Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinojote, kad Jis jau TAS?

QUOTE(sachar @ 2006 03 27, 22:25)
Gaila kad manes naplanko tokios vizijos  g.gif

kai jau aplankys tada gal jau ir suprasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigux @ 2006 03 27, 23:24)
as tai supratau kad maniskis yra tas, vos pamacius - kilo vaizdas pries akis kaip mes abu senukai anukus priziurim, ir kartu vienas i kita pasireme einam..

QUOTE(sigux @ 2006 03 29, 00:50)
kai jau aplankys tada gal jau ir suprasi lotuliukas.gif

Na manes tai vaizdai tokie neaplanko blink.gif gal todel, kad esu labai jau racionali ir viska sprendziu tik galvele blush2.gif bet mama sakydavo, jei uzsinoresi su tuo zmogum leliuko, vadinas tikrai jis tau yra brangus ir myli... blush2.gif tai manau vizijos nera jau tokios svarbios, man bent uztenka racionalumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip suzinot, kad Jis jau TAS? Jei kyla toks klausimas, vadinasi, neTAS.
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 03 29, 12:52)
mama sakydavo, jei uzsinoresi su tuo zmogum leliuko, vadinas tikrai jis tau yra brangus ir myli...  blush2.gif

drinks_cheers.gif tikra tiesa... visgi tos mamos visos teisios..nes manoji ir taip sako...
Jei ziuri i zmogu, bet nematai su juo ateities, nematai kaip kartu vaikucisu auginant, o po to, jiems ta pati aiskinant, ka ir mums mamos aiskono.. tai gal tai dar ne TAS zmogus.. mirksiukas.gif
As vadovaujuosiu tuo+ ka sirdele sako...
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 03 29, 12:52)
Na manes tai vaizdai tokie neaplanko  blink.gif gal todel, kad esu labai jau racionali ir viska sprendziu tik galvele  blush2.gif bet mama sakydavo, jei uzsinoresi su tuo zmogum leliuko, vadinas tikrai jis tau yra brangus ir myli...  blush2.gif tai manau vizijos nera jau tokios svarbios, man bent uztenka racionalumo  mirksiukas.gif

tai irgi manyciau kazkuom panasu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 03 29, 14:52)
Na manes tai vaizdai tokie neaplanko  blink.gif gal todel, kad esu labai jau racionali ir viska sprendziu tik galvele  blush2.gif bet mama sakydavo, jei uzsinoresi su tuo zmogum leliuko, vadinas tikrai jis tau yra brangus ir myli...  blush2.gif tai manau vizijos nera jau tokios svarbios, man bent uztenka racionalumo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif As irgi tokia pat drinks_cheers.gif blink.gif Tas racionalumas kartais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapė Snapė @ 2006 03 31, 14:34)
drinks_cheers.gif As irgi tokia pat  drinks_cheers.gif  blink.gif Tas racionalumas kartais... doh.gif

Na bet per ji dazniausiai bedu prisidarai blink.gif jei zmogus vadovaujasi ir jausmais ir juo manau geriausiai blush2.gif
Atsakyti
man mano sirdele viska pasake pacia pirma sekunde, kai JI pamaciau. Tikrai! Tik dar kokia savaitele negalejau patiketi, kad sutikau nuostabiausia zmoguti pasaulyje angel.gif JIS taip pat sako, kad suprates is karto, jog "cia kazkas nesuvokiamo" wub.gif
Papildyta:
Beje, mes jau treti metukai kartu ir esam labai labai labai laimingi flirt.gif
Atsakyti
man tai sirdele irgi pati tai pasake...tiesiog su laiku pajauciau, kad tai yra "tas". ne is karto smile.gif
Atsakyti
Kartais zmones tiesiog bijo patiketi savo laime ir taip ja gali labai lengvai prarasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piniuke @ 2006 04 06, 14:42)
man mano sirdele viska pasake pacia pirma sekunde, kai JI pamaciau. Tikrai! Tik dar kokia savaitele negalejau patiketi, kad sutikau nuostabiausia zmoguti pasaulyje angel.gif JIS taip pat sako, kad suprates is karto, jog "cia kazkas nesuvokiamo"  wub.gif

Gal aš tiesiog nesuprantu, nes man taip nebuvo, bet nelabai įsivaizduoju, kaip iš karto pamačius žmogų galima nuspręst, kad jis jau TAS. Juk reikia ir pabendrauti, ir laiko turi kažkiek praeiti mirksiukas.gif Na nežinau, gal tik dėl to, kad pati to nepatyriau, šitaip sakau...
Mes su savuoju iš pradžių sutarėm kaip eiliniai pažįstami: labas, kaip sekas, viso. Jeigu man būtų kas prieš kokius 3 metus pasakęs, kad būsim pora, tai būčiau blink.gif blink.gif Bet dabar kartu ir viskas gerai. Pradėjom daugiau bendraut, pajutom daug bendrų dalykų ir viskas prasidėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piniuke @ 2006 05 01, 20:47)
Kartais zmones tiesiog bijo patiketi savo laime ir taip ja gali labai lengvai prarasti  4u.gif

butent.. ! As ir ilgai nepatikejau ja, gerai, kad laiku susigriebiau, kol nenuejo nuo manes... ax.gif Bet matyt ta trauka buvo stipresne ir kazkur kirbejo sirdyje kad radau ta, ko ilgai ieskojau... wub.gif
Atsakyti