Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinojote, kad Jis jau TAS?

Ir as pritariu drinks_cheers.gif Gyvenimas yra per trumpas, kad leistume laimei nueit del kvailu dvejojimu... pagaliau tai supratau ir dekui mano busimam vyrui, kad jis taip kantriai lauke kol as apsispresiu ax.gif
O buvo visko: ir noriu - nekenciu, ir myliu - bijau, bet galu gale supratau, kad tik su juo noriu turet vaikuciu ir senatvej kartu laukt pensijos biggrin.gif
Atsakyti
Kai sutinki būtent JĮ ,tuomet ir pajunti,kad JIS yra būtent TAS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAPUTĖ: 07 gegužės 2006 - 09:32
QUOTE(avenita @ 2006 05 04, 15:03)
Ir as pritariu  drinks_cheers.gif  Gyvenimas yra per trumpas, kad leistume laimei nueit del kvailu dvejojimu... pagaliau tai supratau ir dekui mano busimam vyrui, kad jis taip kantriai lauke kol as apsispresiu  ax.gif
O buvo visko: ir noriu - nekenciu, ir myliu - bijau, bet galu gale supratau, kad tik su juo noriu turet vaikuciu ir senatvej kartu laukt pensijos  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(avenita @ 2006 05 04, 14:03)
Ir as pritariu  drinks_cheers.gif  Gyvenimas yra per trumpas, kad leistume laimei nueit del kvailu dvejojimu... pagaliau tai supratau ir dekui mano busimam vyrui, kad jis taip kantriai lauke kol as apsispresiu  ax.gif
O buvo visko: ir noriu - nekenciu, ir myliu - bijau, bet galu gale supratau, kad tik su juo noriu turet vaikuciu ir senatvej kartu laukt pensijos  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

o aš dar prie viso to patyriau nenusakomą jausmą. Laukiau pas gydytoją laukiamajame ir į laukiamąjį atėjo toks diedukas. Jis atsiėdo priešais mane į fotelį. Su visais pasisveikino, o tada išsitraukė akinius ir pradėjo skaityti laikraštį. Tą akimirką man pasivaideno, kad ten manasis sėdi- pasenęs ir skaitantis laikraštį ir toks mielas... man net ašara nubėgo... būtent tą akimirką galutinai supratau, kad myliu jį daugiau nei nekenčiu.. noriu jo daugiau nei bijau... ir kas labai bijau jį prarasti, nes be jo gyvenimas butų visai kitoks...

Patikėkit mergytės, kai jau sutinkate Tą Tikrąjį, tai tikrai ateina ir žinojimas, kad jis būtent Tas. tik reikia mokėti klausytis savo širdies ax.gif
Atsakyti
heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
VISI ATSAKYMAI ŠIRDYJE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victory @ 2004 04 18, 08:13)
As tai gana ilgai irgi negalejau suprasti ar cia tas ar ne tas ... Zodziu tik tada kai issiskyrem (del to kad atseit gal reikia dar su kitais padukti) - supratom, kad vienas be kito negalim...

Pas mane ne TAS, bet TA biggrin.gif
Bet mazdaug taip ir supratau - kiekviena minute be jos staiga pasidare minute kai as jos laukiu wub.gif

Beje, taip nutiko neiskarto ir nemanau, kad imanoma pirma kart zmogu sitikus ar net "truputi" padraugavus nuspresti, kad tai TAS zmogus. Pirmiausiai zmogu reik pazinti ir tuomet jei vis dar manysi, kad tai TAS zmogus, tuomet tai tikra, o ne "hormonu audra" smile.gif
Atsakyti
pasidariau visiskai durna, elgiausi taip, kad buvau i save nepanasi blush2.gif jauciau visa laika lyg organizme butu pakiles adrenalino kiekis lotuliukas.gif
pastebejo pradzioj aplinkiniai, as supratau veliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 06 29, 17:38)
pasidariau visiskai durna, elgiausi taip, kad buvau i save nepanasi blush2.gif jauciau visa laika lyg organizme butu pakiles adrenalino kiekis lotuliukas.gif
pastebejo pradzioj aplinkiniai, as supratau veliau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na, čia tipiški įsimylėjimo bruožai, bet situacija ,,jis būtent TAS", manau kai kas kita.

Maniškis man yra būtent TAS - esame kartu beveik 7 metai, bet tą supratau praėjus ne vienam mėnesiui ar net metams, kai pilnai jį pažinau, supratau, jog visos jo silpnybės ir trūkumai pakenčiami, kad jausmai nemažėja, o tik gilėja, kad jis dėl manęs padarytų bet ką ir aš dėl jo taip pat, kai kartu išsprendėm krūvas problemų, nesusipratimų, išgyvenom kartu daug laimingų ir skaudžių akimirkų, kai jutau jo kasdienę paramą visame, ką darau, kai supratome, kad laimei mums nereikia nei pinigų, nei draugų - nieko, tik vienas kito, kai praėjus tokiam laikui negalime atskirai pabūti nei dienos... žodžiu, daug vandens nutekėjo, bet 100 proc. esu tikra, jog neapsirikau. Ir į nieką to nekeisčiau.

