Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

o jie turi internetini psl?
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 11 10, 23:03)
o jie turi internetini psl?

Turi, šiuo metu baigiamas kurti ax.gif
čia
Atsakyti
labai grazus Jusu darbeliai. thumbup.gif

Iskepiau dar viena smile.gif gal geriau nei pirmas isejo...
http://picasaweb.google.lt/diarchy/As#
Papildyta:
dar nelakuotas rolleyes.gif
Atsakyti
labai dėkui visoms už gerus žodžius arbatos dėžutėms - labai smagu, jei patiko wub.gif aplicraft dvikomponentį pirkau , berods, senas naujas 4u.gif šį kartą jis ir mane nustebino skildamas stambiai ir plonai,- manau, turėjo įtakos temperatūra.. anksčiau, kiek bandžiau skildavao visai kitaip smile.gif o su sotile kol kas niekaip nesusidraugauju doh.gif MamaKa puikus murzius 4u.gif , Gandriukes vyndėžė atrodo natūrali seniena thumbup.gif Jennifer myliu tą servetėlę ir visus darbus su ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 11 11, 00:13)
Turi, šiuo metu baigiamas kurti  ax.gif
čia

jau radau ir prasniukstinejau visa psl. nera isvis nei lakrodziu nei rodykliu nei mechanizmu doh.gif. noriu rodiklikiu irgi kokiu mandresniu kad ir ne jurines tematikos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 11 lapkričio 2009 - 00:49
versus* abidezutes labai grazios, o tu turi superini zvilgsni derinant motyvus ir spalvas wink.gif

MamaKa grazus murziukas bigsmile.gif man tik dazyta zalia spalva kiek iskrenta is bendro konteksto, bet nuotrauka gali buti apgaulinga wink.gif

kvartetas smagiai aptepliota kortine thumbup.gif

Jennifer laikrodukas fantastiskas, tai visos detales suderintos ir tos zuvedros rodykles wub.gif

baltė, versus* dziaugiuos kad pastebejot, tikslas pasiektas, "paseno" vyndeze bigsmile.gif Cia ta kurios niekas nenorejo gydyti, pagydziau pati drinks_cheers.gif Tikiuos pavyko

QUOTE(kvartetas @ 2009 11 11, 01:48)
jau radau ir prasniukstinejau visa psl. nera isvis nei lakrodziu nei rodykliu nei mechanizmu doh.gif. noriu rodiklikiu irgi kokiu mandresniu kad ir ne jurines tematikos rolleyes.gif

tai gal del to kad dar kurimosi stadijoj, ne visa asortimenta sukele mirksiukas.gif
Atsakyti
Kvartetas- šauni kortinė

Jennifer- jaučiu geresnės dovanos jūreiviui ir negalėtų būti. Lb faina servetėlė, o rodyklės tai rimtai primena žuvėdras thumbup.gif

Na va Mamukas Indriukas ryžosi sagėm thumbup.gif , aš jau nuo vasaros kaupiuosi bet niekaip neprisiruošiu, jau seniai turiu ryžinį popierių su paveiksliukais sagėm daryti nu bet niekaip nu niekaip negaliu daryti. Man vis atrodo aukštas pilotažas su karoliukais. doh.gif

Gadriukež čia su vašku sendinai ir po to nutrynei? Nu lab nebloga idėja. thumbup.gif

Aurocka- įtariu užsikabliavot thumbup.gif .
Atsakyti
Jennifer- laikrodukas labai labai. O rodykėlės tai iškart tą dainą priminė_ "Moja man žuvėdra baltoji"arba galima kitaip" Moja man žuvėdra su koja....." lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš jau dėžutę su švyturiu paruošus, tik laukia mano prisėdimo rimtesnio lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis,
ačiū mergaitės, kiek pagyrų, na tiesiog nesitikėjau blush2.gif
Man irgi šita servetėlė kuo tai ypatinga, net nežinau kuo. O jūreivišką mazgą rišau pirmą kartą gyvenime, be to, net nežinojau kaip tiksliai jis atrodo, gavosi iš pirmo rišimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 11 10, 22:36)
O rodyklės iš "Hobby centro", Kaune. Jos vokiškos, tai gal todėl nelabai matytos, ką aš žinau, bet man jos čia labai labai tiko  biggrin.gif

Tikrai jos čia labai tinka, dinamikos prideda kažkaip. thumbup.gif

QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 11, 08:11)
Cia ta kurios niekas nenorejo gydyti, pagydziau pati drinks_cheers.gif  Tikiuos pavyko

Eina sau, nepažinau, kad čia tas ligoniukas, pasirodo vistik kartais pati gali būti pati geriausia gydytoja thumbup.gif

Kavartetas ir MamaKa, nepagyriau jūsų, nes, ai nežinau, ką čia ir bepasakyt, garažūs visi jūsų abiejų darbeliai, malonu akims smile.gif
Atsakyti
aciu visoms o ta sage dariaus prie tases tuoj i mesiu foto :mirksiukas
user posted image
Atsakyti