Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja skyrybos šiandienai?

QUOTE(sesyte @ 2011 11 02, 16:48)
Erendira, as siuo metu skiriuosi,tai tikrai galiu uztikrintai pasakyti - reikia!

Tikrai reikia, bet mano ziniomis, neturint auto ir nek.turto - sios pazymos yra pigesnes 4u.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti skyrybu advokata Vilniuje?
Atsakyti
Laba diena. gal galit parekomenduoti skyrybų advokatą Kaune.Esu išsiskyrus. Pagal teismo sprendimą butas lieka man. Bet vyras registruotas ir išeiti nesiruošia. Nevykdo teismo sprendimo. Norėciau pasikonsultuoti. bet ne cia, o susitikti su advokatu ar jo padėjėju gyvai, nes kyla daugiau klausimų, o patarimų cia jau esu gavusi.
Atsakyti
QUOTE(balticgirl @ 2011 11 05, 20:12)
Tikrai reikia, bet mano ziniomis, neturint auto ir nek.turto - sios pazymos yra pigesnes 4u.gif

Nea. Kaip tik brangesnės:-) nes kai turi tai netikrina bazės parašo pagal ak. Kai neturi tai dar prisideda už paiešką duombazėj. Bent jau 2010 liepą taip buvo
Atsakyti
Prieš keletą metų skyrėmės bendru susitarimu, tai advokatas kainavo 400 lt. Nepamirškit moterys iki skyrybų pasitvirtinti notariškai santuokos liudijimo kopiją, jei esat pasiėmusios vyro pavardę aišku, kartais gyvenime prireikia, o po skyrybų santuokos liudijimas sunaikinamas, tada vėl reikia minti kelius dėl popieriuko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 05 gruodžio 2011 - 15:47
Pirmą kart girdžiu, kad santuokos liudijimas sunaikinamas. skyriausi tarybiniais laikais ir lietuvos - bet abu santuokos liudijimus turiu nesunaikintus. kas čia per nauja praktika? Santuokos liudijimas vienintelis įrodymas, kada ir dėl kokios priežasties pasikeitė moters pavardė. Tai kaip jį gali sunaikinti? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

ieškau skyrybų advokato (geriau iš Vilniaus, nors miestas nėra taip svarbu), kuris parengtų visus dokumentus apeliacijai. Jaučiuosi nuskriausta visom prasmėm, pradedant nuo turto dalybų ir baigiant vaiko išlaikymu (vos ne vos iš dirbančio ir uždirbančio vyro prisiteisiau 300 lt). Reikia greitai ir skubiai. Žinau, kad teismo procesas nebuvo teisingas ir buvo daug procesinių pažeidimų.
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2011 12 07, 15:42)
Pirmą kart girdžiu, kad santuokos liudijimas sunaikinamas. skyriausi tarybiniais laikais ir lietuvos - bet abu santuokos liudijimus turiu nesunaikintus. kas čia per nauja praktika? Santuokos liudijimas vienintelis įrodymas, kada ir dėl kokios priežasties pasikeitė moters pavardė. Tai kaip jį gali sunaikinti?  g.gif

Santuokos liudijimo originalas lieka įsiūtas teismo byloje. Taigi nėra sunaikinamas.
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2011 12 07, 21:20)
Santuokos liudijimo originalas lieka įsiūtas teismo byloje. Taigi nėra sunaikinamas.

nesutinku schmoll.gif man atidave originala ir as ji turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2011 12 08, 22:41)
nesutinku schmoll.gif man atidave originala ir as ji turiu 4u.gif

kada skyrėtės?
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2011 12 09, 08:55)
kada skyrėtės?

pries pusantru metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2011 12 07, 22:20)

deja, reikėjo įrodymo dėl pavardės, turėjau tik atsišvietusi santuokos liudijimo kopiją, nes advokatas buvo pasiūlęs prisiminimui doh.gif , tai va, jis negaliojo be notaro parašo aišku, nuėjau originalo į metrikaciją ir pasakė, kad jis sunaikintas . Tada išdavė lapą išregistrų centro.
Jei ne visur jį naikina tai vistiek paranku turėti kad nereikėtų paskui lakstyti.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 10 gruodžio 2011 - 21:00