Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(bicė @ 2009 11 22, 17:42)
Kas is tu diplomu doh.gif , laimes nepridejo....
kaip tu mazule laikaisi?
Papildyta:
mano princese noretu katino g.gif , as suns, MB busto kur visa ta zveryna galima butu patalpinti lotuliukas.gif ...teks palaukti su norais mirksiukas.gif , o paziurejus i tavo isdaigininke gal tie norai apsiribos su laiku tik bustu rolleyes.gif

sveikute 4u.gif dėkui laikaus kur gi dingsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 11 22, 18:35)
O tai kaip nakti... jis nesibeldzia? neprikelia jusu?

na dar neturim žiurkėno, tai nesibeldžia lotuliukas.gif o kai turėsim-parašysiu mirksiukas.gif
Nu ką merginos, ryt išlekiu dviem dienom į Vilnių, į kursus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 20, 17:01)
ateina dabar jums blogoji aukle  mad.gif
zinau kaip buna liudna, bet paskaitau, tai vien dejavimas verkimas... suprantu kad sunku ir labai sunku, be galo be krasto pjauna prisiminimai, bet negi nieko grazaus nevyksta jusu gyvenime? prasom bent po du dalykus smagius parasyt, nes vien tik liudet - nu neissikapstysit is to pragaro doh.gif
mano pirmas PVZ
Persodinau pinigu medi, kuri padovanojo atleidziant is darbo, jo nenorejau, bet jis labai graziai auga, darbo neturiu, bet turiu gele kuri graziai auga  smile.gif
2as PVZ
griztu namo, manes laukia suo is to dziaugsmo net dviem kojom vaiksto biggrin.gif
o apie tuos dalykus kuriuos savom rankom pasidarau net nesneku, man jie teikia labai daug dziaugsmo
na ir tikrai manau kad apkabina mylimas zmogutis, kazkas padovanoja sypsena, prazysta gele, numezgat mezgini, iskepat skanu pyraga ir t.t. ir pan...
Papildyta:
na del nauju mamyciu isties liudna, bet ju buvo ir bus ir cia nieko nepakeisim, bukim stiprios ir mokekim rast nors laseli dziaugsmo 4u.gif
noriu ir as pasirodyti truputi ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

labas 4u.gif
visiskai su tavimi sutinku. mano netektis dar visai sviezia, bet stengiuosi kuo maziau galvoti, kas butu buve, jeigu...kai pradedu save kaltinti, kad mano mergytes nera, tada tuoj pat susigriebiu, k ad juk ir as galejau kartu mirti... o kaip tada butu reikeje ta skausma istverti mb, tevams, broliams ir visiems tiems kurie supa mane... kai buna labai sunku paverkiu, pasakau kaip as pasiilgau savo Lukutes ir kaip stipriai as ja myliu. nusisluostau asaras, nusiplaunu asaras ir einu ka nors daryti. as taip pat naktimis nemiegu, bet jeigu nenoriu miego net neinu i lova, kad negalvociau... sedziu prie pc...ziuriu tv...del graziu dalyku, tai pas mane ju labai daug ivyksta. sestadieni su vyru vaziavome i turistini su dviraciais. nuvaziavome prie juros wub.gif taip gera buvo wub.gif vakare ziurejo sok su manimi lotuliukas.gif siandien, tai yra vakar blush2.gif , susitvarkem namucius. norejom vaziuoti i miska egles saku, bet lietus labai lijo, tai papuosiau kalediniais zaisliukais savo pinigu medi hihihi.gif pasidziaukim mergaites tai mazyciais dalykeliais, kaip saules spinduliu, lietaus gaiva, ar jeigu kas kaime gyvena sviezio kako kvapu biggrin.gif apkabinu visas, bukim stiprios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kelniki: 23 lapkričio 2009 - 01:12
QUOTE(kelniki @ 2009 11 23, 03:10)
noriu ir as pasirodyti truputi ax.gif

kokios grazios nuotraukytes wub.gif Noriu ir as i Norvegija dar karteli smile.gif

O del sviezio kako kvapo, tai nors gyvenu vienoj is svarbiausiu Europos sostiniu, bet kvapelis cia, tai oj oj oj.. lotuliukas.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
na va kiek augintiniu turit thumbup.gif
gal vakar LT talentus ziurejot g.gif , jei ne tai pakartojima ziurekit, nu garantuota apsauga nuo gripo tongue.gif , balsu klykiau kaip juokiaus lotuliukas.gif
nu bet lietuviu koks poziuris doh.gif , ***** ta durneli kur ten apsirenges karzygiu su kedais doh.gif rinko kaip kandidata i finala , tai lygiai taip ir su politika- dauguma uz kvailius ir nori kad gerai butu doh.gif .
bet isties labai nemazai talentigu zmoniu pas mus , juk LT maza salis lyginant su amerika ir kitom salim
beje i mis visata ar kazkoki panasu konkursa keliaus mergaite is Balbieriskio (studijuoja Kaune) thumbup.gif , nu znacit priskirsiu garbe Prienu rajonui ir pasikelsiu kad mes gyvenam siais metais graziausiu mergu rajone thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pora fotkiu kaip musu suo miega
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Kelniki, grazios nuotraukeles, labai malonu susipazinti 4u.gif .
Labukai.
tai va, seimyna kapstosi, Kristukas dabar rimciausias ligonis. Matui dar tokia 37.2-37.4 laikosi. bet cia pati durniausia tempa. Urtytei jau kaip ir nieko, pakosti, bet lyg maziau. ketvirtadieni turim talona pas gydytoja, ziuresim.
rugseje, ar tavo augintiniui batu nereikai? mano rupke miega koridoriuje, nu tai batu dezes iskraustytos ir batai apkramtyti doh.gif . kiek jau gavo kailin, nepasimokina. oi, nebenoriu augintiniu... Domis kaledu senio prase papugos su narvu doh.gif , sakiau tada as i durnyna.
Atsakyti
QUOTE(makoto @ 2009 11 22, 21:22)
man genetike gyd irgi sake kad tel to,bet tada per mane taip atsitiko vaikeliui,nes jos nevartojau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o tavo gydytoja, pas kurią lankeisi nuo nėštumo pradžios - nebuvo jos paskyrusi????? blink.gif nes suprantu, kad jei pirmas nėštumas, tai tikrai negali žinot visko, ko reikia, ko vengt ir ttt. aš tris nėštumus turėjau, ir tai dar blūdydavau kartais, kaip pirmakartė pasijausdavau blush2.gif .

