Įkraunama...
Įkraunama...

Biologique recherche

QUOTE(*Bounty* @ 2012 03 19, 12:46)
LAba diena! Sakykit o kuris salonas vilniuje dirba su sia kosmetika? MAn reikia uzsisalyti kremuka rolleyes.gif



Sveika,
Dirba Miramedoj su šia kosmetika. Aš taip pat išbandžiau šią kosmetiką, kaip taisyklė, mėginukai geresni pasirodė nei visas indelis kremo. Bandžiau tris: kolageninį mišriai odai, dermopurifiantą ir placentą. Placenta labiausiai patiko. Oda lieka elastinga ir lb švelni.
Atsakyti
Paneles, norejau jusu paklausti, kokios mazdaug kainos siu produktu? Labiausiai domina kremai ir prausikliai (pieneliai).
Aciu! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2012 04 12, 14:30)
Paneles, norejau jusu paklausti, kokios mazdaug kainos siu produktu? Labiausiai domina kremai ir prausikliai (pieneliai).
Aciu!  4u.gif  mirksiukas.gif

Pienelis 150 ml apie 100 Lt, tonikas 150 ml apie 150 Lt, serumai nuo 50 Lt, kremai irgi virš 100 Lt. Brangi ši kosmetika, bet man ji efektyvi.
Atsakyti
Aciu, Spurgita mirksiukas.gif
Manau, kad isbandysiu sia kosmetika smile.gif Tik kiek supratau, tai jie neturi tokio kaip prausiklio? Vietoj jo siulo pieneli ar losjona?
Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2012 04 12, 18:59)
Aciu, Spurgita  mirksiukas.gif
Manau, kad isbandysiu sia kosmetika  smile.gif Tik kiek supratau, tai jie neturi tokio kaip prausiklio? Vietoj jo siulo pieneli ar losjona?

veido prausimui yra keliu rusiu pieneliai.
Losjonas neskirtas prausimui.
Atsakyti
Dabar pagal naujausią madą siūlo veidą pieneliu prausti. Tai girdėjau ne iš vienos kosmetologės ir nebūtinai šia kosmetika.
fluty, parašyk savo atsiliepimus, kai pradėsi naudoti šią kosmetiką.
Atsakyti
Aciu, paneles uz ats. Savaitgali planuoju nuvykti i DGC grozio centra, nes matau, kad jie prekiauja. Tai manau, kad isigysiu. Viliuosiu, kad sugebes tinkamai parinkti priemones. Mano oda misri. Parasysiu atsiliepimus, kai ismeginsiu smile.gif
Tiek
mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal žinote kur Vilniuje galima įsigyti šios kosmetikos be jau mano minėtos Miramedos?
Atsakyti
Laba diena wink.gif

na ka..isigijau pieneli VIP 02 ir losjona P50W...sakyciau super dalykai..
Deja kremo nenusipirkau, nes pardaveja pasirode pavepusi ir net negalejo patarti normaliai. Siaip sako: "gal imkit dermopurifienta, bet jums blizges oda nuo jo". Tai as pasimeciau ir nenusipirkau. Nenoriu, kad ji blizgetu, tuo labiau kad turiu misria oda, T zona blizga, o kapiliarai pavirsiuje, tai greit raodonis ismusa...
Koki jus, paneles, pasiulytumete krema?
Ir dar. Kai valotes su pieneliu, tai su vata valote ar su rankomis masazuojate?
Aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
su pieneliu prausiuosi, jis man vietoj muilo veidui. Paskui dedu P50, paskui seruma ir krema arba tik krema. Siaip geriau pirkti pas dirbancias su sia kosmetika kosmetologes, o ne pas pardavejas, tada gautumet kvalifikuota konsultacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 25 balandžio 2012 - 13:39
O gal galetumete patarti kur Vilniuje rasti kosmetologe dirbancia su sia kosmetika? Esme ta, kad tam DGC grozio centre kosmetologes dirba su sia kosmetika, bet as tada turciau eiti veido valyti ar daryti kt procedura. O man visiskai to nereikia. Tai net nzn, kas del to kremo galetu patarti...
Gal Jums yra teke pirkti Miramedoje?
smile.gif
Atsakyti
Fluty, rašo ta "pavėpusi" pardavėja mirksiukas.gif šiaip Jūs ir pati nelabai žinojote, ko norit, o nei aš, nei kažkas kitas Jums iš pirmo žvilgsnio pažiūrėjus i odą, tikrai ir nepasakys, ko būtent reikia. Tam ir yra reikalingas kosmetologas, jo konsultacijos, procedūros, kad ištirtų odą ir tinkamai parinktų reikiamą produktą.
Ir nelabai suprantu, kam Jums reikalingas kosmetologas, dirbantis su šia kosmetika, jei kaip sakote pas mus DGC yra, bet tada reiktų eiti procedūrai, nors jos Jums nereikia? Manote kitur Jums parinks vos pažvelgus į veidą? smile.gif Pas mus juk nieks prievarta ir neliepia eit procedūros darytis, bet čia jau Jūsų teisė rinktis ar norit, kad iš akies nustatytų, ar tiksliau smile.gif
Ir, beje, Biologique Recherche kosmetika linkusi į blizgėjimą mirksiukas.gif
Atsakyti