Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Tikroviškai "aprūdiję" nuostabaus Lachesės lagamino apkaustėliai, ale labai nelachesiškai anas visas švarus...Na, nors kiek ilgaamžystės norėtųsi... ax.gif
Gal čia foto kalta... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 17 lapkričio 2009 - 23:10
smile.gif ale tikrai tik pati dabar pastebėjau, kad vidus švarus smile.gif o tą švarą, kol gavau.... tikrą mokslinį tyrimą teko atlikti, kad tik šviesiai kaip neklijuotas laikraštukas atrodytų, tai, matyt, galvoje net neužgimė mintis, kad reikėtų purvinti taip sunkiai pasiektą švarą rolleyes.gif

Šiaip keistas gan lagaminas, gražus man savo priemonių kitoniškumu, bet mylimas dėl kitų priežasčių. Labai ilgai ieškojau motyvų, kad būtų nesaldu ir bent kiek vyriška.
Papildyta:
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 11 17, 22:50)

kopijuok, semkis idėjų, kiek tik įmanoma, negaila smile.gif tam ir rodau, kad kažkas savait padarytų po to.

Nuotrauka toks plokščias atvaizdas, tai tarsi netobulas daikto atspindys, lyg šešėlis tikro daikto, nes tikras daiktas yra dvasia, kurią galima pamatyti tik širdimi.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 18, 01:50)

Nuotrauka toks plokščias atvaizdas, tai tarsi netobulas daikto atspindys, lyg šešėlis tikro daikto, nes tikras daiktas yra dvasia, kurią galima pamatyti tik širdimi.

grazus komentaras i kuri nera argumentu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rug_gele @ 2009 11 17, 22:08)
sveikutes kiek graziu darbeliu padare, smagu akis paganyti thumbup.gif
as ir kelis padariau

Tapsnojimas ir pasistebi labai ant dezutes ir vazeles, fainuoliski eziukai , o tie kur su kirmelaitemis draugauja isvis thumbup.gif
Atsakyti
sveikos meginos
sakykit man kaip naujokei gal kuri zino kur aieijoje nusipirkti gera laka,darbeli padarau lyg ir ganasi viskas bet nulakavau laku kuri pirkau airijoje ir man jis limpa dar vienas klausimelis kai gaunasi iskilimai itriniau aliejiniais dazais ir man viskas isitepe negalejau nuvalyti o akiu seseliai nelabai patiko o apie patina cia jie nieko nesupranta ko as noriu buciau dekinga uz patarimus taip norisi kanors pasidaryti iki itrukimu pasidarau o toliau stop eisiu dar sendien pas airiuku paziureti gal ka turi naujo
Atsakyti
meduza370
su aliejiniais graziai viskas gaunasi, kodel tau issitema neaisku, o koki sendintoja naudoji, pabandyk su paprastu valgomuoju aliejumi pavalyti issitepusias vietas, as taip darau, bet kol dar sviezias dazas itrintas , nezinau ar kai nudziuna tai padeda mirksiukas.gif

serveteliu deklas-roziu kerai, kaip visada spalvos foto skiriasi nei yra realios doh.gif (servet, ryzinis pop, sottile, akrilanas, itrinta aliejiniais, pritapyta akrilas)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 18 lapkričio 2009 - 10:50
QUOTE(urupeja2 @ 2009 11 18, 11:35)
...

Pala pala... O tu cia nedengei dezutes baltu pagrindu ar kaip? Man apacioje "svarumo" kazkaip truksta. Kaip mociute sakydavo - pagrindas "neatmusa" (tipo nesustiprina) spalvytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 18 lapkričio 2009 - 11:00
Visoms auksarankems po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O cia mano pirmadienio rezultatas

smile.gif Dėžutė -širdelė

user posted image

Ir pasisveikinimo lentele kabinama prie duru blush2.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simson: 18 lapkričio 2009 - 11:30
Visų darbeliai labai gražūs, kai kurių išvis žadą atimantys 4u.gif O aš noriu parodyti savo patį pirmą darbelį. Žinoma, iki kai kurių man dar toli gražu, tačiau vistiek smagu kažką padaryti ir parodyti smile.gif user posted image
Atsakyti
patiko dezute sirdele. darbelio grazaus ideta, krupsiai, fain zodziu:4u:

patiko ir vazonelis su drugeliais, siek tiek senes nis galetu buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 11 18, 12:58)
Pala pala... O tu cia nedengei dezutes baltu pagrindu ar kaip? Man apacioje "svarumo" kazkaip truksta. Kaip mociute sakydavo - pagrindas "neatmusa" (tipo nesustiprina) spalvytes

viskas kaip priklauso po apacia dengta sviesia sp., naturoje viskas kitaip atrodo (spalvytes) smile.gif

dezute sirdele thumbup.gif

vazonelis sterilus 4u.gif
Atsakyti
Ačiū pakomentavusioms mano pirmą blyną smile.gif Stengsiuos gražiau, seniau daryti smile.gif Kolkas taip tik išeina.
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 11 18, 02:35)
Tapsnojimas ir pasistebi labai ant dezutes ir vazeles, fainuoliski eziukai , o tie kur su kirmelaitemis draugauja isvis  thumbup.gif

aciukas URUPEJA :)kazkaip tapsnojant man geriausiai sekasi susendinti, jei sepeteliu tai man nesigauna guzais susoka, ten jau is pirmo karto reikia graziai nudazyti, o as megeja padailinti, pataisyti smile.gif tai tapsnojant man geriausiai iseina ant mano darbeliu nematyti skylinejimu, nes jis labai smulkus man gaunasi.

SIMSON Dezute sirdele labai faina 4u.gif
Atsakyti