Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja skyrybos šiandienai?

Labas vakaras, atejau prasyt patarimo , gal kas patarsit, neimanoma darosi gyventi su vyru, todel planuoju skirtis, turim du mazamecius vaikus ir nama bendros nuosavybes, dar neismoketa uz nama paskola, kaip skyrybu atveju butu padalintas turtas?
Ar isskirtu ir padalintu nama pusiau, ar yra kokia galimybe vyro iskeldinimo?

Skyrybu priezastis - alkoholis
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(Vetrune @ 2011 12 11, 18:25)
Labas vakaras, atejau prasyt patarimo , gal kas patarsit, neimanoma darosi gyventi su vyru, todel planuoju skirtis, turim du mazamecius vaikus ir nama bendros nuosavybes, dar neismoketa uz nama paskola, kaip skyrybu atveju butu padalintas turtas?
Ar isskirtu ir padalintu nama pusiau, ar yra kokia galimybe vyro iskeldinimo?

Skyrybu priezastis - alkoholis

Kiekvienas atvejis kitoks manau, čia tai Jums tikrai mažai bus naudos iš patarimų. Geriau kreiptis į advokatą patarimo
Šiaip iškeldinti tai nežinau, nebent smurtauja. o dėl padalinimo tai yra toks variantas - išlaikymas turtu, ką esu patyrusi pati. Tai reiškia, kad suskaičiuojami alimentai iki pilnametystės ir jei ta suma atitinka vyro turto dalies vertę, tai gali Jums likti tas namas vietoj alimentų. Vaikai įrašomi kaip bendraturčiai, ne Jūsų vienos vardu tas namas bus; aš pati pvz nežinau jei norėčiau parduoti tą butą, kai savininkai esam su vaiku g.gif ir iš registro gavau 2 dokumentus savo ir vaiko vardu... Bet tada Jūs turite įvertinti, ar galėsit pati mokėti paskolą, išlaikyti visą turtą ir vaikus, nes daugiau Jums nepriklausys jokios išmokos iš vyro.
Nežinau kas geriau ar pasidalinti ar pasilikti, nes pastaruoju variantu, tai viena išlaikai savo dalį, vyro dalį ir vaiką` doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 12 gruodžio 2011 - 08:35
Nėra pigių skyrybų schmoll.gif
Atsakyti
neseniai kreipiausi i advokata, klausdama kiek kainuotu skyrybos, jei as teismuose pati dalyvauti negalesiu (gyvenu uzsienyje)...Gavau atsakyma, jog skyrybos bendru sutikimu, kai tesimas priima sprendima vykdyti tai rastiskai, t.y kai asmens dalyvavimas yra nereikalingas, kainuoja mazdaug apie 2000 lt....Anksciau as girdejau, kad viena pora skirdamasi turejo sumoketi po 800 lt kiekvienas...Dabar as mastau, ar per metus laiko ikainiai tiek pabrango, ar cia tik mane bando "nulupti", zinodami kad dirbu uzsienyje ( pilnai tikiu kad taip galetu buti)...Vis del to 2000 lt patvoriuos nesimeto...taigi dabar nezinau, ar jau pradeti procesa, ar dar kur nors kitus pasiklausineti....sad.gif
Atsakyti
QUOTE(loona666 @ 2012 01 07, 13:07)
neseniai kreipiausi i advokata, klausdama kiek kainuotu skyrybos, jei as teismuose pati dalyvauti negalesiu (gyvenu uzsienyje)...Gavau atsakyma, jog skyrybos bendru sutikimu, kai tesimas priima sprendima vykdyti tai rastiskai, t.y kai asmens dalyvavimas yra nereikalingas, kainuoja mazdaug apie 2000 lt....Anksciau as girdejau, kad viena pora skirdamasi turejo sumoketi po 800 lt kiekvienas...Dabar as mastau, ar per metus laiko ikainiai tiek pabrango, ar cia tik mane bando "nulupti", zinodami kad dirbu uzsienyje ( pilnai tikiu kad taip galetu buti)...Vis del to 2000 lt patvoriuos nesimeto...taigi dabar nezinau, ar jau pradeti procesa, ar dar kur nors kitus pasiklausineti....sad.gif

