Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Labuks.
bona-pari, tu kaip visada... su protingom mintim, geru zodziu, sirdingu patarimu. aciu tau.
VJ- jau zadejau paieska skelbt tavo smile.gif .
irinju-kai kurios tavo mintys, tokios artimos, pacios isgyventos ir liudnos.
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 11 09, 21:04)
Labas

Mes ir einam ir ziema... kazkaip kiekviena sekamdieni arba sestadieni...  ax.gif

Naujai mamytei  4u.gif
Siandien buvau pas gine... tai biskiuka grizau susinervinus... nepatinka man kai kas... bet kita savaite planuoju vaziouoti i Kauna pas savo daktariuka... tai ziuresim ka jis patars... Beje per tris savaotes jau turiu pirmus +2 kg

Atsiprasau kad as cia tik apie save... tiek nauju mamyciu tiek skausmo... bet tiesiog siandien neturiu jegu... dirbu pati su savim...

Tu tik pasakok wub.gif Man tai labai miela skaityt tokias zinutes, kad pilvukai ir vaikuciai auga wub.gif Iziebia vilti kad ir as busiu kada nors nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 11 09, 21:04)
Labas

Siandien buvau pas gine... tai biskiuka grizau susinervinus... nepatinka man kai kas... bet kita savaite planuoju vaziouoti i Kauna pas savo daktariuka... tai ziuresim ka jis patars... Beje per tris savaotes jau turiu pirmus +2 kg

Atsiprasau kad as cia tik apie save... tiek nauju mamyciu tiek skausmo... bet tiesiog siandien neturiu jegu... dirbu pati su savim...

Nu gi nugi mazule pasakok kas sirdute spaudzia g.gif Kas neramina?
Nera svarbiu ir nesvarbiu skausmu, o ir kiekvienam skausmui cia vietos uzteks taip, kad laukiam pasisakymo issamaus
Atsakyti
QUOTE(irinju @ 2009 11 09, 18:00)
ar jus ziema vazinejat i kapines nes siaip tai man tolokai vazineti bet vistiek manau vazinesiu kas gyvena vilniuje manau zino kur yra karveliskes

Musu irgi ten pat kapelis.praeita ziema vazinejo,tai ir sia vazinesim.As kitaip negaliu,juk tai mano mazas angelelis.Uzdegu zvakele,kad ten sviesiau ir silciau butu smile.gif
Atsakyti
Kristulee kaip Urtytes bambute?
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 11 09, 21:48)
Kristulee kaip Urtytes bambute?

aciu tau uz gera zodi. visada randi ka pasakyt, ka patart ir ko pamokyt. o bambyte rausva, tepiau su peroksidu, gal nepadariau blogiau. ryt zadu vaziuot pas gydytoja, gal paziures, o ir pasvertu prie to paties.
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 09, 21:52)
aciu tau uz gera zodi. visada randi ka pasakyt, ka patart ir ko pamokyt. o bambyte rausva, tepiau su peroksidu, gal nepadariau blogiau.  ryt zadu vaziuot pas gydytoja, gal paziures, o ir pasvertu prie to paties.

smile.gif
o be paraudimo yra dar kokiu blogybiu?nepuliuoja, neslapiuoja?
Atsakyti
na va siandien musu teisininkas atsiunte man visus mirties kodus pagal juos suzinojau del kuo pagal juos mire mano angeliukas p.52.1-vaisiaus ir naujagimio 2 laipsnio intraventrikulinis kraujavimas p.22.0 naujagimio kvepavimo sutrikimo sindromas turiu visus mirties kodus tai jei kam idomu galiu paziureti pagal koda
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 11 09, 21:56)
smile.gif
o be paraudimo yra dar kokiu blogybiu?nepuliuoja, neslapiuoja?

daugiau nieko, tik paraudusi. pati mergica linksma, ciauskanti, o selejimasis koks doh.gif . be seilinio ne is vietos. pirstai istisai burnoje. as traukiu lauk pirstukus- ji klega , ir vel kisasi. nu tipo zaidziam. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristulee: 09 lapkričio 2009 - 22:09
QUOTE(bicė @ 2009 11 09, 20:20)
Kazkaip lengvai pradejo vaikai uzdusineti gimdymo metu verysad.gif , kaip viduramziais...
Aisku igimta infekcija galetu lengviau paaiskinti ka tik gimusio leliuko mirti.

