Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(kristulee @ 2009 11 10, 11:46)
Labutis.
na kas del mediku... mano pirmojo angeliuko mirties liudijime dar zodziais buvo parasyta- umus apsinuodijimas medikamentais. mat nuvezus tokia diagnoze buvo. o po 10d, kai buvo atlikta teismine ekspertize, isvados- nepalanki organizmo reakcija i gydomasias proceduras. kaip jums? ir tai akivaizdus pavyzdys, kad varnas varnui akies nekerta. Aivarelis mire del sumaisytu vaistu verysad.gif , ir tai suzinojom daug veliau, kai netycia leptelejo zmogus, dalyvaves skrodime ir nezinojes, kad mes berniuko tevai. kur begali but pasitikejimas medikais g.gif .
nebeturiu as jo, nebegerbiu ju, ir susidurus su jais tampu pantera. jei kitaip, sia diena ir Domucio gal nebutu...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na as pvz taip nenorejau dar karta gimdyt antakalnyje nes ten vos dukryte ne mire bet isgyvenom del to kad buvom laiku i santariskes isvesti ir ten neisnesiuotu kudikiu sk. labai puiki gydytuoja buvo lyg cerniauskiene ir urologijos sk vedejas gricius kuris ja is ano pasaulio istrauke ir inksta isgelbejo dabar visiskai sveika ir puiki mergyte o savo ramunelio isejo taip kad net nepabandziau isgelbet nes skambinau tai gydytuojai ir ji sake veskit ji o su kuo as ji vesiu juk reanimacijos masinos neturiu su visa iranga o ten net pirstu nepajudino
Atsakyti
QUOTE(irinju @ 2009 11 10, 11:26)
user posted image o cia mano angeliukas

ziuriu i tavo angeleli ir bandau isivaizduot, kad mano panasiai atrode. Irgi buvo 28 savaiteles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irinju @ 2009 11 10, 12:03)
na as pvz taip nenorejau dar karta gimdyt antakalnyje nes ten vos dukryte ne mire bet isgyvenom del to kad buvom laiku i santariskes isvesti ir ten neisnesiuotu kudikiu sk. labai puiki gydytuoja buvo lyg cerniauskiene ir urologijos sk vedejas gricius kuris ja is ano pasaulio istrauke ir inksta isgelbejo dabar visiskai sveika ir puiki mergyte o savo ramunelio isejo taip kad net nepabandziau isgelbet nes skambinau tai gydytuojai ir ji sake veskit ji o su kuo as ji vesiu juk reanimacijos masinos neturiu su visa iranga o ten net pirstu nepajudino

user posted image na o cia as su vyru susipazinimui
Papildyta:
QUOTE(Ziezulele @ 2009 11 10, 12:06)
ziuriu i tavo angeleli ir bandau isivaizduot, kad mano panasiai atrode. Irgi buvo 28 savaiteles  verysad.gif

o tu ar ji gyva matei nes as pusantros paros visai nuo jo nesitraukiau vare mane is reanimacijos bet abu su vyru buvom ir kaip buvau ligoninei tai jis gyvas buvo vyras net neislaike ir ji nufotkino o kaip tik mane isvare is ligonines vakare mire tik nezinau ar cia likimas ar kaip nes jei gal nebuciau isejusi gal liktu gyvas bet gi namie dar 2 vaikai kuriais rupintis reikejo bandziau pasitiketi gydytoja vat tau ir patikek jais o dabar ir pas mane visos problemos islindo mastitus gydyt reikes
Atsakyti
Nei ieskojimas kaltu, nei pykcio isliejimas kazkam, nei blaskymasis, nei teisybes ieskojimas, nei paguoda nepalengvins skausmo, skausmo kuris atsiveria netekus vaikelio...ir tik laikas apramins, tik laikas leis kartais blaiviai zvelgt i pasauli, tik laikas leis myleti angeliukus savo, tik laikas leis dziaugtis kad jie aplamai buvo. Bet kol ateis tas laikas, uoj skaudes, sirdis plys, asaros nedzius, ilgesys, neviltis uzsmaugs, ir pradzioj sunkes ir sunkes...o paskui apsigyvens ramybe, ilgesys, sirdi atiduosi i dangu ir gyvensi, auginsi savo angeliukus kasdien wub.gif wub.gif
Turbut visose musu istorijose galima atrast "kaltu" , bet kas is to? - NIEKO. Nepykstu ant nieko, visiskai ant nieko, nes nematau reikalo ir naudos is to. Zinau kad turiu dziaugtis sia minute, savo saulute ir savo zvaigzdelemis, kur jie bebutu, kuom jie bebutu, kas jie bebutu, juos visus tris myliu vienodai begalo bekrasto wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o pas tave dukryte ziuriu mano dukrytes metu atleiskit kad cia tiek nuotrauku pridejau bet tik ismokau juos idet tai ir isejo kad visi i viena tema pateko
Atsakyti
QUOTE(irinju @ 2009 11 10, 12:14)
o tu ar ji gyva matei nes as pusantros paros visai nuo jo nesitraukiau vare mane is reanimacijos bet abu su vyru buvom ir kaip buvau ligoninei tai jis gyvas buvo vyras net neislaike ir ji nufotkino o kaip tik mane isvare is ligonines vakare mire tik nezinau ar cia likimas ar kaip nes jei gal nebuciau isejusi gal liktu gyvas bet gi namie dar 2 vaikai kuriais rupintis reikejo bandziau pasitiketi gydytoja vat tau ir patikek jais o dabar ir pas mane visos problemos islindo mastitus gydyt reikes

