Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja skyrybos šiandienai?

QUOTE(mama_simona @ 2010 08 02, 13:06)
nu tai aisku, visi jie vienodo proto, sakau sitas irgi masto kad alimentai mokami tik tada jei mataisi su vaiku, kad vaiko nelanko manau bus nesunku irodyt, nes anksciau kai ateidavo parasydavo sms, ar busim namie, kadangi dabar nesiteirauja, reiskia ir neateina smile.gif o jei ateina ir neranda musu namuose, tai kas kaltas kad neprasineses ateina smile.gif o tu ar planuoji is jo tuos nemoketus alimentus prisiteisti? sitas tai irgi svajoja nemoket alimentu, nesilankyt, uzrasyt buta tevam ir pabegt nelegaliai dirbt i uzsieni, kazin tokiu ar butu imanoma tevystes teises atimti? smile.gif
o tavo mergyte ar neklausineja apie teti? mes ziuriu visai nebe i tema nusikalbejom smile.gif  4u.gif

taip galima apribot vaiko teciuj teisias,as sita teiravausi pas vaiku teisiu apsaugos darbuotoja delto,kad man reik isvaziuot y uzsieny be tevo sutikimo as niekaip neissivesiu mergaites,deja per teisma rugsejy prasysiu apribot jam teisias nes nezadu as jo gaudyt ir maldaut sutikimo,o dar jai nelanko galima tikrai to prasyti teisejos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2010 08 03, 14:23)
taip galima apribot vaiko teciuj teisias,as sita teiravausi pas vaiku teisiu apsaugos darbuotoja delto,kad man reik isvaziuot y uzsieny be tevo sutikimo as niekaip neissivesiu mergaites,deja per teisma rugsejy prasysiu apribot jam teisias nes nezadu as jo gaudyt ir maldaut sutikimo,o dar jai nelanko galima tikrai to prasyti teisejos mirksiukas.gif

aciu uz info 4u.gif butinai reikes pasidometi giliau ar mums tai yra imanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 03 28, 22:16)
drinks_cheers.gif  SKYRYBU CENTRAS TAI TIKRAI S.......

Va va..girdejau daug nekokiu atsiliepimu apie ji,bet jei daleiskim vyras padave skyrybom ir butent i sia saraskino kontora,ar as galiu pakeisti skyrybu vieta? g.gif

mergaites,man yra keli rupimi klausimai,gal kas susiduret ir pagelbesit atsakyt is patirties:

--kada pradedami moketi alimentai vaikuciui? Iskart po skyrybu ar jau pradedant skirtis,juk skyrybos gali trukti velnia izino kiek?
--kaip supratau skyrybu islaidos nepriklauso nuo to kas pirmas nunesa pareiskima skirtis ax.gif O visos islaidos jau cia kiekvienam savaip? priklauso nuo advokato?
--kaip yra su vaikucio prieziuros aptarimu? Ar imanoma vyrui neleisti lankyti vaiko? jei vyras nori vaiku rupintis per puse,o daleiskim as nenoriu,kaip tada?
--jei vyras gauna alga ir visa ja atiduoda uz paskola bustui,tai ar imanoma prisiteisti alimentus 400Lt?

gal kas gali pasiulyti nebloga ir nebrangu advokata Vilniuje blush2.gif
Tikiuosi sulauskiu atsakymu,dekui 4u.gif

p.s skiriuosi ne pati,bet labai reik padet vienam zmogui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2010 10 01, 19:20)
Va va..girdejau daug nekokiu atsiliepimu apie ji,bet jei daleiskim vyras padave skyrybom ir butent i sia saraskino kontora,ar as galiu pakeisti skyrybu vieta? g.gif 
mergaites,man yra keli rupimi klausimai,gal kas susiduret ir pagelbesit atsakyt is patirties:

