Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Labai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2009 11 09, 20:24)
Man tai visu darbeliai grazus.O dabar gal ne i tema,bet aisku i tema smile.gif Urmo bazej 12 sandelyje gauta nauja siunta serveteliu ir labai graziu.

o kur cia yra g.gif

QUOTE(stlauryna @ 2009 11 09, 20:53)
Na ir mano keletas darbeliu jusu teismui

Man patiko komodele, idomios formos ir 3 nuotrauka, ten kaip supratau...lentele pjaustymo.

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 11 09, 23:50)
mini dekupazas,pirmas bandymas su sagem ax.gif

Nu ir visai gerai thumbup.gif

Sobieska, grazus rinkinukas.

Einu ir as pabaigti dezute ir idesiu parodyt.
Atsakyti
visų darbeliai gražūs ir visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Urupeja2 tavo servetėlinė super duper thumbup.gif o su kuo tu juostelę klijuoji? klijais ar laku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaKa: 10 lapkričio 2009 - 10:21
laba,noreciau paklausti o jei be mokymo pati galetai pasidaryti? g.gif
Atsakyti
tikrai gali ir be kursu pati pasidaryt. tik reikes daugiau laiko praleisti prie interneto pasiskaityti nemazai. ir bandyt bandyt bandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lidosiuxxx @ 2009 11 10, 10:30)
laba,noreciau paklausti o jei be mokymo pati galetai pasidaryti? g.gif

Daugiau drąsos ir pirmyn 4u.gif , pirmieji blynai būna prisvilę arba nelabai, o paskui jau vis geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sweikos mergaites 4u.gif Labai grazus jusu darbeliaia,pati labai susizavejau ir susidomejau...Iskilo vienas klausymelis,kur galima gauti,ar ant ko galima butu padaryti sage,su dekupazu,reikalingas medis?Ar kas dar? blush2.gif
Atsakyti
Truputi supykdė viena mergina, kuri nori dekupažinti pirmo pasaulinio karo šovinių dėžutę... huh.gif Na, tikiuosi čia juokas buvo, nes tokiu dalykų gadinti negalima... Kad ir kaip gražiai galbūt gautūsi tas dekupažas ant to seno daikto, bet manau reikia skirti ką reikia prikelti naujam gyvenimui, o ką ne. Aišku, čia ne mano reikalas, bet tokie antikvarai jau iš savęs seni ir gražūs, nedarykit to, kas per daug, tas nesveika nono.gif Patikėkite, tokių dalykų vertei išlaikyti nereikia jokių peckelynių... ax.gif
Čia mano ir tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Labai patiko, Mamuk, sagė,-tokia kitokia wub.gif norėčiau tokios
urupeja, servetėlinė šauni - gražus,nematytas motyvas ir Džiugos meilės auskarai patiko,- įdomiai panaudotos papildomos detalės smile.gif
Rodau savo paskutinius darbus - dvi arbatos dėžutės:
user posted image

user posted image

abi sendintos shabby būdu ir aplicraftu, įtirinta auksne artmanijos pasta, naudotos servetėlės, akriliniai dažai 4u.gif
Atsakyti
tai skaiciau as daug,bet vistiek,nezinau nuo ko pradeti ko reikia nusipirkti pradziai smile.gif
Atsakyti
Versus Na jau Tavo darbų grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip norėčiau taip mokėti daryti blush2.gif Ech... net baltai pavydžiu lotuliukas.gif
Tas spalvų suderinimas toks subtilus, tie patrinimai tokie tobuli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gal dar bus kokios paskaitėlės ir smagus pasisedėjimas blush2.gif

ps.s o kaip tas aplicraft atrodo, labai jau gražus jo skilimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 10 lapkričio 2009 - 12:11
Kogero niekas nezino...? ax.gif
Atsakyti