Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 4-tema

QUOTE(blakstienute @ 2009 11 05, 22:43)
Tikrai idomu, ziurejau katik orus, kad atsilimas, tai turbut i Utena vaziuosiu, svarbu kad plikledzio nebus  thumbup.gif
O tai po kiek tu pardavineji tuos Humanos ir kokia savikaina. Is Eudros pas mane irgi dar daug stovi, atrodo grazus bet nesuprantu kodel stovi  doh.gif

miksa po 1,70 lt pirkau ,vaikiskus po 8 lt o treningu miksa po 11lt uz kilograma cia humanoj pirkau tokiom kainom
Papildyta:
itariu mano utena nuplaukia ,ner kas veza
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliukei: 05 lapkričio 2009 - 20:47
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 05, 21:48)
miksa po 1,70 lt pirkau ,vaikiskus po 8 lt o treningu miksa po 11lt uz kilograma cia humanoj pirkau tokiom kainom
Papildyta:
itariu mano utena nuplaukia ,ner kas veza
g.gif

O tai kiek geras miksas Humanoj kainuoja idomu g.gif
Atsakyti
oiiiii... doh.gif pagaliau perskaiciau biggrin.gif greitai sukates, saunuoles mirksiukas.gif as jau i komisa persitvarkiau.... bet dar like deveti rubai... siand tik 19lt verysad.gif ziuresiu kaip seksis toliau.... reikia skelbimu pametyt i puslapius... ir kasa jau gavau, praktikuojuos nuo siand...
doviliuke,saunu kad taip tau pasiseke....reikejo ir man i humana vaziuot
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 05, 22:57)
oiiiii... doh.gif pagaliau perskaiciau biggrin.gif  greitai sukates, saunuoles mirksiukas.gif  as jau i komisa persitvarkiau.... bet dar like deveti rubai... siand tik 19lt verysad.gif ziuresiu kaip seksis toliau.... reikia skelbimu pametyt i puslapius... ir kasa jau gavau, praktikuojuos nuo siand...
doviliuke,saunu kad taip tau pasiseke....reikejo ir man i humana vaziuot

treningus superinius gavau dziaugiuosi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 05, 22:56)
O tai kiek geras miksas Humanoj kainuoja idomu  g.gif

1,70 lt super miksas striukiu daug maisai po 40 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliukei: 05 lapkričio 2009 - 21:00
Labas vakaras smile.gif Šiandien gan neblogai,bet ne daug kuo skirias nuo paskutinių dviejų sav.
QUOTE(ecka @ 2009 11 05, 12:42)
pas mus turguje moterytės visada žiemą šildosi alc.gif  biggrin.gif

Taip ir alkoholiku tapt gali doh.gif

QUOTE(za.ja @ 2009 11 05, 16:09)
Ką daryyyt? biggrin.gif  lotuliukas.gif

Oho kiek variantų, man turbūt nebūtų problemų išsirinkt,jei tiek turėčiau. Deja nerandu nei vieno sau tinkamo. Šiandien tiksliai sužinojau,kad reiks išsikraustyt,nuomos kainos nenuleidžia verysad.gif Kur reiks dėtis,nežinau,internete nieko nerandu

QUOTE(ecka @ 2009 11 05, 16:58)
Gal kitos mamytės kitaip galvoja g.gif  Ypač tos, kurios moka nuomą, nes aš nemoku, bet man atrodo , kad daug mokėti apie 1500Lt blush2.gif

jei gera vieta manau labai normali kaina

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 05, 22:01)
nu siand.prekyba 250 lt thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
pagrinde siand.treningus pardavinejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 05, 22:09)
pagrinde siand.treningus pardavinejau g.gif

Doviliukei o neklausei kiek geresni miksai , madingi Humanoj kainuoja. Ir tie treningai tai komplektai ar sportines kelnes ir dzemperiai. Galvoju gal i Humana lekt tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 05, 23:14)
Doviliukei o neklausei kiek geresni miksai , madingi Humanoj kainuoja. Ir tie treningai tai komplektai ar sportines kelnes ir dzemperiai. Galvoju gal i Humana lekt tada  g.gif

yra ir komplektu ,ir kelniu ir dzemperiu.as ryt jiems skambinsiu ir prasysiu kainyna kad atsiustu man.svoris maiso 20 kg.
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 05, 22:17)
yra ir komplektu ,ir kelniu ir dzemperiu.as ryt jiems skambinsiu ir prasysiu kainyna kad atsiustu man.svoris maiso 20 kg.

tai ir man gal atsiusi kainininka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 05, 20:41)
Astaja o is kur tu prekytes imi, gal kada is Dolrestos skotiska orginala esi emusi  g.gif

Nea schmoll.gif , iš Dolrestos esu ėmusi rūšiuotų ir Stock, kaip jau ir buvau rašiusi man nepatiko, rūšiuoti prastoki buvo, tik su sportu gal išlosiau, bet tada buvo akcija kai ėmiau, o apie Stock'ą tai patyliu doh.gif na aš čia pradžioj surizikavau, atrodo neblogos prekės, bet... tik ne turguose prekiauti, dar dabar stumdau vos ne už savikainą unsure.gif . bet va su viena tuguj prekiavau, tai ji buvo ėmusi orginalo iš Dolrestos (tik dabar tiksliai neatsimenu ar Škotišką) nu tai nelabai ji patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 05, 21:01)
nu siand.prekyba 250 lt thumbup.gif

Nu tai sveikinu drinks_cheers.gif gerai tikrai kaip mėnesio pradžiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 05, 22:14)
Doviliukei o neklausei kiek geresni miksai , madingi Humanoj kainuoja. Ir tie treningai tai komplektai ar sportines kelnes ir dzemperiai. Galvoju gal i Humana lekt tada  g.gif

Nu jūs man durnai pasakykit kiek reikia pirkt kad apsimokėtu tokį kelią važiuot ?
Atsakyti
Sveiki. Galiu pasiulyt devetu drabuziu is Anglijos ir Airijos. Kainos tokios:
jei neziuri, ,,nuo duru iki duru''- 4,50lt.
atidarai, perziuri- 5lt.
jei pats rusiuoji, renkiesi- 15lt.
rusiuoti, pagrinde zieminiai( striukes, dublionkes, megstiniai ir t.t.)- 3,50lt.

Rubai Klaipedoje. Visa info i az 4u.gif
Atsakyti