kelniki - kokie vaizdai gražūs pas tave. norisi ir man kartais pralėkt su dviračiu. vėjas tada gerai galvą prapučia, mintis atšviežina. laukiu vasaros, pirksim ievai kėdę ant mano dviračio, vyrui dviratį ir tada jau į trasą visi keturi.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ziuriu ligoniuku pas mus daug verysad.gif . Sveikateles ligoniukams 4u.gif .
O pas mus mokykloje jau irgi kas ryta skaiciuoja ligoniukus. Siandien jau 10 procentu pilieciu serga verysad.gif . Tad as savo vaikuciams irgi papirkau vaistuku homeopatiniu, pastiprinimui. Baisu jau darosi unsure.gif
Ziuriu kalbejot apie profesijas. Taigis, pirmasis mano diplomas -pradiniu klasiu mokytoja, antrasis-anglu filologija. Dirbu pagal antraji, nors...zymiai mieliau dirbciau tik su pradinukais wub.gif . Nu man jie tokie fainulkos wub.gif Turiu keleta pamoku ir su jais, tai dusia atsigauna wub.gif
Geros dienos mamukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makoto @ 2009 11 22, 22:22)
man genetike gyd irgi sake kad tel to,bet tada per mane taip atsitiko vaikeliui,nes jos nevartojau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Laba dienele 4u.gif

leisciau sau papriestarauti gydytojai blush2.gif . Skaiciau va cia straipsniuka vakar apie anencefalija, tai be folines rugsties trukumo yra ir kitu genetiniu priezasciu siai patologijai, bet is tiesu dar viskas mazai istirta. IS tiesu manoma, kad foline rugstis gali sumazinti atsiradima tokiu ligu kaip anencefalija ar nervinio vamzdelio nesuaugimas, bet tik sumazinti rizika isvengti tu susirgimu, bet ne visai juos pasalinti, be to procentai rizikos sumazinimo ne per didziausi, todel manau , kad negali saves kaltinti jog tavo vaikiukui taip atsitiko del to, jog negerei folines rugsties. Taip kito nestumo metu tau siulys dideles jos dozes, didesnes nei paprastai nestuke.gif nes tu rizikos grupeje, bet teigti, kad tai buvo absoliuti vienintele priezastis manau per drasu....kiek moteru net nezino kas ta foline rugstis. Ar viso jos gimdo vaikus su nervines sistemos vystymosi ydom g.gif ....
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 22, 14:36)
laba
mano pirmas diplomas buvo 12 klasej- siuvejos  3 kategorija  lotuliukas.gif ,

drinks_cheers.gif As taip pat diplomuota siuveja 3kategorijos Ne svajoniu profesija,bet visa laika dirbau,o paskutineje darbovieteje teko ir su oda padirbeti thumbup.gif O kas liecia visokius vitaminus,genetikus ir t.t -as galvoju nuo likimo nepabegsi(po savo vaikiuko mirties pradejau tiketi likimu)As su pirmu irgi nezinojau kad reikia gerti ta folio rugsti,pas gydytoja nuejau 12 savaiciu,ir dirbau ir rankas kilnojau ir sunkiai nesiojau,plius dar mioma pas mane yra ir viska buvo gerai thumbup.gif .O su siou nestumu irgi nieko ypatingo nesijauciau -kaip ir visos nesciosios ....Va ir se tau.... pasirodo per maza placenta. doh.gif Ir svarbiausia as apie ta placenta jokios info nerandu.Kodel ji neuzaugo?Ar ir sekanciam nestumui irgi tai turi itakos?Kai savo gines paklausiau tai nieko nepaaiskino ,nu va taip buna ir tiek.Tai ir pradejau tiketi likimu wub.gif O sergantiems sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2009 11 23, 09:13)
kokios grazios nuotraukytes  wub.gif Noriu ir as i Norvegija dar karteli smile.gif

O del sviezio kako kvapo, tai nors gyvenu vienoj is svarbiausiu Europos sostiniu, bet kvapelis cia, tai oj oj oj..  lotuliukas.gif

pas mus norvegai labai megsta jodineti su arkliais, tai mieste gatvese irgi visur pilna tu kakuciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 23, 11:55)
kelniki - kokie vaizdai gražūs pas tave. norisi ir man kartais pralėkt su dviračiu. vėjas tada gerai galvą prapučia, mintis atšviežina. laukiu vasaros, pirksim ievai kėdę ant mano dviračio, vyrui dviratį ir tada jau į trasą visi keturi.

is tiesu gyvenu labai graziame miesciuke 4u.gif jura salia wub.gif o su dviraciu patinka man vazineti. tik, kad siuo metu oras ne labai leidzia.ir as noriu parodyti savo pukvelniuke wub.gif tik gaila teko jai pasilikti lt, pas mano tevelius.
user posted image
user posted image
Atsakyti