Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(biriusa @ 2009 11 17, 17:38)
Kirameki labai tvarkinga ir miela skrynele, gaila tik, kad vidaus neidejai...butu idomu zvilgtelti  ax.gif

Dėkui... Kad nieko viduj nepadariau, tik išdažiau ir viskas ax.gif
Atsakyti
urupeje2 ačiū už gražius žodeliu, taip maloniai paglostė širdelę wub.gif
biriusa aš irgi taip pagalvojau kad nėra čia ko reklamuoti jog turiu sendinimo priemones biggrin.gif tos boružėlės tokios linksmos kad pridėti nieko nereikia, o patrynimus dariau todėl kad dar nelabai išeina gražiai šešėliuoti, ir nenorėjau sugadinti darbelio blush2.gif
be to dar kuria naktelę svajoju padaryti vaistams dėžutę su boružytėmis bus lyg ir komplektukas, kad sirgti nebūtų taip sunku ir liūdna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2009 11 17, 18:57)
urupeje2 ačiū už gražius žodeliu, taip maloniai paglostė širdelę wub.gif
biriusa aš irgi taip pagalvojau kad nėra čia ko reklamuoti jog turiu sendinimo priemones biggrin.gif tos boružėlės tokios linksmos kad pridėti nieko nereikia, o patrynimus dariau todėl kad dar nelabai išeina gražiai šešėliuoti, ir nenorėjau sugadinti darbelio blush2.gif
be to dar kuria naktelę svajoju padaryti vaistams dėžutę su boružytėmis bus lyg ir komplektukas, kad sirgti nebūtų taip sunku ir liūdna mirksiukas.gif

Labai graži mintis ir labai nuotaikinga dėželė thumbup.gif Mažasis ligoniukas turbūt irgi įvertino mamytės rūpestį wub.gif
Atsakyti
sveikutes kiek graziu darbeliu padare, smagu akis paganyti thumbup.gif
as ir kelis padariau
suoliukas laukiantis seimininko smile.gif
user posted image

user posted image

dezute ir vazele anytai dovanu
user posted image

user posted image
Atsakyti
rug_gele, noriu paklausti, o tavi darbeliai abu su patrynimais daryti? Įdomiai atrodo, fonas kaip ir baltas, bet iš po jo lenda kitos spalvos, ar aš klaidingai suprantu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 11 17, 21:24)
rug_gele, noriu paklausti, o tavi darbeliai abu su patrynimais daryti? Įdomiai atrodo, fonas kaip ir baltas, bet iš po jo lenda kitos spalvos, ar aš klaidingai suprantu ax.gif

ZYDRAAKE ne jie be patrynimo, bandziau as trinti toki vazona su glaspopiere blush2.gif niekas man nesitrina, nezinau kaip tai padaryti kad iseitu patrynimai kokiu cia specialiu priemoniu reikia g.gif O mano sitie darbeliai daryti labai paprastai nudazyta spalva suoliukas - zalias, dezute, vazele - raudonai, tada vienkomponentis sendintojas ir tada tapsnota su kempinele baltais akriliniais dazais, klijuota servetele ir nulakuota.
Atsakyti
kiek grožių thumbup.gif wub.gif man nelabai sekasi gražiai priklijuoti didesnį servetėlės motyvą verysad.gif susiraukslija ir paskui suplyšta verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 17 lapkričio 2009 - 20:46
Labai dėkui Kirameki taip mažučiui patiko atsisėdęs traukė nosinaites jau pagalvojau kad liks tuščia ir teks iš krūvos imti biggrin.gif bet pavartes dėžutę nušliuožė prie savo žaislų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2009 11 17, 21:45)
kiek grožių  thumbup.gif  wub.gif man nelabai sekasi gražiai priklijuoti didesnį servetėlės motyvą  verysad.gif susiraukslija ir paskui suplyšta  verysad.gif  verysad.gif

o tu bandei pirma patepti klijais dekupazuojamo daikto pavirsiu, tada atsargiai uzdeti servetele ir nuo vidurio serveteles atsargiai pirma rankomis braukti i krastus taip maziau susirauksleja, servelete sudreksta ir prilimpa tada ant jos virsaus graziai dar teplioti klijus.
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2009 11 17, 20:50)
o tu bandei pirma patepti klijais  dekupazuojamo daikto pavirsiu, tada atsargiai uzdeti servetele ir nuo vidurio serveteles atsargiai pirma rankomis braukti i krastus taip maziau susirauksleja, servelete sudreksta ir prilimpa tada ant jos virsaus graziai dar teplioti klijus.

nebandžiau, bet būtinai pabandysiu..dėkui 4u.gif
Atsakyti
Grožybių prikurpėt, ale man Lachesės lagaminiuks labiausiai patiko, nes pati jaučiu silpnybę tokiems daiktams. Beje, kaip interjero puošmeną naudočiau ar fotosesijai kokiai. O stiliovas žmogus ir į gatvę gali išeiti thumbup.gif
Atsakyti
Kiek daug grozybiu pridejote thumbup.gif Sveikinu visas 4u.gif

Lachesiuk, o as tavo lagamina "gyvai" nuciupinejusi esu, ir "gimimo" procesa maciau. Fantastiskas jis man, nu mielas mieluolis ir toks tikrai "retriskas" thumbup.gif Kopijuociau kazka panasaus, tik kad tokios popierkos nei panasios nerandu, o kiek liekanos nuo taviskio yr - reiketu kopijuoti ir kazkaip suktis is padeties biggrin.gif )))

Turiu pasakyti - foto jis sudinai atrodo, palyginus su "gyvu" doh.gif . Kiek savo darbelius pastaruoju etu fotografuoju - gal saules truksta, gal kad oras toks apniukes - na neturi darbeliai tikro "skambejimo" nors tu ka...

Gal ir taviskio vaizdas nukentejo del meteorologinio faktoriaus??? g.gif
Atsakyti