Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 22, 16:36)
- pirkit suni lotuliukas.gif .

pirksim, bet tik lauko. bo aš kambarin jokio gyvio neįsileisiu smile.gif . dairinėjamės pavasariui kokio vilkšunio. voljerui vieta jau kaip ir numatyta.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 22, 17:09)
pirksim, bet tik lauko. bo aš kambarin jokio gyvio neįsileisiu  smile.gif . dairinėjamės pavasariui kokio vilkšunio. voljerui vieta jau kaip ir numatyta.

o as kaip tik noriu tik kambari... tiesa idomu but kur as daugiabuti ji lauke laikyciau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
musu ir pasiutelis padaro ne savo vietoje,kaip jam uzplauke tai ant pakloteliu,tai kur sauuser posted imagena doh.gif bet seip fainai kaip namuose yra padarelis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rencius* @ 2009 11 22, 17:15)
musu ir pasiutelis  padaro ne savo vietoje,kaip jam uzplauke tai ant pakloteliu,tai kur sauuser posted imagena doh.gif bet seip fainai kaip namuose yra padarelis smile.gif

as tai seip esu baigus kirpejas ,bet pagal spec. nedirbu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, kadangi MB kol kas prieš šunį (o aš noriu mopso), tai kuriam laikui bus gerai ir žiurkėnas lotuliukas.gif šito labai mergaitė nori, taigi, pirma jos norai, o su laiku ir savuosius bandysiu prastumti hihihi.gif
Dėl gripo, tai kol kas aš su vyru laikausi, geriam oscillococcium, mergaitei tempa irgi mažėja. Pakyla dar iki 38,6 naktį, bet po vaistų-visą dieną čiki. Sveikatytės ligoniukam!
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 11 22, 17:33)
Sveikutės, kadangi MB kol kas prieš šunį (o aš noriu mopso), tai kuriam laikui bus gerai ir žiurkėnas  lotuliukas.gif šito labai mergaitė nori, taigi, pirma jos norai, o su laiku ir savuosius bandysiu prastumti hihihi.gif

O tai kaip nakti... jis nesibeldzia? neprikelia jusu?
Atsakyti
Kristule kaip tavo ligoniukai?
Atsakyti
VJ- atrodo kad pavasariu gyvenat, taip grazu...
oras ir pas mus siltas, tik laukan negalim nosies kist. tiesa, aciu uz sveikinimus mano mergytei- iskepiau pyrago ta proga smile.gif .
o cia musu juodoji mergica biggrin.gif , flegmatike ir storule Puma.
user posted image.
nu velnia kad uzplojau savo dickiams blush2.gif , bet Matas kad paleido is masinos i Domi, o pataike Urtei doh.gif . nosyte prabreze ir galvoje guza itaise doh.gif .
Atsakyti
Kristulee, tavo vyrija wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif . Gražūs berniokai nuaugs.
Atsakyti
makoto, apie tavo leliuko ligą negaliu nieko parašyti... verysad.gif čia gal dėl tos folio rūgšties trūkumo?
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 11 22, 18:15)
o as kaip tik noriu tik kambari... tiesa idomu but kur as daugiabuti ji lauke laikyciau...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gal nori tokio kaip maniškės jos perpus už katiną mažesnės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 22, 21:38)
makoto, apie tavo leliuko ligą negaliu nieko parašyti...  verysad.gif čia gal dėl tos folio rūgšties trūkumo?

man genetike gyd irgi sake kad tel to,bet tada per mane taip atsitiko vaikeliui,nes jos nevartojau verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
grazus viruciai thumbup.gif ,nu bet pumos storumas doh.gif
Papildyta:
mano mergina vel karsciuoja doh.gif vakar taip jau visa para buvo neblogai galvojau ,kad taip ir praslinksim g.gif ir se tau kad nori,tai gerai kad mokykloje karantinas ax.gif
Atsakyti