gal truputuka ir ne i tema, bet man pasakykit kas kur ir kaip gauti pazymas is regitros

QUOTE(*AS* @ 2010 07 31, 19:55)
gal truputuka ir ne i tema, bet man pasakykit kas kur ir kaip gauti pazymas is regitros 

asmeniskai as ejau i regitros buhalterija ir padaviau pazyma is advokates, kad prasoma duomenu apie turimas transportos priemones mano ir vyro...
[quote=mama_simona,2010 07 31, 19:31]
[quote=MamyteSaulyte,2010 07 31, 16:45]
na man del tevu liudijimo, tai irgi taip sake...taciau visvien paskatino pakviest tevus, nes nuo to blogiau tikrai nebus. Ir bent jau mano teiseja i tevu liudijima lb rimtai ziurejo, daug klausinejo. Kalbant apie vyrelio liudininka- na kadangi jis kaip sakiau fiktyvus, ty kalbejo ta, ka vyras buvo liepes, tai as ta liudininka uzvarciau pati savo klausimais. Galiausiai gavosi, kad jis atsakinedamas man susipainiojo tiek, kad greitai isryskejo, jog meluoja. Teiseja dar ir jam niu niu niu parode, uz mela
tiesiog reikia lb klausyt ka sako, kad galetum taikliai paklaust- nepasimest svarbu per posedi
o jei skirybos del kaltes, tai i ieskini iskart reikia itraukt punkta, kad atsakovas atlygintu islaidas...
Kokia protinga ta MamyteSaulyte
jo mano skyrybos yra del jo kaltes, ieskinyje ir parasiau kad atlygintu bylinrjimosi islaidas... Kazin ar man pavyks nepasimest per ta posedi... Dar norejau paklausti, ar tos apklausos vyksta bendrai visiems stebint? ar teiseja po viena klausineja?
[/quote]
na proto cia daug nereikejo man
tiesiog zinojau, kad bus puolimas is vyro puses, net zinojau koks..ruosiausi tam moraliskai..na ir apskritai- buvau teisi, tad ejau teisman galva iskelus
bet dekuj uz grazius zodzius
su tuo klausinejimu- teismo saleje busit tik jus us vyru, advokatai, teisejas ir sekretore. Liudininkus pakviecia liudyt ir po apklausos isparso is sales, tada kviecia kita
[quote=MamyteSaulyte,2010 07 31, 16:45]
na man del tevu liudijimo, tai irgi taip sake...taciau visvien paskatino pakviest tevus, nes nuo to blogiau tikrai nebus. Ir bent jau mano teiseja i tevu liudijima lb rimtai ziurejo, daug klausinejo. Kalbant apie vyrelio liudininka- na kadangi jis kaip sakiau fiktyvus, ty kalbejo ta, ka vyras buvo liepes, tai as ta liudininka uzvarciau pati savo klausimais. Galiausiai gavosi, kad jis atsakinedamas man susipainiojo tiek, kad greitai isryskejo, jog meluoja. Teiseja dar ir jam niu niu niu parode, uz mela

o jei skirybos del kaltes, tai i ieskini iskart reikia itraukt punkta, kad atsakovas atlygintu islaidas...
Kokia protinga ta MamyteSaulyte

jo mano skyrybos yra del jo kaltes, ieskinyje ir parasiau kad atlygintu bylinrjimosi islaidas... Kazin ar man pavyks nepasimest per ta posedi... Dar norejau paklausti, ar tos apklausos vyksta bendrai visiems stebint? ar teiseja po viena klausineja?
[/quote]
na proto cia daug nereikejo man

bet dekuj uz grazius zodzius

su tuo klausinejimu- teismo saleje busit tik jus us vyru, advokatai, teisejas ir sekretore. Liudininkus pakviecia liudyt ir po apklausos isparso is sales, tada kviecia kita

ner uz ka saulyte, tu net neisivaizduoji, kaip man padedi
rasau ta sup... atsiliepima i skunda ir vis galo nesimato... as irgi mazdaug zinau ka jis snekes ant manes, o tavo vyras kai tu kalbejai nepuole akiu draskyti ir rekti "ka cia nusisneki" ar daug irodymu turejai del jo kaltes?

