Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Sveikos darbstuolytes 4u.gif
Neikyresiu jums - norejau tik informuoti kad galiu parupinti porcelianiniu pakabinamu zvaigzduciu - manau nudekupuotos butu dar puikesne eglutes dekoracija mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaneta75: 17 lapkričio 2009 - 12:34
aciu, mergaites, kas paminejo mano dezute geru zodeliu 4u.gif Ten daug pritapymo, ir suskeldejes dangtelis, tik lb nekoks fotikas, nieko nesimato... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 11 17, 11:19)
iškrisiu aš čia iš konteksto, bet man Lechesės lagaminas šiaip sau. Pati idėja liuks ir kruopštus darbas kaip visad, bet kažkaip bendras vaizdas nelabai.

Neiskrisi...man irgi siaip sau ax.gif Namo interjere kur nors pritaikyciau, bet i gatve niekas neisvarytu...nu ne tas mano stilius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2009 11 17, 13:43)
aciu, mergaites, kas paminejo mano dezute geru zodeliu 4u.gif  Ten daug pritapymo, ir suskeldejes dangtelis, tik lb nekoks fotikas, nieko nesimato... ax.gif

As nespejau...ji man tokia miela, neperkrauta ir tuom idomi thumbup.gif
Atsakyti
Aaačiū, Sobieska, iš tavęs labai malonu girdėti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na as naujoke sitoj srityje, senokai jai grožiuosi dekupazu thumbup.gif bet va nuo vkr pradejau info ieskoti ir planuoju pati pasbandyti , tai uzsukau pasidairyti pas jus, labai grazus jusu darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai gražių darbelių pridėjote wub.gif Aš kasdien užsuku pasižiūrėti ir įkvėpimo pasiisemti blush2.gif
Dėl Lachesės lagamino sutinku su Elze ir Sobieska drinks_cheers.gif Bet šiaip tikrai labai kruopščiai ir tvarkingai padarytas, labai daug darbo įdėta thumbup.gif To Lachesei tikrai pavydėti galima. Keliu kepurę thumbup.gif

Mano ne toks tobulas darbelis - jūsų teismui.... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 16, 17:31)
mano mylimukas smile.gif jau vaikštau su juo mieste  wub.gif

Oho thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2009 11 16, 22:01)
Atsiprasau uz foto kokybe, bet bendra vaizda susidaryti eis... ax.gif  Po ilgos ilgos pertraukos arbatos dezute, su levanda

jaučiu silpnybę levandoms smile.gif man labai graži dėžutė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirameki @ 2009 11 17, 15:55)

O kuo jis netobulas? man tai atrodo thumbup.gif gražiai spalvos dera ir atrodo taip tvarkingai atlikta 4u.gif

O pas mane tai krizė... įkvėpimo verysad.gif niekaip neprisiverčiu pabaigti vieno darbelio. Gal žinote kokių vaistų mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėjaustė: 17 lapkričio 2009 - 15:33
visų tokie nuostabūs darbeliai net bijau rodytis su savuoju, čia pirmą kartą bandžiau sendinti tik pratrinant kad matytųsi esanti spalva iš apačios ax.gif dariau vakar naktį savo sluoguojančiam sūneliui, tiesą sakant servetėlės motyvu pakeičiau paskutinę minutę ruošiausi daryti visiškai kitokią, bet tos boružytės taip neišėjo iš galvos kad neišlaikiau blush2.gif
Čia iš arčiau blush2.gif
user posted image

o čia pabandžiau atseit gražiai padaryti mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
as nzn ar cia bus i tema ar ne, bet gal kas is Kaunieciu yra buve dekostudijos paskaitoje "dekupazo pradziamokslis' mirksiukas.gif ar verta ten eiti, as galvoju nueiti ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2009 11 17, 17:37)
visų tokie nuostabūs darbeliai net bijau rodytis su savuoju, čia pirmą kartą bandžiau sendinti tik pratrinant kad matytųsi esanti spalva iš apačios  ax.gif  dariau vakar naktį savo sluoguojančiam sūneliui, tiesą sakant servetėlės motyvu pakeičiau paskutinę minutę ruošiausi daryti visiškai kitokią, bet tos boružytės taip neišėjo iš galvos kad neišlaikiau blush2.gif

Ir labai gerai tos boruzytes cia atrodo, ir suneliui smagiau bus nosyte valyt is tokios grazios servetelines istrauktomis servetelemis mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirameki @ 2009 11 17, 16:55)
Sveikos 4u.gif

Taigi nebutina, kad visis darbeliai atitiktu tobulybes savoka, siaip mielas , grazus, tvarkingas darbelis, neperkrautas, gan subtilus, manau tiek uztenka pasakyt, kad zmogui butu malonu, jog jo darbelis ivertintas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 11 17, 17:00)
Taigi nebutina, kad visis darbeliai atitiktu tobulybes savoka, siaip mielas , grazus, tvarkingas darbelis, neperkrautas, gan subtilus, manau tiek uztenka pasakyt, kad zmogui butu malonu, jog jo darbelis ivertintas smile.gif  4u.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
Kirameki labai tvarkinga ir miela skrynele, gaila tik, kad vidaus neidejai...butu idomu zvilgtelti ax.gif
isdykele labai simpatiksa dezute, man irgi boruzeles labai jau mielos wub.gif ir man atrodo sitoje dezuteje sendinimas nelabai ir tiktu....visai pakanka patrinimu thumbup.gif
Atsakyti