drinks_cheers.gif dėl tu uždusimu ir tu infekciju juk ir tas tyrimu centras negi eis prieš savus neseniai sužinojau siaubinga dalyka tai visą dieną rankos drebėjo na nes tai būvo nesuvokiama (KADANGI TAI NE MANO ISTORIJA TAI APIE JA NEGALIU RAŠYTI )
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2009 11 09, 21:07)
Labuks.
bona-pari, tu kaip visada... su protingom mintim, geru zodziu, sirdingu patarimu. aciu tau.
V

na ka tu malonu padėt , ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 09 lapkričio 2009 - 21:56
QUOTE(Bona -pari @ 2009 11 09, 22:55)
drinks_cheers.gif dėl tu uždusimu ir tu infekciju juk ir tas tyrimu centras negi eis prieš savus neseniai sužinojau siaubinga dalyka tai visą dieną rankos drebėjo na nes tai būvo nesuvokiama (KADANGI TAI NE MANO ISTORIJA TAI APIE JA NEGALIU RAŠYTI )
Papildyta:
na ka tu malonu padėt , ax.gif

nu musu atveju sitoje vietoje nebuvo nesusipratimu.... Kai jau atliko paskutini tyrima visi rezultatai rode, kad mirtis istiko del vissiko smegenu suirimo, o organu pakitimai irgi buvo del tos priezasties. Kai Sofija gime pakilo ir man ir jai temperatura, bet konkreciaii jai nieko nerado todel taip ir liko klaustukas. Placenta buvo svari, be infekcijos pozymiu. Is kitos puses musu atveju buvo tiesioginis mechaninis uzdusimas todel nieko daugiau ir nereikejo is tiesu verysad.gif . Bet ir as paranoiskai bijojau, kad nebutu kokiu nesaminiu ir slaptu palaikymu....Baisiausia man visame tame, kad as kai kalbu tai kalbu apie kolegas, apie zmones su kuriais turime bendra profesija.... verysad.gif BEt kaip Egle C sake ne visi tokie , tikrai ne visi ir as del dideles dalies ju galeciau galva guldyti, kad jie dirba saziningai. O klaidu ju deja neisvengia nei vienas, deja...
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2009 11 09, 22:45)
daugiau nieko, tik paraudusi. pati mergica linksma, ciauskanti, o selejimasis koks doh.gif . be seilinio ne is vietos. pirstai istisai burnoje. as traukiu lauk pirstukus- ji klega , ir vel kisasi. nu tipo zaidziam.  wub.gif
user posted image

tai dantuku iesko grazuole ax.gif . Nu man jinai i tave panasi mirksiukas.gif O del bambutes kol kas tikrai nereiktu nerimauti. Ar peroksidu, ar kalio permanganato tirpaliuku, ar net paprasciausiu ramuneliu nuoviru pasiplauk. Bet jei ryt vistiek vaziuosit svertis tai bus puiki proga pasirodyti ir nerimo kaltininke ax.gif
Papildyta:
Diveja

su pirmuoju menesiuku princese URTYTE. kiek paveluotai, alia geriau jau veliau, nei niekada smile.gif
Auk didute ir isdykusi mirksiukas.gif , kad mamai nuobodu nebutu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(irinju @ 2009 11 09, 21:59)
na va siandien musu teisininkas atsiunte man visus mirties kodus pagal juos suzinojau del kuo pagal juos mire mano angeliukas p.52.1-vaisiaus ir naujagimio 2 laipsnio intraventrikulinis kraujavimas p.22.0 naujagimio kvepavimo sutrikimo sindromas turiu visus mirties kodus tai jei kam idomu galiu paziureti pagal koda

o kiek savaiteliu buvo tavo ramuniukui verysad.gif
Papildyta:
super , miilita kaip jus mergaites begyvenat?
Atsakyti
na sveikos mamytės smile.gif pagaliau ir aš atsiradau doh.gif na ir buvo čia pas mus doh.gif savaitėlę su sūneliu svečiavomės pas senelius, kiekvieną dieną ėjau pas savo dukrytę ant kapelių.... tada taip ramu buvo... dabar vėl.... ryt einu pas gydytoja, gal mano galvą sutvarkys ax.gif pačiai jau sunkiai sekasi verysad.gif
dar kompas užlūžo, tai sėdėjom ilgokai be ryšio wink.gif bet jau turim naują thumbup.gif

na ir su sūneliu ligoninėj pagulėjom 3 dienas.... kančia kokia buvo..... mažiui pakilo temperatūra, bandžiau pati vaistais numušinėt, o naktį pakilus iki 39,8 tik staigiai greituke ir isvežė blink.gif bet dabar jau lyg ir viskas gerai, dar ryt nuvažiuosim i ligoninę pas gydytoją pasirodyt.

Atsakyti