QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 20, 17:01)
ateina dabar jums blogoji aukle
zinau kaip buna liudna, bet paskaitau, tai vien dejavimas verkimas... suprantu kad sunku ir labai sunku, be galo be krasto pjauna prisiminimai, bet negi nieko grazaus nevyksta jusu gyvenime? prasom bent po du dalykus smagius parasyt, nes vien tik liudet - nu neissikapstysit is to pragaro
mano pirmas PVZ
Persodinau pinigu medi, kuri padovanojo atleidziant is darbo, jo nenorejau, bet jis labai graziai auga, darbo neturiu, bet turiu gele kuri graziai auga
2as PVZ
griztu namo, manes laukia suo is to dziaugsmo net dviem kojom vaiksto
o apie tuos dalykus kuriuos savom rankom pasidarau net nesneku, man jie teikia labai daug dziaugsmo
na ir tikrai manau kad apkabina mylimas zmogutis, kazkas padovanoja sypsena, prazysta gele, numezgat mezgini, iskepat skanu pyraga ir t.t. ir pan...
Papildyta:
na del nauju mamyciu isties liudna, bet ju buvo ir bus ir cia nieko nepakeisim, bukim stiprios ir mokekim rast nors laseli dziaugsmo
noriu ir as pasirodyti truputi
labas
visiskai su tavimi sutinku. mano netektis dar visai sviezia, bet stengiuosi kuo maziau galvoti, kas butu buve, jeigu...kai pradedu save kaltinti, kad mano mergytes nera, tada tuoj pat susigriebiu, k ad juk ir as galejau kartu mirti... o kaip tada butu reikeje ta skausma istverti mb, tevams, broliams ir visiems tiems kurie supa mane... kai buna labai sunku paverkiu, pasakau kaip as pasiilgau savo Lukutes ir kaip stipriai as ja myliu. nusisluostau asaras, nusiplaunu asaras ir einu ka nors daryti. as taip pat naktimis nemiegu, bet jeigu nenoriu miego net neinu i lova, kad negalvociau... sedziu prie pc...ziuriu tv...del graziu dalyku, tai pas mane ju labai daug ivyksta. sestadieni su vyru vaziavome i turistini su dviraciais. nuvaziavome prie juros

taip gera buvo

vakare ziurejo sok su manimi

siandien, tai yra vakar

, susitvarkem namucius. norejom vaziuoti i miska egles saku, bet lietus labai lijo, tai papuosiau kalediniais zaisliukais savo pinigu medi

pasidziaukim mergaites tai mazyciais dalykeliais, kaip saules spinduliu, lietaus gaiva, ar jeigu kas kaime gyvena sviezio kako kvapu

apkabinu visas, bukim stiprios