Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 4-tema

QUOTE(ecka @ 2009 11 05, 11:42)
pas mus turguje moterytės visada žiemą šildosi alc.gif  biggrin.gif

Aha, o kaip paskui gryžt namo? lotuliukas.gif Vakar jau juokėmės kad reik ikalti, bet kaip tyčia visai šalia draugai policininkai atsistojo ir visą dieną prastovėjo, tai sakom ikalam, paskui einam paprašyt prasipūst ar dar galim ant antros kojos ikalt ar jau viskas hihihi.gif
Papildyta:
Ovimama, sorry blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet pala pala, aš gi nerašiau tiksaus pavadinimo, kur važiavau, o gal ne į tavo gimtinę? ax.gif Na bet vistiek atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 11 05, 13:44)
Aha, o kaip paskui gryžt namo?  lotuliukas.gif  Vakar jau juokėmės kad reik ikalti, bet kaip tyčia visai šalia draugai policininkai atsistojo ir visą dieną prastovėjo, tai sakom ikalam, paskui einam paprašyt prasipūst ar dar galim ant antros kojos ikalt ar jau viskas  hihihi.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 11 05, 13:44)
Aha, o kaip paskui gryžt namo?  lotuliukas.gif  Vakar jau juokėmės kad reik ikalti, bet kaip tyčia visai šalia draugai policininkai atsistojo ir visą dieną prastovėjo, tai sakom ikalam, paskui einam paprašyt prasipūst ar dar galim ant antros kojos ikalt ar jau viskas  hihihi.gif
Papildyta:
Ovimama, sorry blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  bet pala pala, aš gi nerašiau tiksaus pavadinimo, kur važiavau, o gal ne į tavo gimtinę?  ax.gif  Na bet vistiek atsiprašau  4u.gif

As juokavau biggrin.gif atskaiciavau 27 km nuo Klaipedos,isejo ten,kur vasaras vaikystes leisdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 05, 09:15)
Šiandien keletą daikčiukų įdėjau ir į SM skelbimų skiltį  ax.gif

http://www.supermama...;#entry31750799

labai gerai kad idejai pamatysi vis vien kas susidomes wub.gif
Atsakyti
Siaip tai mergaites ir dazniau galetumet idet kokiu rubeliu, kuom jus ten prekiaujat, vietoj cia ir issidalinsim smile.gif as pavyzdziui savo 5 metu panai ieskau siltu megztuku, golfuku, jei kas turit idekit smile.gif
Atsakyti
Gal nuorodas,o tai pasidarys skelbimu puslapis,nebe poklabiu g.gif
Atsakyti
Na, ką, gavau peno pamąstymui... g.gif Apžiūrejom tris plotus, na, ir reziume, man nei vienas netinka idealiai. Vienas per mazas ir neturi sandeliavimo, nors vieta labai nebloga ir kaina dar padori. Kitos patalpos per didelės - su pašalinėm patalpom, kaip virtuvėlė, tuoletas, sandėliavimo patalpa, rūbinė - 80 kv. Tik didžiulis privalumas - lieka visa įranga, kabyklos, stelažai, persirengimo kabina, vitrininiai langai ir t.t. (nes dabar ten drabužių parduotuvė). Truputį per brangu. unsure.gif Na, o vienas idealus variantas (20 salytė / 20 pašalinės patalpos) + didelis praeinamumas, jau išnuomotas verysad.gif

Ką daryyyt? biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(za.ja @ 2009 11 05, 15:09)
Na, ką, gavau peno pamąstymui...  g.gif Apžiūrejom tris plotus, na, ir reziume, man nei vienas netinka idealiai. Vienas per mazas ir neturi sandeliavimo, nors vieta labai nebloga ir kaina dar padori. Kitos patalpos per didelės - su pašalinėm patalpom, kaip virtuvėlė, tuoletas, sandėliavimo patalpa, rūbinė - 80 kv. Tik didžiulis privalumas - lieka visa įranga, kabyklos, stelažai, persirengimo kabina, vitrininiai langai ir t.t. (nes dabar ten drabužių parduotuvė). Truputį per brangu. unsure.gif  Na, o vienas idealus variantas (20 salytė / 20 pašalinės patalpos) + didelis praeinamumas, jau išnuomotas verysad.gif

Ką daryyyt? biggrin.gif  lotuliukas.gif

kiek tas per mažos? Gal praverstų , jei gera vieta g.gif
80kv daug, ar verta bus už dideles patalpas mokėti daug (nuoma, mokesčiai, elektra ir kt), gal geriau mažesnės, bet gausiau lankomos ir pigesnės g.gif O gal dar luktelti 4u.gif
Vat tos kur idialios jau ba ba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 05, 14:23)
kiek tas per mažos? Gal praverstų , jei gera vieta g.gif
80kv daug, ar verta bus už dideles patalpas mokėti daug (nuoma, mokesčiai, elektra ir kt), gal geriau mažesnės, bet gausiau lankomos ir pigesnės g.gif O gal dar luktelti 4u.gif
Vat tos kur idialios jau ba ba biggrin.gif

Tos per mažos tai 21 kv. Daukšos g. 48, netoli IKI prekybos centro/Pilies vaistinės. Nuoma 35 lt/ kv. (Kainos nenuleidžia, nes sakosi nemažai kas domisi). Sandeliavimui vietos yra minimaliai ir iš to 21 kv. ploto 2 kv. yra tuoletas. Langai taip pat yra vitrininiai.

Na, o didelės patalpos - nuleidžia iki 15 lt/ kv. (nes krizė).

Mano vyras linkęs būtų imti tas dideles, nes daug vietos. Ir vien įrangai ir baldams kiek susitaupo...
Dar vienas patalpas Centre šiandien vakare apžiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 05, 10:16)
biggrin.gif manes jau nekisk cia  pati matai kad man 3 darbu jau per akis ir ausis..duosiu kontaktus  pati tarkis  4u.gif

tai aisku,kad pati galiu susitart tik kontaktus man i AZ atsiusk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 05, 15:46)
Tos per mažos tai 21 kv. Daukšos g. 48, netoli IKI prekybos centro/Pilies vaistinės. Nuoma 35 lt/ kv. (Kainos nenuleidžia, nes sakosi nemažai kas domisi). Sandeliavimui vietos yra minimaliai ir iš to 21 kv. ploto 2 kv. yra tuoletas. Langai taip pat yra vitrininiai.

Na, o didelės patalpos  - nuleidžia iki 15 lt/ kv. (nes krizė).

Mano vyras linkęs būtų imti tas dideles, nes daug vietos. Ir vien įrangai ir baldams kiek susitaupo...
Dar vienas patalpas Centre šiandien vakare apžiūrėsim.

žinai, jei geresnė vieta, aš linkusi būčiau į mažesnes, nes 1200 sumokėti vien už nuomą+ kt. mokesčiai, bus nepakeliama našta, mano galva, bent pusmečiui (žiemos sezonu sako pati prasčiausia prekyba), o mažesnes patalpas įsirengsite mažesnėm sąnaudom ir prekių < reikės unsure.gif Žinoma galima pakentėti, jei galima , ir paieškot dar geresnio varianto g.gif

Gal kitos mamytės kitaip galvoja g.gif Ypač tos, kurios moka nuomą, nes aš nemoku, bet man atrodo , kad daug mokėti apie 1500Lt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 05 lapkričio 2009 - 15:08
Daug daug tikrai nuoma. doh.gif
Mes tai dairomės iki 800 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo za.ja: 05 lapkričio 2009 - 15:33