Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Cia Dima pasakojo, kaip uz viena savaite priskaiciavo visa mokesti uz virejas, o pas mus direktore klausineja ar po isleistuviu vaikai tas dvi dienas dar eis i darzeli (nori grazinti pinigus dar ir uz jas, jei ka) smile.gif
Atsakyti
kas pamenat (rėkit kas lotuliukas.gif ), kai sakiau kad sąskaita būtų buvusi nulinė, jei ne virėjoms pilnas mokestis? tai šį mėnesį gavau lapelį, kur virėjoms tik puse mokesčio. nu neįsikertu į mokėjimo sistemą niekaip schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 05 19, 09:16)
kas pamenat (rėkit kas  lotuliukas.gif ), kai sakiau kad sąskaita būtų buvusi nulinė, jei ne virėjoms pilnas mokestis? tai šį mėnesį gavau lapelį, kur virėjoms tik puse mokesčio. nu neįsikertu į mokėjimo sistemą niekaip  schmoll.gif  doh.gif

AS pamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 05 19, 08:16)
kas pamenat (rėkit kas  lotuliukas.gif ), kai sakiau kad sąskaita būtų buvusi nulinė, jei ne virėjoms pilnas mokestis? tai šį mėnesį gavau lapelį, kur virėjoms tik puse mokesčio. nu neįsikertu į mokėjimo sistemą niekaip  schmoll.gif  doh.gif

Gal anąsyk apsiskaičiavo, tai dabar atskaičiavo permoką 4u.gif
Atsakyti
gal galit pasidalint informacija, jei zinote. Koks turi buti minimalus vaiko amzius, kad perkeltu is lopselio i daziuko grupe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 05 19, 14:42)
gal galit pasidalint informacija, jei zinote. Koks turi buti minimalus vaiko amzius, kad perkeltu is lopselio i daziuko grupe  4u.gif

3 m.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 05 19, 15:54)

Tais kalendoriniais metais tongue.gif biggrin.gif
Pvz, maniškiai abu nėjo į lopšelį, nors pradėjo į daržą eit dar trejų neturėdami - tiesiog gimę po rugsėjo...
Atsakyti
gal galit pasidalint informacija, jei zinote. Koks turi buti minimalus vaiko amzius, kad perkeltu is lopselio i daziuko grupe  4u.gif

arba, gal yra lopšelinė grupė gabesniems lopšelinukams? pas mus yra, tiksliai žinau smile.gif
Atsakyti
O gal kokie kriterijai dar lemia be amziaus?

Ir dar klausimelis: viena pazystama pasnibzdejo kad vaikus galima bus nevesti i darziuka, o kai nuspresim gryzt nereikes daktares pazymos. Ar tai tiesa?

Ir ar vasaros menesiu mokestis taippat skaiciuojamas kaip ir kiti menesiai?

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(krika @ 2010 05 19, 16:45)
arba, gal yra lopšelinė grupė gabesniems lopšelinukams? pas mus yra, tiksliai žinau smile.gif

gal galima placiau? 4u.gif
Atsakyti

Maniškiai lopšelio nelankė, bet išėjo tiesiai į darželį, dar neturėdami 3 metų (3 suėjo tik sekančiais kalendoriniais metais) ax.gif Aš taip prašiau, bo maniau, kad bais protingi yra lotuliukas.gif Nu ir priėmė. smile.gif

QUOTE(asaraa @ 2010 05 19, 17:25)
Ir dar klausimelis: viena pazystama pasnibzdejo kad vaikus galima bus nevesti i darziuka, o kai nuspresim gryzt nereikes daktares pazymos. Ar tai tiesa?

Ta prasme? Per vasarą? Jei taip, tai vasarą lankymas neprivalomas ir laisvas - kiek nori, tiek lankai. Kiek lankai, tiek moki.
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 05 19, 17:25)

gal galima placiau?  4u.gif

nežinau ką sakyti apie kitus darželius ir nežinau kurį lankot.

o man auklėtoja šiandien parodė naujus tarifus. bet man parodyti neužtenka, man reikėtų kopijos, kad atsiminčiau skaičius. ir sakė, už nelankytas dienas nereikės pažymos iš darboviečių dėl darbo grafiko ar atostogų. vienintelė pažyma bus reikalinga tai ligos atveju
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2010 05 19, 18:14)
Maniškiai lopšelio nelankė, bet išėjo tiesiai į darželį, dar neturėdami 3 metų (3 suėjo tik sekančiais kalendoriniais metais) ax.gif Aš taip prašiau, bo maniau, kad bais protingi yra lotuliukas.gif Nu ir priėmė.  smile.gif

----

Ta prasme? Per vasarą? Jei taip, tai vasarą lankymas neprivalomas ir laisvas - kiek nori, tiek lankai. Kiek lankai, tiek moki.

o gal galit parasyti, kuri menesi suejo jums 3 metai ax.gif

---

kalbejo man apie laika nuo rugsejo unsure.gif
Atsakyti