Įkraunama...
Įkraunama...

Per stora seksui?

QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 11 30, 21:22)
Nesąmonė, niekada su tuo nesutiksiu. Į gražias, spinduliuojančias energija moteris gatvėje žiūri daug kas, nepriklausomai nuo to, liekna ji ar apvalutė.

drinks_cheers.gif Visiskai tau pritariu!!! Nors MB tikrai labai kudos nepatinka. Ir stambios ne, jam patinak tokios kaip as biggrin.gif bet negaliu nepritart, kad zvilgsnis krypsta ne tiek i grazius, kiek i laimingus ir svytincius zmones drinks_cheers.gif

na man is tokiu apvalesniu tai Beata Nicolson nuostabiai grazi!!! man ji yra didziausias pvz, kad vidinis zavesys lemia viska thumbup.gif
Atsakyti
Man būtų įdomi nuomonė tų, kurios iš tikrųjų sulaukia priekaištų iš antrosios pusės. Žinau nemažai atvejų, kai tikrai lieknoms merginoms/ moterims nuolatiniais priekaištais įvaromi kompleksai. Įdomu, kaip jos jaučiasi unsure.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Per stora, ar ne per stora- vistiek sekso nori ir gana thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O buna žinokit ir atvirkščiai.. MB kaip tik patinka apvalesnės (na ne iki beprotybės) ir pastebi kiekvieną numestą pusę kg, už kurį gaunu velnių.. nes nu jam labai jau mano apvalumai patinka.. o aš tai gal visai ir norėčiau numesti tą svorį...
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2010 02 10, 16:58)
Tai gal tu visai nedaug sveri ir ta tavo pusė kg. labai matosi?

oi kad dabar tai jau tikrai daug sveriu.. blush2.gif tiesiog MB taip puikiai pažįsta mano kūną, kad viską pamato (labiau pajaučia wink.gif ). aš galiu net pati nepastebėti, kad kažkas pasikeitė, bet tas tai iškart pastabas pasako.
bet iš tikrųjų, taip turbūt dar sunkiau, nei kad pasakytų, kad sukusti laikas, nes tada yra postūmis stengtis suliekneti. o dabar tai ką, negi dar svorį augint... doh.gif
Atsakyti
noreciau ir as sverti 70. kazkada sveriau. ir buvau nepatenkinta.
dabar butu labai gerai grizt. rolleyes.gif
o MB pats yra nekudas. tai labai nepriekaistauja, kartais tik pakibina 'minkstesnes' vietas ir ...pakviecia pietauti lotuliukas.gif
Atsakyti

kokia įdomi tema!

o aš štai niekad gyvenime taip ir nesimylėjau - nes nuo 14 metų man gėda savo kūno, net ne tas žodis 'gėda' - aš taip kompleksuoju, kad negaliu leisti vyrui manęs liesti, į mane žiūrėti.......labai labai bijau, kad jam bus nemalonu su manim mylėtis. bijau, kad jis sau tyliai manimi pasišlykštės......
žinau, kad čia didelė, labai didelė psichologinė problema. esu 173 cm, esu svėrusi 70 ir 80 kg. nėra TAAAAIP baisu. puse bėdos. 7 metus lankiausi pas psichologą - vistiek negaliu eiti su vyru į lovą.
buvo ir yra vyrų, kurie rodo man dėmesį, kurie norėtų mane pasiguldyti, bet niekaip negaliu, nors užmušk. kompleksas, ir viskas. koks stiprus, galvoju, tai turi būti kompleksas, jeigu geriau net pasirenku neturėti sekso išvis?!
manau, tai kyla iš to, kad vaikystėje buvusi liekna ir daili, staigiai sustorėjau paauglystėje - valgiau iš nerimo ir žmonių baimės...... man sustorėjus, iš manęs žiauriai tyčiodavosi klasėje, kartais gatvėje, pašiepdavo, replikuodavo, pravardžiuodavo visiems girdint. net mano tėvai dažnai nesusilaikydavo ir skaudindavo savo replikom.
ir štai rezultatas: man greit 30, o negaliu, nesugebu, nemoku užmegst artimo ryšio. labai sunku taip gyventi.
ar yra kas nors čia panašus į mane?

