Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(aurocka @ 2009 11 10, 16:46)
Sveikos darbstuoles,
...
man rodos, kad kazko truksta, gal profesionales galetu padeti?  4u.gif
o gal is vis ne  i tema kazka darau... Niekada nieko bendro su daile ar rankdarbiais neturejau...

sveika

Kita karta kai darysi tokia mini miniake kortu dezute - visgi paveiksleli dek kad butu "teisingai" sukomponuotas atidarymo atzvilgiu.
Dangtelis papatsrai dezuciu atidaromas ne kaip knyga, bet pastatytos keliamas i virsu kaip skrynia ar diplomatas.
Todel gavosi, kad tas paveikslelis siai konkreciai dezutei - perdidelis, bet jis super puikiai ziuretusi ant didesnio pavirsiaus.

Tau si dezute gerai darinejasi? Nes sios "veisles" daikteliai prilakavus ir pridazius paprastai neuzsiveria arba neatsidaro, todel tenka labai daug slifuoti ta fiksuojamaja dali.

Pabandyk kazka paseseliuoti krasteliuose - kad dezeles perimetru kontrastas atsirastu. Pusiau sauso dazuoto sepetelio gulsciu krastu atsargiai pabandyk dazu uznesti, tarsi pasendindama kokia susisaukiancia su kitomis spalvyte. 4u.gif

Siaip motyvas idomus ir is esmes kaip pirmas darbelis - smagus ir malonus.
Sekmes kuryboje.

"Kabli" jau pagavai drinks_cheers.gif
Atsakyti
aga zmogeliukas viduj kabantis gavosi, bet kai toks neaiskus, tai gali ir kabeti gal ax.gif visada pirkdama popieriu nerandu tinkamo medinio pavirsiaus smile.gif tai dezute per maza, tai paveikslas per didelis...
sunkiai si darinejasi, dar net nelakavus...
dekui uz patarimus ar teisingai supratau reiketu ideti kokia visai priesinga paveikslui spalva?
Atsakyti
QUOTE(aurocka @ 2009 11 10, 18:23)
aga zmogeliukas viduj kabantis gavosi, bet kai toks neaiskus, tai gali ir kabeti gal ax.gif    visada pirkdama popieriu nerandu tinkamo medinio pavirsiaus smile.gif tai dezute per maza, tai paveikslas per didelis...
sunkiai si darinejasi, dar net nelakavus... 
dekui uz patarimus ar teisingai supratau reiketu ideti kokia visai priesinga paveikslui spalva?

tikrai labai idomus motyvas nematytas, o ir darbelis gavosi grazus, tik teisingai nuotaikinga pastebejima dave , kad dezute atsidaro ne kaip knyga, gera pradzia puse darbo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MamaKa @ 2009 11 10, 17:23)
mano "murzius"
tepliojau tepliojau, gavos kas gavos

oi koks grozis, bigsmile.gif mano stilius, sita servet nereali, keik jau rode kas darbeliu su ja visi ziurisi nuostabiai, labai grazus murziukas gavosi wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
MamaKa labai jau grazus tavo murzius biggrin.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labutis,
kiek gražių darbelių, net širdis apsąlo... wub.gif
Labai patiko versus, MamaKa murziukai, kažkurios mergaitės lentutės, labai patiko tarsi įrėminta su vyno buteliais. Kvartetas, tavo kortinės superinės ax.gif
Na pasirodau su laikroduku. "Kaifavau" jį darydama, nes šita servetėlė man be galo patinka, kaži ar dar yra kuri kad taip patiktų. O laikrodukas darytas Krikštatėviui gimimo dienos proga, jis buvęs jūreivis, tad ir motyvą atitinkamą rinkau biggrin.gif
user posted image
user posted image
Servetėlė, akriliniai dažai, sendinta Akrilano stambiu dvikomponenčiu, įtrinta vario spalvos porporina, lakuota blizgiu akriliniu laku.
Atsakyti
MamaKa, murziukas labai mielas wub.gif wub.gif wub.gif
Jenifer laikrodukas wub.gif wub.gif wub.gif tikrai ši servetėlė labai graži thumbup.gif
Kvarteto dežutė kortoms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif čia ant viršaus dar patapyta g.gif
aurocka, sveikinu užsikrėtus nuostabiu virusu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 10 lapkričio 2009 - 20:39
oho jenifer,koks mechanizmas grazus wub.gif

o as kazkaip dabar uzsizaidziau su sagem ax.gif
user posted image
Atsakyti
Jennifer ,jureiviskas laikrodukas bigsmile.gif thumbup.gif O rodykles primena zuvedra ,laaabai pataikyta i tema ok.gif
Atsakyti
jenifer laikrodukas superinis. nepatikesi vakar baigiau arbatine su ta pacia servetka. tik kad fotikas issikrove doh.gif -liko nenuciauskinta snd biggrin.gif .

ir is kur tokios jegines rodykles laikrodziui blink.gif thumbup.gif ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 10 lapkričio 2009 - 20:56
Sveikutes, pasirodau paskutini darbeli ir einu ziureti kokiu grozybiu pridaret

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jennifer, labai jau tas laikrodukas gražus smile.gif , o rodykliukės kokios bigsmile.gif

Gadriuke, na, labai labai fainai susendinta, "aptrinta"
Atsakyti
Mamučiukas, Mamuk Indriuk, l@n@, kvartetas, Gadriuke, balte, ačiū mergaitės, labai malonu kad patiko laikrodukas, man jis irgi pačiai labai labai patinka blush2.gif
O rodyklės iš "Hobby centro", Kaune. Jos vokiškos, tai gal todėl nelabai matytos, ką aš žinau, bet man jos čia labai labai tiko biggrin.gif
Atsakyti