Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

versus ta pirmoji arbatine tiesiog suzavejo,tas spalvu praliejimas tobulas,labai jau akvareliska,super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 11 10, 12:20)
visų darbeliai gražūs ir visoms po  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Urupeja2 tavo servetėlinė super duper  thumbup.gif  o su kuo tu juostelę klijuoji? klijais ar laku?

aciu, klijuoju su greitos fiksacijos klijais (panasus i super glue , bent jau kvapas tas pats ir akiu grauzimas kai per arti prilendi ir pirstus taip pat sukibina biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(versus* @ 2009 11 10, 13:54)
urupeja, servetėlinė  šauni - gražus,nematytas motyvas 

dekoju, man abi arbatins patiko, bet pirmoji nukautavo, tokia splvu gama thumbup.gif ir taip graziai pratrinta, o aplicraft skilimas suteikia subtilumo sioms arbatinems wub.gif 4u.gif (tu viena is mano favoriciu)
Papildyta:
QUOTE(tytte... @ 2009 11 10, 14:14)
Kogero niekas nezino...? ax.gif

sagiu pagrinduku yra pirkt mediniu, gali is modelino pasigamint pati ar is porceliano mases, jei labiau domiesi sagiu gamyba yra forume skyrelis sages sagytes (ten info daugiau), man is modelino asmeniskai nepatiko, gaunasi nelygios kept reikia orkaitej ir dar labai sunkiai slifuojasi, is porceliano mases pats tas ir kept nereikes ir slifuojasi lengvai kaip kreida, bet gana tvirtas pagrindas gaunasi ir storio kokio nori pasiformuoji, taip , kad paciai rinktis is ko nori to pagrinduko,sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Versus- man labai miela antroji dėžutė 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Tačiau abu darbeliai puikūs. Man rusvi atspalviai mielesni.
Atsakyti
Versus..dežutės puikios.. wub.gif

QUOTE(lidosiuxxx @ 2009 11 10, 12:02)
tai skaiciau as daug,bet vistiek,nezinau nuo ko pradeti ko reikia nusipirkti pradziai smile.gif

Visų pirma nueik į dekupažo temą..ten tikrai rasi informacijos..Perversk bent paskutinę temą (visų temų skaityti nebūtina, nes jos kartojasi..bet naudingos info tikrai yra).. tikrai kiekvienoje temoje yra paminėta, ko reikia pradžiai..ir t.t. ir pan.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2009 11 10, 12:14)
Kogero niekas nezino...? ax.gif

Žino, žino, bet tai jau daug kartų yra aptarta kitoje temoje apie dekupažą, čia yra tema skirta darbelių rodymui ir aptarimui, o ne kalbėjimui apie tai, kur ką pirkti, kaip išmokti dekoruoti ir t.t. Apie technikas rašykite, skaitykite ir klausinėkite čia:
http://www.supermama...howtopic=507675

Mamuk, sagytė man tavo stiuje, vistiek kitokia nei visų thumbup.gif

versus, man dėžutės tai, ko reikia, nei per daug nei per mažai thumbup.gif Ir servetėlės pasirinktos labai labai mielos wub.gif
O Aplicraftas, tai man kaip Sottile suskilęs... Reikėtų pabandyti kada jo. smile.gif
Atsakyti
Kokios gražios abi arbatinės.
Atsakyti
mano "murzius"
user posted image
tepliojau tepliojau, gavos kas gavos
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 11 10, 15:23)
mano "murzius"

tepliojau tepliojau, gavos kas gavos

Nu ir labai gražus murzius gavosi.. bigsmile.gif ..Nu tikras murzius..Man labai patinka.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles,
Ilgai skaiciau visas turbut 50 temu apie dekupaza, kol galiausiai radau ta paskutiniaja thumbup.gif
pabandziau ir as mazyte dezute padaryti, gal ir gavosi kazkas
siunciu nuoroda 4u.gif
http://picasaweb.goo...iarchy/Desktop#
apsvietimo vakarais nera, tad gal spalvos ar seseliai trukdo, bet mazdaug taip ir atrodo...
man rodos, kad kazko truksta, gal profesionales galetu padeti? 4u.gif
o gal is vis ne i tema kazka darau... Niekada nieko bendro su daile ar rankdarbiais neturejau...
Labai dekui!
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 11 10, 12:54)
abi sendintos shabby būdu ir aplicraftu, įtirinta auksne artmanijos pasta, naudotos servetėlės, akriliniai dažai  4u.gif

Abi arbatines wub.gif , ypac antra

QUOTE(aurocka @ 2009 11 10, 16:46)
Sveikos darbstuoles,

nu labai faina...is toks paveikslelis g.gif nuostabus
Atsakyti
dekui. paveiksliukas is senasnaujas, uzejau praeita savaite tik vyrui cekio dar nerodziau doh.gif
ryzine servetele rytu motyvais ir pritepliojau is sonu su akryliniais smile.gif
bet gal ir truktu dar kazko? ar jau lakuoti?
Atsakyti
labai patiko versus murziukai. mamaka irgi labai graziai padarei murziuka wub.gif

kortine-uzsakymukas "pazaiskim". gaila fotikas issikrove nebenufotkinau is visu pusiu ir vidaus. bet ryt fotosesija papildoma padarysiu ir sito ir kitu nauju darbeliu 4u.gif .
user posted image
Atsakyti