1--kada pradedami moketi alimentai vaikuciui? Iskart po skyrybu ar jau pradedant skirtis,juk skyrybos gali trukti velnia izino kiek?
2--kaip supratau skyrybu islaidos nepriklauso nuo to kas pirmas nunesa pareiskima skirtis ax.gif  O visos islaidos jau cia kiekvienam savaip? priklauso nuo advokato?
3--kaip yra su vaikucio prieziuros aptarimu? Ar imanoma vyrui neleisti lankyti vaiko? jei vyras nori vaiku rupintis per puse,o daleiskim as nenoriu,kaip tada?
4--jei vyras gauna alga ir visa ja atiduoda uz paskola bustui,tai ar imanoma prisiteisti alimentus 400Lt?

gal kas gali pasiulyti nebloga ir nebrangu advokata Vilniuje blush2.gif
Tikiuosi sulauskiu atsakymu,dekui 4u.gif

p.s skiriuosi ne pati,bet labai reik padet vienam zmogui ax.gif

1.--apie alimentus paskaitykit tema "alimentai" arba " kaip issireikalauti alimentus"
2.--skyrybu islaidas moka tas kuris yrra pripazystamas skirybu kaltininku - jei skiriates piktuoju, jei abipusiu sutarimu - kiekvienas savo .
3.--vyro tokios pat teises i vaika kaip ir jusu .. neleisti negalit .o lankymo grafika surasykit savo nuoziura ( kaip jums bus patogiau) ir pateikit teismui.
4. --imanoma.
Atsakyti
dekui labai uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Paskaiciau... ir praradau vilti issiskirti.... verysad.gif

Taikiai nesutariam... O teismo keliu.... pinigai nezmoniski...

Maniskis vaikus is manes nori atimti ir paskutinias savaites, kai padaviau "taikos sutarti" ir pareiskima skyrybom... patapo "idealiu" tevu, vaikam taip galvas apsuko, taip papirko, taip juos moraliskai veikia, kad per 3 savaites jau su manim jie nebesisneka blink.gif

Atsakyti
Kai pradejau skyrybas, mano pajamos leido tureti valstybes skirta advokate. Taigi skyrybos pirmus metus nekainavo nieko, isskyrus dokumentu susirinkimus is visu regitru ir pan. (iki 100lt.). Po metu pajamos pakilo, tad uz advokate teko pradeti moketi. Nutraukiau byla, nes buvo minciu taikytis bei jau norejau kitos advokates - maniske i viena posedi net neatejo nes pamirso doh.gif
Situacija tipiska - vyras buvo auka, rasinejo visur kur tik galejo blogai apie mane. Ir dabar kalbam telefonu graziai, o kita diena ziuriu ateina vaiku teisiu atstovai pas mane - prie ju ir policijos vizitu taip pripratau, kad jau nebeimu galvon lotuliukas.gif
Patariu ir jus neimkit nes man jos pacios sako visi vyrai taip elgiasi skyrybu metu.

Kadangi advokates nebeturejau o skirtis visvien norejau, susiradau kita advokata. Gyvenu provincijoje. Apejau kelis, bet per tiek laiko (skyriausi jau antri metai be rezultatu) jau mokejau rinktis gerus ir tik kalbancius ir imancius pinigus uz darba, tad gavau tarpini varianta - 1200lt.uz darba plius tai padengia teismu islaidas. Kita advokate, kurios is pradziu labai norejau, prase 2000lt.uz pirmus metus plius papildomai uz kiekviena popieriaus lapa. Mano byla susijusi su uzsieniu, tad papildomao kainuos vertimai. Eks lyg sutiko skitis graziuoju. Naujos islaidos - 400lt.vertimams (uz 5 nepilnus lapus bei kelis dokumentus doh.gif ) bei 200lt.ju issiuntimui. Galejau siusti paprastesniu keliu, bet tik sis budas buvo oficialiai registruotas internete, ko man gali reiketi veliau parodyti teisme jei jis apsigalvos.

