Po išsiskyrimo priaugau 13kg, t.y iš idealios figūros - 55 kg (ūgis 165,apimtys 95-63-95) pasidariau 68kg (apimčių niekad nedrįstu pasimatuoti

) pusantrų metų su niekuo nesiguliau, nes buvau sau neseksuali, į sporto klubą irgi nėjau, nes buvau sau per stora kažkam rodytis su treningais (nors juk į sporto klubą to ir eina žmonės

) susitikinėjau su vienu vyruku,bet kartą jis mane savo draugui pristatė taip: susipažink, čia mano simpatija, matai kokia apvalutė moteriška... nežinau ką jis turėjo galvoj ir man neįdomu, daugiau nebenorėjau jo matyti, nes labai kirto per savimeilę tas apvalutė, atrodo, kad teisinasi prieš draugą, kad šis slapta mintyse negalvotų (vaje kokia putli)

žinau kad visa tai skamba juokingai, juk neesu baisiai stora, bet tai jau psichologiniai dalykai,kiekviena šią problemėlę priimam savaip. Dabar vis dar sveriu tiek pat ir stengiuosi ne badauti, o save pamilti, o tai yra ne tik susitaikyti su esamu svoriu,bet ir nedėti į skranduką visko,kas papuola. Einu sportuoti. Turiu naują draugą, su kuriuo dar nemiegojau, bet už 4 dienų laukia romantiškas vakaras ir tai tikrai įvyks, tai nusiteikinėju psichologiškai, kad nebūčiau susikausčiusi ir neužsidenginėčiau pilvo ir pan.. kažkur temoje skaičiau apie Beatą Nikolson - tikrai superinis pavyzdys moters, kuri labai labai graži,simpatiška,traukianti ir šauni - būčiau vyras - tikrai žavėčiausi ja. Jei dar liko šioje temoje gyvų tai galėsiu antradienį papasakoti kaip sekėsi pasitikėti savimi tą lemtingą naktį

sėkmės visoms, gal ir nuskambės banaliai,bet juk tai tiesa - svarbiausia mylėti save, jaustis pačiai gražiausiai pasaulyje ir tikėti tuo, tada pradedame spinduliuoti tuo ir pagražėjame daug kartų

Ne vienai manau pažįstama situacija, kai 5val praleidžiate prie veidrodžio,ar salone besiruošdamos kokiai nors puotai,pasipuošiate gražiausiai sau tinkančia suknele, kojas liekninančiais ir ilginančiais bateliais...ir įžengiatė į šventę-kaip karalienė,pelenė, iškėlusi galvą ir su plačia šypsena, nes jūs žinote,kad esate pati gražiausia, o tada staiga tai patvirtina ne vieno vyro nulydimas žvilgsnis..

irnesvarbu, kad tą vakarą buvo "stadartiškai" gražesnių už jus..jūs buvot pati gražiausia, nes spinduliavote tuo