QUOTE(Bona -pari @ 2009 11 09, 22:55)

dėl tu uždusimu ir tu infekciju juk ir tas tyrimu centras negi eis prieš savus neseniai sužinojau siaubinga dalyka tai visą dieną rankos drebėjo na nes tai būvo nesuvokiama
(KADANGI TAI NE MANO ISTORIJA TAI APIE JA NEGALIU RAŠYTI )
Papildyta:
na ka tu malonu padėt ,
nu musu atveju sitoje vietoje nebuvo nesusipratimu.... Kai jau atliko paskutini tyrima visi rezultatai rode, kad mirtis istiko del vissiko smegenu suirimo, o organu pakitimai irgi buvo del tos priezasties. Kai Sofija gime pakilo ir man ir jai temperatura, bet konkreciaii jai nieko nerado todel taip ir liko klaustukas. Placenta buvo svari, be infekcijos pozymiu. Is kitos puses musu atveju buvo tiesioginis mechaninis uzdusimas todel nieko daugiau ir nereikejo is tiesu

. Bet ir as paranoiskai bijojau, kad nebutu kokiu nesaminiu ir slaptu palaikymu....Baisiausia man visame tame, kad as kai kalbu tai kalbu apie kolegas, apie zmones su kuriais turime bendra profesija....

BEt kaip Egle C sake ne visi tokie , tikrai ne visi ir as del dideles dalies ju galeciau galva guldyti, kad jie dirba saziningai. O klaidu ju deja neisvengia nei vienas, deja...
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2009 11 09, 22:45)
daugiau nieko, tik paraudusi. pati mergica linksma, ciauskanti, o selejimasis koks

. be seilinio ne is vietos. pirstai istisai burnoje. as traukiu lauk pirstukus- ji klega , ir vel kisasi. nu tipo zaidziam.
tai dantuku iesko grazuole

. Nu man jinai i tave panasi

O del bambutes kol kas tikrai nereiktu nerimauti. Ar peroksidu, ar kalio permanganato tirpaliuku, ar net paprasciausiu ramuneliu nuoviru pasiplauk. Bet jei ryt vistiek vaziuosit svertis tai bus puiki proga pasirodyti ir nerimo kaltininke
Papildyta:
Diveja
su pirmuoju menesiuku princese URTYTE. kiek paveluotai, alia geriau jau veliau, nei niekada
Auk didute ir isdykusi

, kad mamai nuobodu nebutu
Papildyta:
QUOTE(irinju @ 2009 11 09, 21:59)
na va siandien musu teisininkas atsiunte man visus mirties kodus pagal juos suzinojau del kuo pagal juos mire mano angeliukas p.52.1-vaisiaus ir naujagimio 2 laipsnio intraventrikulinis kraujavimas p.22.0 naujagimio kvepavimo sutrikimo sindromas turiu visus mirties kodus tai jei kam idomu galiu paziureti pagal koda
o kiek savaiteliu buvo tavo ramuniukui
Papildyta:
super , miilita kaip jus mergaites begyvenat?