Jei graziuoju neiseis, apie vertimu kainas bijau pagalvoti... Stengiuosi galvoti pozityviai. Prie situacijos taip pripratau, kad ja skustis ir verkslent jau atsibodo. Einu kaip tankas, be jausmu ir svarbu prastumiu diena lotuliukas.gif

As visu pirma noreciau paskatint mamytes kurios neturi pastoviu pajamu, nueiti i savivaldybes skyrius issiaiskinti, ar jiems priklauso valstybinio advokato pagalba. Nors mano advokatas kuriam moku privaciai man labiau patinka nei mano tureta, bet zinau buna visokiu tiesiog reikia atsirinkti. Jei byla kazkiek sudetingesne, vistiek turesit gilintis ir skaityti nemazai ir pacios. Kartais atrodo, kad turim atlikti advokatu darba, bet jei tas padeda pasistumet i prieki - pirmyn.

Mano didziausi nusiskundimai skiriantis - jau virs dvieju metu uz darzeli moku pilna kaina, nors jau 2,5m.negaunu jokios paramos is vyro. Puse kainos uz du vaikus man butu DIDELE pagalba. Po stovejimo darbo birzoje nebegaunu paramos, o socialiniu neduoda nes nesu issiskyrusi. Kaimynysteje gyvena vienisa moteris su mergaite tai buna sirdi skauda, nors zinau negrazu taip skaiciuoti, kad ji nedirbanti gauna neblogas pajamas ir uz darzeli nemoka visai. Issisuku, nors ir sunkiai. Tiesiog noretusi tuos pinigelius ar tai vaikam pataupyti, ar nuvesti i koki kina ar prie juros, ko simet negalejome sau leisti.

Ir dar visoms mamoms patariu nereaguoti i vyru kalbas del vaiku pasiemimo pas juos. Jei jus nesate asociali, istatymai is jusu vaiku neatims. Maniskis yra negrazines ju laiku kelias paras, ir net bande trukdyti mano darbui - sakydavo atvaziuok pasiimti, as aisku lekiu, vaikai zinau irgi pergyvena nes pas teti jau 4 dienas vietoj zadetu 2. Dabar reaguociau paprasciau. Po pirmo vaiko apsivemimo budavo gaunu zinute "pasiimk SAVO vaika". Skaudu, kad vaikai naudojami kaip irankiai mamoms panervinti, bet tap nebus jei ismoksite atsiriboti ir pazvelgti giliau i priezastis kodel jie taip elgias. Nesinervuosite ir jie nesinervuos. Beje advokate sake vaiku tiesiog neduoti ir tegul skundziasi jis kiek tik nori - vaiku teises priversti jusu negales, ta spres teismas. Tokiu atveju gal greiciau vyrai susigriebs nusistatyti lankymo grafikus ir ju laikytis. Nereaguokite i ten dirbanciu moteru pastabas. As daznai pagal jas pasijusdavau, kad vyras ir jo teises yra auksciau visko, auginu vaikus tevui, nors jis tik epizodiskas ir laisvu metu man viska tik apsunkina. Taip nera! Nebijokit ir tiesiog neduokit jei matot vaikui tai kenkia. Tegu paduoda i teisma ir irodineja savo teises. Gal nereiks jum moket tuo atveju. Maniskis budavo nusistato grafika lankyti kas dvi savaites, vaikai laukia, ateina po 2-3menesiu vaikai nebenori pas teva. O su visom psichologinem pasekmem tenka tvarkytis mamai! Vienu zodziu nebijokit to pabrezti kai ateis laikas. Tegu sprendzia teisme. NEBIJOKIT!
Uz viska beje Gyvenimui esu dekinga nes dabar labiau ivertinu ramybe. Zmogui tiek nedaug reikia buti laimingam, o jus ta turite - savo vaikus. Visa kita praeis ir pasimirs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2010 10 05, 13:13)
...Ir dar visoms mamoms patariu nereaguoti i vyru kalbas del vaiku pasiemimo pas juos. Jei jus nesate asociali, istatymai is jusu vaiku neatims. ....

