Gal čia foto kalta...
Tikroviškai "aprūdiję" nuostabaus Lachesės lagamino apkaustėliai, ale labai nelachesiškai anas visas švarus...Na, nors kiek ilgaamžystės norėtųsi... 
Gal čia foto kalta...
Gal čia foto kalta...
Šiaip keistas gan lagaminas, gražus man savo priemonių kitoniškumu, bet mylimas dėl kitų priežasčių. Labai ilgai ieškojau motyvų, kad būtų nesaldu ir bent kiek vyriška.
Papildyta:
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 11 17, 22:50)
kopijuok, semkis idėjų, kiek tik įmanoma, negaila
Nuotrauka toks plokščias atvaizdas, tai tarsi netobulas daikto atspindys, lyg šešėlis tikro daikto, nes tikras daiktas yra dvasia, kurią galima pamatyti tik širdimi.
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 18, 01:50)
Nuotrauka toks plokščias atvaizdas, tai tarsi netobulas daikto atspindys, lyg šešėlis tikro daikto, nes tikras daiktas yra dvasia, kurią galima pamatyti tik širdimi.
grazus komentaras i kuri nera argumentu
Papildyta:
QUOTE(rug_gele @ 2009 11 17, 22:08)
sveikutes kiek graziu darbeliu padare, smagu akis paganyti
as ir kelis padariau
as ir kelis padariau
Tapsnojimas ir pasistebi labai ant dezutes ir vazeles, fainuoliski eziukai , o tie kur su kirmelaitemis draugauja isvis
sveikos meginos
sakykit man kaip naujokei gal kuri zino kur aieijoje nusipirkti gera laka,darbeli padarau lyg ir ganasi viskas bet nulakavau laku kuri pirkau airijoje ir man jis limpa dar vienas klausimelis kai gaunasi iskilimai itriniau aliejiniais dazais ir man viskas isitepe negalejau nuvalyti o akiu seseliai nelabai patiko o apie patina cia jie nieko nesupranta ko as noriu buciau dekinga uz patarimus taip norisi kanors pasidaryti iki itrukimu pasidarau o toliau stop eisiu dar sendien pas airiuku paziureti gal ka turi naujo
sakykit man kaip naujokei gal kuri zino kur aieijoje nusipirkti gera laka,darbeli padarau lyg ir ganasi viskas bet nulakavau laku kuri pirkau airijoje ir man jis limpa dar vienas klausimelis kai gaunasi iskilimai itriniau aliejiniais dazais ir man viskas isitepe negalejau nuvalyti o akiu seseliai nelabai patiko o apie patina cia jie nieko nesupranta ko as noriu buciau dekinga uz patarimus taip norisi kanors pasidaryti iki itrukimu pasidarau o toliau stop eisiu dar sendien pas airiuku paziureti gal ka turi naujo
meduza370
su aliejiniais graziai viskas gaunasi, kodel tau issitema neaisku, o koki sendintoja naudoji, pabandyk su paprastu valgomuoju aliejumi pavalyti issitepusias vietas, as taip darau, bet kol dar sviezias dazas itrintas , nezinau ar kai nudziuna tai padeda
serveteliu deklas-roziu kerai, kaip visada spalvos foto skiriasi nei yra realios
(servet, ryzinis pop, sottile, akrilanas, itrinta aliejiniais, pritapyta akrilas)

su aliejiniais graziai viskas gaunasi, kodel tau issitema neaisku, o koki sendintoja naudoji, pabandyk su paprastu valgomuoju aliejumi pavalyti issitepusias vietas, as taip darau, bet kol dar sviezias dazas itrintas , nezinau ar kai nudziuna tai padeda
serveteliu deklas-roziu kerai, kaip visada spalvos foto skiriasi nei yra realios

QUOTE(urupeja2 @ 2009 11 18, 11:35)
...
Pala pala... O tu cia nedengei dezutes baltu pagrindu ar kaip? Man apacioje "svarumo" kazkaip truksta. Kaip mociute sakydavo - pagrindas "neatmusa" (tipo nesustiprina) spalvytes
Visoms auksarankems po
O cia mano pirmadienio rezultatas
Dėžutė -širdelė

Ir pasisveikinimo lentele kabinama prie duru
O cia mano pirmadienio rezultatas

Ir pasisveikinimo lentele kabinama prie duru
patiko dezute sirdele. darbelio grazaus ideta, krupsiai, fain zodziu:4u:
patiko ir vazonelis su drugeliais, siek tiek senes nis galetu buti
patiko ir vazonelis su drugeliais, siek tiek senes nis galetu buti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 11 18, 12:58)
Pala pala... O tu cia nedengei dezutes baltu pagrindu ar kaip? Man apacioje "svarumo" kazkaip truksta. Kaip mociute sakydavo - pagrindas "neatmusa" (tipo nesustiprina) spalvytes
viskas kaip priklauso po apacia dengta sviesia sp., naturoje viskas kitaip atrodo (spalvytes)
dezute sirdele
vazonelis sterilus
QUOTE(urupeja2 @ 2009 11 18, 02:35)
Tapsnojimas ir pasistebi labai ant dezutes ir vazeles, fainuoliski eziukai , o tie kur su kirmelaitemis draugauja isvis 
aciukas URUPEJA :)kazkaip tapsnojant man geriausiai sekasi susendinti, jei sepeteliu tai man nesigauna guzais susoka, ten jau is pirmo karto reikia graziai nudazyti, o as megeja padailinti, pataisyti
SIMSON Dezute sirdele labai faina