Ir netikiu visais tais - ,,pamačiau ir OCH wub.gif ". Yra ir man taip buvę - pamatau vaikiną, kojos linksta, naktimis nemiegi ir panašiai. O po savaitės ar mėnesio viskas išgaruoja. meilė - tai ne linkstančios kojos (juk nelinks jos visą gyvenimą, kiek galima susilenkus vaikščioti), o bendra patirtis, pasitikėjimas, supratimas ir jausmai, nepriklausantys nei nuo nuotaikos, nei nuo aplinkybių, nei nuo hormonų svyravimų
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2006 06 30, 15:27)
na, čia tipiški įsimylėjimo bruožai, bet situacija ,,jis būtent TAS", manau kai kas kita.

Maniškis man yra būtent TAS - esame kartu beveik 7 metai, bet tą supratau praėjus ne vienam mėnesiui ar net metams, kai pilnai jį pažinau, supratau, jog visos jo silpnybės ir trūkumai pakenčiami,  kad jausmai nemažėja, o tik gilėja, kad jis dėl manęs padarytų bet ką ir aš dėl jo taip pat, kai kartu išsprendėm krūvas problemų, nesusipratimų, išgyvenom kartu daug laimingų ir skaudžių akimirkų, kai jutau jo kasdienę paramą visame, ką darau, kai supratome, kad laimei mums nereikia nei pinigų, nei draugų - nieko, tik vienas kito, kai praėjus tokiam laikui negalime atskirai pabūti nei dienos... žodžiu, daug vandens nutekėjo, bet 100 proc. esu tikra, jog neapsirikau. Ir į nieką to nekeisčiau.

Ir netikiu visais tais - ,,pamačiau ir OCH wub.gif ". Yra ir man taip buvę - pamatau vaikiną, kojos linksta, naktimis nemiegi ir panašiai. O po savaitės ar mėnesio viskas išgaruoja. meilė - tai ne linkstančios kojos (juk nelinks jos visą gyvenimą, kiek galima susilenkus vaikščioti),  o bendra patirtis, pasitikėjimas, supratimas ir jausmai, nepriklausantys nei nuo nuotaikos, nei nuo aplinkybių, nei nuo hormonų svyravimų

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as irgi netikejau taip ach ir och lotuliukas.gif
nemazai esu turejus draugu ir niekad nieko tokio nejutau, man ne -niolika metu ir niekad tokiu pojuciu nebuvo. mano atveju ash beveik is kart pajutau kad cia tas ir viskas. ir niekas neisgaravo nei po savaites nei po menesio nei po keliu metu
tai apie ka rasai tu atsirada su laiku, gyvenant kartu, jausmams augant ir tt.gaila kad tau neteko, gal ne visiems gyvenime tenka tai patirti- bet man teko ir jam buvo irgi panasiai.
bet kad jis TAS pajutau ir karto ir neapsirikau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš turbūt labai neromantiškai pasakysiu. Bet manau, kad TAS nėra žmogus, be kurio negali gyventi. TAS, tai žmogus su kuriuo GALI gyventi. Ir jis tikrai nėra tas vienintelis. Tokių tiesiog nebūna.
Kaip sako vienas protingas posakis (tiesa labiau tinka darboholikams) - nepakeičiamų - pilnos kapinės.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 07 01, 10:05)
Aš turbūt labai neromantiškai pasakysiu. Bet manau, kad TAS nėra žmogus, be kurio negali gyventi. TAS, tai žmogus su kuriuo GALI gyventi. Ir jis tikrai nėra tas vienintelis. Tokių tiesiog nebūna.
Kaip sako vienas protingas posakis (tiesa labiau tinka darboholikams) - nepakeičiamų - pilnos kapinės.

Keista, bet sutinku visu 100 proc.
Atsakyti
'Zaibas trenke' man jau kokius tris kartus: is pradziu del pirmos meiles buvau 100% tikra, kad tai jis man skirtasis (kai buvo 16 metu biggrin.gif ), po to del kito draugo atrode, kad tai tikrai toji 'antroji obuolio pusele', iki kol neissiskyrem, po to atrode, kad mano dabartinis draugas yra 'tas vienintelis', iki kol nepradejom kartu gyventi, nepagyvenom 1.5 m. ir pradejom rimtai planuoti ateiti...Dabar ir jame matau visokiu trukumu, esu pilna abejoniu ir pan.
Teisingai jau buvo pasakyta sioj diskusijoj: idealiu vyru nera...
Manau, yra asmeninis apsiprendimas, kad jau nori kurti seima ir nebenori vel regzti nauju santykiu ar pradeti paiesku, + ir - pasverimas bei geriausio is visu galimu ne idealiu vyru pasirinkimas:)
Arba reikia is karto, be ilgu draugavimu, vos tik isimylejus isteketi: tada bent per vestuves lydes tas zaibo, antros obuolio puseles ir TO TIKROJO suradimo jausmas:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besteller: 01 liepos 2006 - 14:04