rasau ta sup... atsiliepima i skunda ir vis galo nesimato... as irgi mazdaug zinau ka jis snekes ant manes, o tavo vyras kai tu kalbejai nepuole akiu draskyti ir rekti "ka cia nusisneki" ar daug irodymu turejai del jo kaltes?
QUOTE(mama_simona @ 2010 07 31, 20:10)
asmeniskai as ejau i regitros buhalterija ir padaviau pazyma is advokates, kad prasoma duomenu apie turimas transportos priemones mano ir vyro...
masinu nera ir aplamai turto, tik buitine technika ir baldai. tai kam tada pazyma jai nieko nera.
QUOTE(*AS* @ 2010 07 31, 22:51)
masinu nera ir aplamai turto, tik buitine technika ir baldai. tai kam tada pazyma jai nieko nera.
pazyma reikalinga kaip irodymas kad tikrai neturite automobilio
QUOTE(mama_simona @ 2010 07 31, 23:03)
pazyma reikalinga kaip irodymas kad tikrai neturite automobilio
aciukas

QUOTE(mama_simona @ 2010 07 31, 21:46)
ner uz ka saulyte, tu net neisivaizduoji, kaip man padedi

oi puole jis mane kaip pats setonas

aisku ir irodymu as turejau, nors advokatas sake, kad jie silpnoki, taciau pagelbejo...
pvz jis nuo mano pastojimo niekur nedirbo ir birzoj nestovejo, tai elementaru, kad neislaike vaiko ir seimos (nors teige kitaip, bet irodyt nesugebejo- o kaip irodsi?).
Paskui fiksuoti pareiskimai policijoje- jis man gi grasindavo

Jis bande teigti, kad as ji provokuodavau konfliktam, kad varydavau ji is namu i gatve- siaip sau, kad pareiskimus melagingus rasiau

Mmm..dar pagelbejo vaiku teisiu atstove- ji buvo pas mane namuose, apziurejo kaip su dukra gyvenu..beje ji atvyko gavus mano vyro skunda, jog neleidziu lankyt vaiko (neleidau rimtai, nes kaip gali leisti i savo namus zmogu,kai jis uz stikliniu lauko duru su mantiruote mojuoja

Ta VTAT darbuotoja net zavejosi- sako, matosi, kad mergaite labai svelni ir prie mamos prisirisus. Tai ji parase atsiliepima vyrui, paskui zinoma teismui- kad viskas pas mus puiku, gyvenam tvarkingai, vaikiukas netraumuotas ir tt., kad vaiko tevas nelinkes rupintis ir yra neileidziams, nes yra agresyvus.
Ir svarbus momentas- irodyti del ko visgi ta sanuoka isiro, kame yra vieno ar kito kalte, kuris ir kokiu budu nevykde savo pareigu.
nzn, ar ka naudingo parasiau, tiek rasydama

oi kiek daug info 
vaiko tevas ir pas mumis nebesilanko, bet as jam to nedraudziu, tai speju, kad pirmiausia reikes irodymu, kad as jam draudziu? jis irgi tikras isterikas, niekada neleidzia man pabaigti sakyti ka pradedu, pradeda staugti, kaip suo suliny..
o ta moteriske is vaiku teisiu ispejusi tave atejo
nes as ne kiekviena diena tvarkausi, tai jei ras nepaklota lova ar ismetytus vaiko zaislus jau turbut busiu netvarkinga mama
irodymu kruveleje as turiu dar abdukcija, tai manau, kad jo kalte visgi turetu buti irodyta.. net jo mama dar ir dabar kalba, kad jis nieko man nedare, o jei dare tai reiskia taip priklauso
sitas tai be draudimo vazineja, bet pagautas tai tik 1 karta
galetu kasnors irgi paliudyt ateje paziureti, kaip jis vaika lanko, tiksliau lanke, nes kai padaviau i teisma vaikas tapo nebereikalingas.. ateidavo max. 15kai min ir jei tik paimdavo vaika ant ranku, jis tuoj pat pravirkdavo ir tiesdavo rankytes i mane, kad paimciau, o tevas su savo nemirtinga fraze " nu pabuk ant vyrisku ranku" numirt is juoko galima, koks gi jis vyras
aciu Saulyte

vaiko tevas ir pas mumis nebesilanko, bet as jam to nedraudziu, tai speju, kad pirmiausia reikes irodymu, kad as jam draudziu? jis irgi tikras isterikas, niekada neleidzia man pabaigti sakyti ka pradedu, pradeda staugti, kaip suo suliny..