Nemaciau, nes jo po CZ taip ir neatgaivino. Ir iskart isveze i morga ar kazkur panasiai, daryt tyrimu. O juk galejo atnest, parodyt, leist atsisveikint..
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 11 09, 22:27)

Diveja

su pirmuoju menesiuku princese URTYTE. kiek paveluotai, alia geriau jau veliau, nei niekada  smile.gif
Auk didute ir isdykusi mirksiukas.gif , kad mamai nuobodu nebutu 4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
[quote=SiguteS,2009 11 10, 11:36]
Nei ieskojimas kaltu, nei pykcio isliejimas kazkam, nei blaskymasis, nei teisybes ieskojimas, nei paguoda nepalengvins skausmo, skausmo kuris atsiveria netekus vaikelio...ir tik laikas apramins, tik laikas leis kartais blaiviai zvelgt i pasauli, tik laikas leis myleti angeliukus savo, tik laikas leis dziaugtis kad jie aplamai buvo.

sutinku su SiguteS, nuomone drinks_cheers.gif ,as ir labai kaltinu save jei buciau zynojusi ,kad jau laukiuos buciau nesidariusi kompiterinio tomogramo ,gal viskas butu dabar buve kitaip g.gif ,gal butu musu saulyte gimusi sveika ir dabar butume tureja ja ,bet dabar yra kaip yra,nors ir labai sunku susitaikyti,bet reikia juk kitaip jau nebebus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2009 11 10, 12:16)
sutinku  su SiguteS, nuomone  drinks_cheers.gif ,as  ir labai kaltinu save jei buciau zynojusi ,kad jau laukiuos  buciau nesidariusi kompiterinio tomogramo , gal viskas butu dabar buve kitaip  g.gif ,gal butu musu saulyte gimusi sveika ir dabar butume tureja  ja ,bet  dabar yra kaip yra,nors ir labai sunku susitaikyti,bet reikia juk kitaip jau nebebus sad.gif

teisingai- GAL... gyvenimas neprognozuojamas. Pvz jei but gimus, gal but mamos pienu uzspringus, gal darzely nelaimingas atsitikimas, gal einant i mokykla suvazinetu, pagrobtu, tiesiog sirdele sustotu
nezinau, gal as pamirsau kaip jauciaus, bet paskutinis praradimas buvo pries pora menesiu ir nekaltinu, nors zinau, kad galejau turet, tik per neapsiziurejima, del smulkmenos rodos... bet yra kaip yra, gyvenu toliau
IRINJU suprantu tavo skausma , bet jis labai persmelktas neapykantos ir kersto troskimo. Nepyk, cia tik man taip atrodo, tikru jausmu tikrai nepajusiu per atstuma, bet tu susitaikyk su viskuo ir atleisk- tau lengviau bus. Ir as po dukrytes pykau, smerkiau , troskau kersto tam daktarui kuris neoperavo laiku, bet palikau viska kaip yra su palinkejimu sirdy, kad tegu gyvenimas atlygina kekvienam pagal nuopelnus.
kaip supratau tavo sunutis gimes pries laika labai g.gif ... bereikalo negimsta, priezastis yra ir dazniausiai tai nepriklauso nei nuo taves, nei nuo gydytoju pastangu... bet sutinku kad gydytojas turi padaryt viska kas imanoma ir neprarast zmogiskumo
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 11 10, 11:36)
Nepykstu ant nieko, visiskai ant nieko, nes nematau reikalo ir naudos is to. Zinau kad turiu dziaugtis sia minute, savo saulute ir savo zvaigzdelemis, kur jie bebutu, kuom jie bebutu, kas jie bebutu, juos visus tris myliu vienodai begalo bekrasto wub.gif  wub.gif  wub.gif

aš neturiu ant ko pykt, ką kaltint.. atsitiktinumas. o gydytojai buvo super geri, taktiški ir visom išgalėm stengės padėt... ir dabar prisimenu paklaikusias sesutės akis, kai ji pagriebusi vaivutę lėkė koridorium ( o aš iš paskos viena ranka pilvo pjūvį prisilaikydama ), ir atėjusią reanimatologę, ir palatos akušerę - mane supo labai nuoširdūs žmonės... gaila, kad taip liūdnai baigėsi, aišku...
Atsakyti
na pas mane visiskai kitaip buvo pas mane buvo prasiveres kaklelis bet nei saremiu nei vandenis nubege nebuvo pradejo brandint plaucius vaikui 1 doze ileido visa nakti ramiai pragulejau kol su manim buvo vyras visai kitas elgesis buvo kaip isejo tai net basono paduot kam nebuvo gulejau su sirdies klausimo aparatu 6 ryto ileido 2 doze turejo dar 12val praeiti bet 7 kazkam pastate gimdimo skatinanti lasaline po 20 min prasidejo saremiai ir vyras net nespejas atlekt atlieke po 10min kai jau turejau sunu gimdima kazkoks jaunas prakitikantas prieminejo dar taip paklause o gal nebegyvas gal negelbet pradejau rekt kad gelbit tuo labiau kad jis buvo gyvas ir net verke ir pirma minute gavo 9 balus tada dar paklause o gal nerodit tada jau vyras atlieke tada jau ir reanimavo ir viska pradejo daryt ir kol as ten buvau jis gyveno
Atsakyti