...Zmogui tiek nedaug reikia buti laimingam, o jus ta turite - savo vaikus. Visa kita praeis ir pasimirs mirksiukas.gif

Tai vienaip kai vaikai iki 10metų. Maniskiam jau 11 ir 12. Ir jie jau gali teisme reiksti savo nuomone. Beje, ji suformuota tevo tik per menesi - apjuodinta esu iki begalybes ( zinutese peskaiciau tokiu liguistu absurdu, neisivaizduoju tada ka zodziu prisneka). Visur vezami, pramogos, gali neit i mokykla pirmadieni jei nespeja grizt, viskas perkama - zodziu akcija - " juodinam motina ir viskas galma". Toks tai zmogus, tikrai neeilinis .... Kiek pazistu jo elgesys manes nestebina, bet neisivaizduojat kaip skaudina vaiku "parsidavimas"... verysad.gif Nepykstu, jie nekalti, jais manipuliuoja...
Pats issizadejes savo tevu ir visu giminiu... Vaikai jau pareiske, kad nori likti su tevu verysad.gif Vaikus matau tik pusvalandi kol ryte isleidziu i mokykla, vakarais sedi uzsirakine tevo kambary...
Atsakyti
Man skyrybos kainavo apie 50 lt, reikėjo tik už kelis dokumentus sumokėti. Skyrėmės bendru susitarimu, aš su advokatu parašėm, kad teismo išlaidas apmokės ex . Teisme jis sutiko su viskuo. Tik nežinau ar suprato, kad dabar jis vaikams skolingas 6000 lt + teismo išlaidos 240 lt .
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2010 10 05, 14:13)
Kai pradejau skyrybas, mano pajamos leido tureti valstybes skirta advokate. Taigi skyrybos pirmus metus nekainavo nieko, isskyrus dokumentu susirinkimus is visu regitru ir pan. (iki 100lt.). Po metu pajamos pakilo, tad uz advokate teko pradeti moketi. Nutraukiau byla, nes buvo minciu taikytis bei jau norejau kitos advokates - maniske i viena posedi net neatejo nes pamirso doh.gif
Situacija tipiska - vyras buvo auka, rasinejo visur kur tik galejo blogai apie mane. Ir dabar kalbam telefonu graziai, o kita diena ziuriu ateina vaiku teisiu atstovai pas mane - prie ju ir policijos vizitu taip pripratau, kad jau nebeimu galvon lotuliukas.gif
Patariu ir jus neimkit nes man jos pacios sako visi vyrai taip elgiasi skyrybu metu.

Kadangi advokates nebeturejau o skirtis visvien norejau, susiradau kita advokata. Gyvenu provincijoje. Apejau kelis, bet per tiek laiko (skyriausi jau antri metai be rezultatu) jau mokejau rinktis gerus ir tik kalbancius ir imancius pinigus uz darba, tad gavau tarpini varianta - 1200lt.uz darba plius tai padengia teismu islaidas. Kita advokate, kurios is pradziu labai norejau, prase 2000lt.uz pirmus metus plius papildomai uz kiekviena popieriaus lapa. Mano byla susijusi su uzsieniu, tad papildomao kainuos vertimai. Eks lyg sutiko skitis graziuoju. Naujos islaidos - 400lt.vertimams (uz 5 nepilnus lapus bei kelis dokumentus doh.gif ) bei 200lt.ju issiuntimui. Galejau siusti paprastesniu keliu, bet tik sis budas buvo oficialiai registruotas internete, ko man gali reiketi veliau parodyti teisme jei jis apsigalvos.

Jei graziuoju neiseis, apie vertimu kainas bijau pagalvoti... Stengiuosi galvoti pozityviai. Prie situacijos taip pripratau, kad ja skustis ir verkslent jau atsibodo. Einu kaip tankas, be jausmu ir svarbu prastumiu diena lotuliukas.gif

As visu pirma noreciau paskatint mamytes kurios neturi pastoviu pajamu, nueiti i savivaldybes skyrius issiaiskinti, ar jiems priklauso valstybinio advokato pagalba. Nors mano advokatas kuriam moku privaciai man labiau patinka nei mano tureta, bet zinau buna visokiu tiesiog reikia atsirinkti. Jei byla kazkiek sudetingesne, vistiek turesit gilintis ir skaityti nemazai ir pacios. Kartais atrodo, kad turim atlikti advokatu darba, bet jei tas padeda pasistumet i prieki - pirmyn.