Atsakyti
QUOTE(Limpopo @ 2010 04 18, 23:58)
kokia įdomi tema!
o aš štai niekad gyvenime taip ir nesimylėjau - nes nuo 14 metų man gėda savo kūno, net ne tas žodis 'gėda' - aš taip kompleksuoju, kad negaliu leisti vyrui manęs liesti, į mane žiūrėti.......labai labai bijau, kad jam bus nemalonu su manim mylėtis. bijau, kad jis sau tyliai manimi pasišlykštės......
žinau, kad čia didelė, labai didelė psichologinė problema. esu 173 cm, esu svėrusi  70 ir 80 kg. nėra TAAAAIP baisu. puse bėdos. 7 metus lankiausi pas psichologą - vistiek negaliu eiti su vyru į lovą.
buvo ir yra vyrų, kurie rodo man dėmesį, kurie norėtų mane pasiguldyti, bet niekaip negaliu, nors užmušk. kompleksas, ir viskas. koks stiprus, galvoju, tai turi būti kompleksas, jeigu geriau net pasirenku neturėti sekso išvis?!
manau, tai kyla iš to, kad vaikystėje buvusi liekna ir daili, staigiai sustorėjau paauglystėje - valgiau iš nerimo ir žmonių baimės...... man sustorėjus, iš manęs žiauriai tyčiodavosi klasėje, kartais gatvėje, pašiepdavo, replikuodavo, pravardžiuodavo visiems girdint. net mano tėvai dažnai nesusilaikydavo ir skaudindavo savo replikom.
ir štai rezultatas: man greit 30, o negaliu, nesugebu, nemoku užmegst artimo ryšio. labai sunku taip gyventi.

Sveikutes 4u.gif
Na net nezinau ka pasakyti tavo atveju, galiu pasakyti tik viena :as problemos tavyje visiskai nematau g.gif g.gif psichologai nepades, kol pati nepakeisi nuomones. Ziauru kai su tokiu ugiu ir svoriu mato problemas... Argi cia problema??? Nu nematau nors tu ka doh.gif
Seksas tikrai nevertas kad jo atsisakytum wub.gif 4u.gif
Keisk poziury 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limpopo @ 2010 04 18, 21:58)

kaip ir arunita minejo,butina keisti tau poziury i save... 4u.gif

sekmes pasikeitimuose mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

o kaip siūlote tą padaryti? tą požiūrio keitimą ir savęs kitaip vertinimą?
Atsakyti
QUOTE(Limpopo @ 2010 04 22, 20:27)
o kaip siūlote tą padaryti? tą požiūrio keitimą ir savęs kitaip vertinimą?

manau pirmiausia reikia keisti savo gyvenima...turi isigyti drauga (ne meiles) vaikina,kuris padetu tau atvirai pasipasakoti,suprasti ir seip atsiveti (gal but tai gali buti psichologas).....butinas yra zmogus,kuris galetu padeti tau viska apmastyti,susidelioti....

nors,kaip minejai,jei psichologai nepadejo-gal pas psichijatra turi nueiti g.gif cia nieko blogo neturiu oneny 4u.gif bet turi labiau paiieskoti pagalbos 4u.gif

suprantukad lengva sneketi kitiems,bet norisi kazkaip padeti unsure.gif

va as turejau fobija nugaros lietimui...net man negaledavo stoveti zmogus uz nugaros-galvodavau,kad butinai palies man ja doh.gif ir viskas pasikeite (beveik pasikeite) po20 mano gyvenimo metu smile.gif kai su vyru pradejau bendrauti,jis labai keistai ziurejo i mano fobija doh.gif bet po 5 metu kartu,idejes daug pastangu-jau gali man drasiai daryti masaza ir nebijau,kad kas prisilies prie manes 4u.gif gal but tai du nesuderinami dalykai atrodo,bet... reikia pastangu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limpopo @ 2010 04 18, 21:58)
kokia įdomi tema!
žinau, kad čia didelė, labai didelė psichologinė problema. esu 173 cm, esu svėrusi 70 ir 80 kg. nėra TAAAAIP baisu. puse bėdos. 7 metus lankiausi pas psichologą - vistiek negaliu eiti su vyru į lovą.

Meskit kompleksus salin!!! Mano nuomone tokiam ugiui toks svoris visai normalus. Mano mama 172cm ugio svere ivairiai 66, 62, buvo 70 kg ir daugiau, bet tikrai negaliu pasakyti kad tai siaubingas svoris tokiam ugiui. Ir nieks is seimos nariu, draugu taip nemano. Motina gal ir nori numest pora kg, bet tai jai tikrai nemaiso megautis gyvenimu ir del to nekompleksuoja. Vat jei Jusu ugis butu kokie 160 tada dar butu galima taip kalbeti. smile.gif Meskit kompleksus salin ir megaukites gyvenimu.
Atsakyti