Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja skyrybos šiandienai?

QUOTE(Viluša @ 2012 01 24, 11:48)
Čia manau tuo atveju, kai į teismą eina ne pati ieškovė, o ją atstovauja advokatas.

O advokato paslaugų įkainiai labai priklauso nuo to, kuriame mieste skyrybų procesas, provincijoje jie daug mažesni.
Atsakyti
Galiu pasakyti kad Vilniuje, Lukscio g. yra uab 'skyrybu centras'. Buvau nuejus, maloniai panele pabendravo, paaskino.
skyrybu centras
Jeigu bendru susitarymu skyrtys, dokumentu paruosymas kainos 720lt, ir jie patys pasiima pazymas is Regitros ir Registru centro (pasirasai kad jie tavo atstovai). Paruosia prasyma teismui ir ta sarasiuka reikalavimu, kam kas lieka, kas uz ka atsakingas, kas kiek moka vaikams ir pan. Jeigu nera susitarymo - jau brangiau, apie 1500.lt ir dar + jeigu nori advokato iki 300lt uz teismo posedi. Bet kiek teko girdeti, advokata geriau imti pazystama, arba su rekomendacijom, nes buna eina i posedi tik nosi pakrapsto, i lubas ziuri, jiokos naudos realios, o kai pinigelius imti tai pirmi g.gif
Atsakyti
QUOTE(As4arele @ 2012 02 22, 23:00)
Galiu pasakyti kad Vilniuje, Lukscio g. yra uab 'skyrybu centras'. Buvau nuejus, maloniai panele pabendravo, paaskino.
skyrybu centras
Jeigu bendru susitarymu skyrtys, dokumentu paruosymas kainos 720lt, ir jie patys pasiima pazymas is Regitros ir Registru centro (pasirasai kad jie tavo atstovai). Paruosia prasyma teismui ir ta sarasiuka reikalavimu, kam kas lieka, kas uz ka atsakingas, kas kiek moka vaikams ir pan. Jeigu nera susitarymo - jau brangiau, apie 1500.lt ir dar + jeigu nori advokato iki 300lt uz teismo posedi. Bet kiek teko girdeti, advokata geriau imti pazystama, arba su rekomendacijom, nes buna eina i posedi tik nosi pakrapsto, i lubas ziuri, jiokos naudos realios, o kai pinigelius imti tai pirmi  g.gif

issiimti pazymas is regitros ir registru centro vieni juokai, registru centre pazymas galima uzsisakyti internetu, ir nustatyta diena eini tik atsiimti, o i regitra atvaziuoji ir ta pacia diena isduoda, kam dar kazkam moketi pinigus uz tai, kagalima paciam padaryti ? na man bent sake duokumentu paruosimas, kai visos pazymos yra 200 lt.
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2011 12 08, 23:41)
nesutinku schmoll.gif man atidave originala ir as ji turiu 4u.gif

man irgi biggrin.gif
pirmą kartą girdžių apie tą sunaikinimą biggrin.gif doh.gif skyriausi 2011 01.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 06 20, 11:00)
man irgi biggrin.gif
pirmą kartą girdžių apie tą sunaikinimą biggrin.gif doh.gif skyriausi 2011 01.

atidavė neprašius - 2012 03
Atsakyti
QUOTE(tavo.sazine @ 2009 11 08, 18:12)
Sveiki,
Gal kas skyrėtės neseniai žinote naujienas ir t.t.?

Laukiu info.
Dėkoju.  verysad.gif

Draugai nusprende skirtis tai atsieina 500lt cia Kaune,kaip kituose miestuose nezinau smile.gif
Atsakyti
pareiškimo teismui ir santuokos nutraukimo pasekmių sutarties, kai sutuoktiniai neturi vaikų, skolų ar santuokoje įgyto turto , kaina 120,00 Lt.
pareiškimo teismui ir santuokos nutraukimo pasekmių sutarties, kai sutuoktiniai turi vaikų ar santuokoje įgyto turto, kaina 150,00 Lt.
pareiškimo teismui ir santuokos nutraukimo pasekmių sutarties, kai sutuoktiniai turi skolų, kaina 180,00 Lt.
Galima kreiptis e-paštu iš visų miestų.

http://advokatasinte...os_skyrybos.php
Atsakyti
QUOTE(Doloresa1 @ 2012 06 27, 16:49)
pareiškimo teismui ir santuokos nutraukimo pasekmių sutarties, kai sutuoktiniai neturi vaikų, skolų ar santuokoje įgyto turto , kaina  120,00 Lt.
pareiškimo teismui ir santuokos nutraukimo pasekmių sutarties, kai sutuoktiniai turi vaikų ar  santuokoje įgyto turto, kaina  150,00 Lt.
pareiškimo teismui ir santuokos nutraukimo pasekmių sutarties, kai sutuoktiniai turi skolų, kaina  180,00 Lt.
Galima kreiptis e-paštu iš visų miestų.

http://advokatasinte...os_skyrybos.php

naudinga info rolleyes.gif
Atsakyti
Kad visa tai galima ciam susirasyt ax.gif
PVZ pilna. Va jau kai piktuoju skiriamasi,tada kitaip.
Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2012 11 19, 13:47)

Jeigu jums nesunku, parasykit kur yra Pavyzdziai? Reikia, kai yra vaiku, yra turto, ir abipusiu susitarimu, geruoju taip sakant rolleyes.gif ax.gif
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As4arele: 19 lapkričio 2012 - 18:07
QUOTE(*liūtė* @ 2012 11 19, 13:47)

Ir mane tai labai domina. smile.gif
Atsakyti
Viskas yra internete, visi dokumentai,sablonai nemokamai.Tik nepatingekit paieskoti pacios.
Atsakyti