Mano didziausi nusiskundimai skiriantis - jau virs dvieju metu uz darzeli moku pilna kaina, nors jau 2,5m.negaunu jokios paramos is vyro. Puse kainos uz du vaikus man butu DIDELE pagalba. Po stovejimo darbo birzoje nebegaunu paramos, o socialiniu neduoda nes nesu issiskyrusi. Kaimynysteje gyvena vienisa moteris su mergaite tai buna sirdi skauda, nors zinau negrazu taip skaiciuoti, kad ji nedirbanti gauna neblogas pajamas ir uz darzeli nemoka visai. Issisuku, nors ir sunkiai. Tiesiog noretusi tuos pinigelius ar tai vaikam pataupyti, ar nuvesti i koki kina ar prie juros, ko simet negalejome sau leisti.

Ir dar visoms mamoms patariu nereaguoti i vyru kalbas del vaiku pasiemimo pas juos. Jei jus nesate asociali, istatymai is jusu vaiku neatims. Maniskis yra negrazines ju laiku kelias paras, ir net bande trukdyti mano darbui - sakydavo atvaziuok pasiimti, as aisku lekiu, vaikai zinau irgi pergyvena nes pas teti jau 4 dienas vietoj zadetu 2. Dabar reaguociau paprasciau. Po pirmo vaiko apsivemimo budavo gaunu zinute "pasiimk SAVO vaika". Skaudu, kad vaikai naudojami kaip irankiai mamoms panervinti, bet tap nebus jei ismoksite atsiriboti ir pazvelgti giliau i priezastis kodel jie taip elgias. Nesinervuosite ir jie nesinervuos. Beje advokate sake vaiku tiesiog neduoti ir tegul skundziasi jis kiek tik nori - vaiku teises priversti jusu negales, ta spres teismas. Tokiu atveju gal greiciau vyrai susigriebs nusistatyti lankymo grafikus ir ju laikytis. Nereaguokite i ten dirbanciu moteru pastabas. As daznai pagal jas pasijusdavau, kad vyras ir jo teises yra auksciau visko, auginu vaikus tevui, nors jis tik epizodiskas ir laisvu metu man viska tik apsunkina. Taip nera! Nebijokit ir tiesiog neduokit jei matot vaikui tai kenkia. Tegu paduoda i teisma ir irodineja savo teises. Gal nereiks jum moket tuo atveju. Maniskis budavo nusistato grafika lankyti kas dvi savaites, vaikai laukia, ateina po 2-3menesiu vaikai nebenori pas teva. O su visom psichologinem pasekmem tenka tvarkytis mamai! Vienu zodziu nebijokit to pabrezti kai ateis laikas. Tegu sprendzia teisme. NEBIJOKIT!
Uz viska beje Gyvenimui esu dekinga nes dabar labiau ivertinu ramybe. Zmogui tiek nedaug reikia buti laimingam, o jus ta turite - savo vaikus. Visa kita praeis ir pasimirs mirksiukas.gif