irodymu kruveleje as turiu dar abdukcija, tai manau, kad jo kalte visgi turetu buti irodyta.. net jo mama dar ir dabar kalba, kad jis nieko man nedare, o jei dare tai reiskia taip priklauso

galetu kasnors irgi paliudyt ateje paziureti, kaip jis vaika lanko, tiksliau lanke, nes kai padaviau i teisma vaikas tapo nebereikalingas.. ateidavo max. 15kai min ir jei tik paimdavo vaika ant ranku, jis tuoj pat pravirkdavo ir tiesdavo rankytes i mane, kad paimciau, o tevas su savo nemirtinga fraze " nu pabuk ant vyrisku ranku" numirt is juoko galima, koks gi jis vyras

aciu Saulyte

QUOTE(mama_simona @ 2010 08 01, 19:54)
oi kiek daug info 
nes as ne kiekviena diena tvarkausi, tai jei ras nepaklota lova ar ismetytus vaiko zaislus jau turbut busiu netvarkinga mama
aciu Saulyte

aciu Saulyte

vajej..tai juk turi abdukcija- rimtas reikalas, manau tai laaabai svarus argumentas kaltei irodyt

VTAT darbuotoja atejo neispejus ir manau jos ispejusios nevaiksto...na pas mus irgi vaikiskas bardakelis buvo, bet svaru ir jauku

kad vaikelis pas teti ant ranku nebuna- svarbu pasakyti. Nemanau, kad vaikas jauciasi saugus ''ant vyrisku ranku'', jei jose verkia ir tiesiasi pas mama..

Del to lankymo- pagal istatyma tevas privalo matytis su vaiku ir privalot jam ta leisti. Taciau jei jis ateina agresyvus ir kelia skandalus, manau svarbus motyvas tokio zmogaus neisileisti, argumentuojant tuo, kad bijai del savo ir vaiko sveikatos (ypac, kai jis buvo jus sumuses).
Maniskis pas mus su griausmu verzesi koki pusmeti- tai sakau, su matiruotem,su langu dauzymais ir tt. Aisku as jo neisileidau (karta ileidau, bet kaip ir jusiskis- nieko negalima pasakyt, rekia, staugia, grasina, visokiais zodziais deda ir zemina cia pat prie leliaus..lelius krupcioja, nesupranta kas vyksta...

Bet siaip be pagrindo sakyt, kad nesilanko, tai negalima. Tiesiog galit pasakyt, kad atvaziaves siurksciai elgiasi, rekauja, skandalina, nepagarbiai elgiasi.

QUOTE(Violetikas @ 2010 07 31, 13:16)
Teismo išlaidos yra nedidelės. Tai yra išlaidos šaukimų siuntimui ir pan. advokato išlaidos nėra teismo išlaidos.
Aišku nutartis tikrai negarantuoja, kad jis sius alimentus kaip priklauso, bet bent jau pas antstolius bus su kuo eiti. Nes tiesa pasakius net nežinau ar verta mokėti antstoliams jei alimentų suma 200 Lt
Nors...
Aišku nutartis tikrai negarantuoja, kad jis sius alimentus kaip priklauso, bet bent jau pas antstolius bus su kuo eiti. Nes tiesa pasakius net nežinau ar verta mokėti antstoliams jei alimentų suma 200 Lt

O kiek tas anstolis mazdaug ima ir ar iskart nuejus ar kaip?
QUOTE(*valdonė* @ 2010 08 02, 08:42)
O kiek tas anstolis mazdaug ima ir ar iskart nuejus ar kaip?
Nueini, duoda rekvizitus ir padarai pavedima. Su kvitu gryzti pas antstoli ir formina dokumentus.
Kiek moket priklauso nuo kontoros ir isieskomos sumos dydzio. Pvz. mum priteisti 400lt alimentu, plius skola uz kazkuri laikotarpi...tai antstoliui teko sumoketi 120lt.
Cia Vilniuje.