Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Labutis.
gripas prigavo ir Urtule, visa nakti taip karsciavo doh.gif . ir tos eferelgano zvakutes tik trumpam musa karsti. diena lyg geriau, daviau kosytes, nors nenorom-bet valge. tik va cia islindo tas nenoras gert is butelio, reikia skysciu vaistukams uzgert ir prakaitavimui, o ji ne i burna nieko neima verysad.gif . krutis ir tiek.
niu ka, saugokit save ir savo spokus, gal jums pavyks pabegt nuo ligu, o sergantiems- sveikateles 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 21, 13:34)
Labutis.
gripas prigavo ir Urtule, visa nakti taip karsciavo doh.gif . ir tos eferelgano zvakutes tik trumpam musa karsti. diena lyg geriau, daviau kosytes, nors nenorom-bet valge. tik va cia islindo tas nenoras gert is butelio, reikia skysciu vaistukams uzgert ir prakaitavimui, o ji ne i burna nieko neima verysad.gif . krutis ir tiek.
niu ka, saugokit save ir savo spokus, gal jums pavyks pabegt nuo ligu, o sergantiems- sveikateles  4u.gif .

kristulee,jei yra galimybe kuo daugiau savo mazutei duok gerti skysciu ir vit c ir paracatomolio ax.gif dabar lyg. yra pagrindinis gydimas ,nes labai daug serganciu mazu leliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2009 11 21, 11:40)
l
* ir mus jau gripas pakirto doh.gif kokia bemiege naktis buvo,mergina karsciavo baisu doh.gif ir man kasko gerkle skauda g.gif

** VJ. kada jus vaz. i santariskes?

* Ojeei.... nėr siaubingiau, kai vaikas serga. Dzin man tada būna ar lyja, ar saulėta, ar vyras užblūdina... Linkiu greičiau ir lengviau pasveikti.

** 30 lapkričio važiuojam į kmuk pas A.Stirbienę. Jei prikibs - tada santarai laukia.
QUOTE(zydra30 @ 2009 11 21, 12:13)
labai gaila, kad tenka matyt vis naujas ir naujas mamytes. as cia jau tuoj bus 3 metai, tiek daug vardu pasikeite....liudna.

Perkračius vardus - daug liko tų pačių, dalis nebesilanko, kiti - ateina... viskas ratu. Nežinau kodėl, bet skaudžiausia man čia matyt Sandrynją..... jėzusmarja, kaip man kirto per koja jos parašyta pirma žinutė čia..... skaičiau, mačiau atitinkančius vardus, datas ir n e n o r ė j a u tikėt ....
QUOTE(vdapr @ 2009 11 21, 12:54)
Laba dienele  4u.gif

Labas. Nurimo bangos tarp judviejų su brungiausiuoju? smile.gif
QUOTE(kristulee @ 2009 11 21, 13:34)
Labutis.
gripas prigavo ir Urtule, visa nakti taip karsciavo doh.gif .

....jetus, kaip gaila mažulės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 21 lapkričio 2009 - 15:08
Labas

Pas mus namie irgi gripas sad.gif Simas karsciuoja iki 37,5 ir kosti, o maziuke iki 40, pavyksta numusti iki 38, 6 ir vel kyla, sloguoja, kosti.... Dabar miega, kai atsikels statysiu laseline, nes nenori nei valgyti, nei gerti sad.gif
Atsakyti
na mes irgi namie sedim,dukra i darza nevaiksto kad nesusirgt ir broli pries operacija neuzkrest ,nes 25 jau operuotis guluosi
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Sergantiems, sveikatytes 4u.gif
Maniskiai paliko mane viena, i Kauna abu isvare su nakvyne bigsmile.gif Tai ryt eisiu i vaiku misias, Vilniuj vyksta, man labai patinka, vaikai snekuciuojas, nagrineja gyvenymiskas situacija (aisku ir suaugusi privercia susimastyt), dainuoja graziai, gitara groja, ir aisku sunaiteliu aplankyt wub.gif wub.gif
VJ, o Jus su Sandrynja kartu gulejot KMUK, taip supratau?
Man liudniausia, kad ratas sukasi, ir tos pacios mamytes vis ateinam cia jau su ne pirma netektim... unsure.gif
Gero savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 11 21, 15:10)
Sveikos smile.gif
Sergantiems, sveikatytes 4u.gif
Maniskiai paliko mane viena, i Kauna abu isvare su nakvyne bigsmile.gif Tai ryt eisiu i vaiku misias, Vilniuj vyksta, man labai patinka, vaikai snekuciuojas, nagrineja gyvenymiskas situacija (aisku ir suaugusi privercia susimastyt), dainuoja graziai, gitara groja, ir aisku sunaiteliu aplankyt wub.gif  wub.gif
Man liudniausia, kad ratas sukasi, ir tos pacios mamytes vis ateinam cia jau su ne pirma netektim... unsure.gif
Gero savaitgalio mirksiukas.gif

i petro ir povilo baznycia eisi? 11-30? Musu jau kelintas sekmadienis taip prasideda ir poto pas berniukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 11 21, 16:10)

Aha, toj pačioj palatoj..... Tą nelemtą rytą abi buvom šalia.... pagalvotum, žmogau, kada suves likimas....
Atsakyti
Sveikos, ir mano merginą gripas pasičiupo-karščiuoja iki 39,2, kosti retai ir šlapiai, be to dar šiandien vyras aplėkė pusė miesto vaistinių ir rado oscilococcinum,bei aflubino (jei pritrūktume vieno, bus kitas), tai gal kažkaip išsivartysim. O mes su vyru kol kas laikomės: citrinos, arbatos - gal kažkaip...
Liūdnos nuotaikėlės čia, o aš kartais pagalvoju, kad gerai, jog mokausi-laisvo laiko mažai, bet galva apkrauta mokslais, tai liūdnos mintys sugrįžta tik vakarais. Beje, šiandien jau po dviejų egzaminų doh.gif einu pailsėt, gal kokį TV pažiūrėt.
Ligoniukai - sveikit greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2009 11 21, 17:13)
i petro ir povilo baznycia eisi? 11-30? Musu jau kelintas sekmadienis taip prasideda ir poto pas berniukus blush2.gif

Nea ax.gif Jeruzalej 10-30 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 21, 17:28)
Aha, toj pačioj palatoj..... Tą nelemtą rytą abi buvom šalia.... pagalvotum, žmogau, kada suves likimas....

oje unsure.gif vis stebina likimas...jo suvedimai, keliai...netikeciausi posukiai...
Atsakyti
rence, kas būsi po mokslų? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 21, 15:07)
Labas. Nurimo bangos tarp judviejų su brungiausiuoju?  smile.gif

Nelabai.... smile.gif

As kad numigau pietu miegelio... tai numigau.... bet vistiek galva sunki ir tik i lova traukia... doh.gif
Atsakyti