sveikos mamos,
as irgi siuo metu esu susidurus su sia problema,noriu skirtis bet nezinau kaip tai padaryti.gyvent su vyru nebeimanoma,nes esu pastoviai zeminama,vadinama ubage,durne ir t.t..esme tame,kad vyras mano yra verslininkas,skirtis zinoma nenor.pastoviai grasina tai mane ismes,tai pakas.buvau nuejus konsultacijos pas advokata,tai suzinojau apie kainas,kai kitas nesutinka ir "atsoko fantazija".man reiktu sumoket kokia 15tukst maziausiai.nes graziuoju tai jis nesutinka ne uz ka,ir aisku nenor nieko duot.
zinau kad sakoma jog vaikas visada lieka pas mama,bet mano vyras pinigu turedamas gali padaryt bet ka.as dirbu kvalifikuota darba,turiu 2 aukstuosius,bet mano pajamos palyginus su jo juokingos,be to siuo metu kai siaucia krize vos tukstantuka uzdirbt eina.iseit neturiu kur,tevu ner.o is buto mane meta vos ne kasdien,dink is cia,cia viskas mano..na taip butas jo,bet mes visi trys ir registruoti ten.kad teises ismest netur puikiai zinau,bet kiek galima nervus tampytis..
galvojau pabegt i uzsieni,bet kad negaliu su dukra begt nuo jo,neisleis neduos sutikimo...
zodziu nezinau net ka daryt..gal kas galetu ka patart.
Atsakyti
QUOTE(kalbanti @ 2010 10 12, 23:20)
sveikos mamos,
as irgi siuo metu esu susidurus su sia problema,noriu skirtis bet nezinau kaip tai padaryti.gyvent su vyru nebeimanoma,nes esu pastoviai zeminama,vadinama ubage,durne ir t.t..esme tame,kad vyras mano yra verslininkas,skirtis zinoma nenor.pastoviai grasina tai mane ismes,tai pakas.buvau nuejus konsultacijos pas advokata,tai suzinojau apie kainas,kai kitas nesutinka ir "atsoko fantazija".man reiktu sumoket kokia 15tukst maziausiai.nes graziuoju tai jis nesutinka ne uz ka,ir aisku nenor nieko duot.
zinau kad sakoma jog vaikas visada lieka pas mama,bet mano vyras pinigu turedamas gali padaryt bet ka.as dirbu kvalifikuota darba,turiu 2 aukstuosius,bet mano pajamos palyginus su jo juokingos,be to siuo metu kai siaucia krize vos tukstantuka uzdirbt eina.iseit neturiu kur,tevu ner.o is buto mane meta vos ne kasdien,dink is cia,cia viskas mano..na taip butas jo,bet mes visi trys ir registruoti ten.kad teises ismest netur puikiai zinau,bet kiek galima nervus tampytis..
galvojau pabegt i uzsieni,bet kad negaliu su dukra begt nuo jo,neisleis neduos sutikimo...
zodziu nezinau net ka daryt..gal kas galetu ka patart.

cia tikrai nesamone pasake doh.gif is kur tokios sumos? as issiskyriau irgi su dideliais pykciais , grasinimais pakast ( irnesakyk.gif ) ... du metai skyrybu JAM kainavo apie 4000 lt. ( nes skyremes del jo kaltes - tai ir mano islaidas advokatams ir viskam kitam reikejo apmoketi JAM) .. sekantis dalykas - "padaryti bet ka " negali .. yra istatymai sukurti tam reikalui 4u.gif
nesileiskit skriaudziama .. va Jums balionas 4u.gif
jei kas domina konkreciau parasykite i AZ
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 10 13, 13:16)
cia tikrai nesamone pasake  doh.gif  is kur tokios sumos? as  issiskyriau irgi su dideliais pykciais , grasinimais pakast (  irnesakyk.gif  ) ...  du metai skyrybu JAM kainavo apie 4000 lt. ( nes skyremes del jo kaltes - tai ir mano islaidas advokatams ir viskam kitam reikejo apmoketi JAM) .. sekantis dalykas  - "padaryti bet ka "  negali .. yra istatymai sukurti tam reikalui  4u.gif
nesileiskit skriaudziama .. va Jums balionas  4u.gif
jei kas domina konkreciau parasykite i AZ

o sumos gali but realios...kas paduoda skyryboms, tas juk turi sumoket zymini mokesti 3 proc. nuo turto vertės, taip kad visai realu, ir tik jei irodai sutuoktinio kalte, tuomet teismas pritesiata suma tau ... bet is pradziu turi sumokėt tas, kas paduoda skyryboms...nekalbu apie skyrybas tarpusavio susitarimu...
Atsakyti