Mes skyremes abipusiu susitarimu, visai neseniai pries pora savaiciu, tai man skyrybos nekainavo nieko,uz dokumentus sumokejo vyras ir kiek zinau 250 lt. Teisiniu paslaugu firma surase visus ieskinius teismui, atsiunte prisijungima prie dokumentu mes atsispausdinome iraseme data ir nunesem teismui, po 10d. gavau is teismo laiska kad esu isskirta. Viskas. Jus kazkas labai nori apgaut ir pasipelnyt is to.
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2011 12 12, 06:34)
Papildyta:

dėl padalinimo tai yra toks variantas - išlaikymas turtu, ką esu patyrusi pati. Tai reiškia, kad suskaičiuojami alimentai iki pilnametystės ir jei ta suma atitinka vyro turto dalies vertę, tai gali Jums likti tas  namas vietoj alimentų.

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nezinau koks teisejas sutiko su sprendimu. as panaisiai norejau prisiteist. mano teisininkas, padedamas surasyti nutarti, net atmete tokia galimybe. nes pareiske:vaikas nori valgyt cia ir dabar, ir negali but pinigai konvertuojami turtu. g.gif
Papildyta:
QUOTE(loona666 @ 2012 01 07, 11:07)
klausdama kiek kainuotu skyrybos,

o ko negalit grizt menesiui ar pan i ltv?

tikrai nera brangios skyrybos jei ner zymiu mokesciu. darem taikos sutarti, nuejom pas teisininka. mums padejo viska surasyt, kad galvu neskaudetu. nes turejom bendra vaika ir bendro turto. tai todel buvo su teisininku patikimiau. taigi, 300-400lt sumokejom teisininkui. patys issiemem pazymas is registru ivairiu. tai buvo pries 2 metus. tikrai ikainiai nepasikeite. ir viskas. nunesem i teisma. viskas.

yra firmu, kurios praso apie 1500ltir pan-teisybe. bet jos uz zmones ir laksto i registrus, rankioja pazymas uz zmones-todel ir iskaiciuoja i takaina, juk kuras,laikas. mes patys nuejom i dvi-tris istaigas issiimt reikiamu pazymu del turto, ir ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 sausio 2012 - 09:08
Skyrybos gali buti lengvos ir greitos.
Realu pavyzdys - skyrybos bendru sutarimu, dokumentai paruosti megejiskai, su kai keletos pazistamu teisininku patarimais, zyminio mokescio kai bendru sutarimu nera, prasymas isskirti paduotas rugesjo 19 d., teismas spalio 28 d., sprendimas lapkričio 4 d. ir dar po 30 dienu įsigaliojo. Kainavo tik nusiusti pranesimus bankui ir atspausdinti dokumentus, dokumentu israsai ir pazymos. Tai net 100 lt nesigavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Algyte: 13 sausio 2012 - 12:14
sveiki, as ir noreciau siokios tokios konsultacijos. gal kasnors skyretes ne abieju saliu sutarimu? ar reikalingas yra advokatas? kokie dokumentai yra reikalingi, su vyru du metai kartu nebegyvename, jis net nezinia kur. turejau pareiskima parasius abieju sutarimu (ji dave kaimyne sodo teiseja) bet jis dingo nepasirases,tai ten reikejo tik is regitros ir registro centro israsu.vaiku nei turto neturime. kokios kainos. aciu labai uz atsakymus. Tuos dokumentus seip esu susirinkus tik turbut jau reiks nauju nes nebegalios jau. bet kitur skaiciau kad reik kreditoriu dar israsu, as pvz ju neturiu, o vyras anstoliu turi tai be galo be krasto.
Atsakyti
ar tikrai tiksliau reikalingi kreditoriu israsai? pas mane pareiskime tik
PRIDEDAMA:
1. Sutartis dėl santuokos nutraukimo pasekmių.
2. Santuokos liudijimas ir jo kopija.
3. Patvirtintas 2011-11-04 VĮ „Regitra“ duomenų bazės išrašas.
4. Patvirtintas 2011-11-03 VĮ „Registrų centras“ duomenų bazės išrašas.
5. Asmens tapatybę liudijančių dokumentų kopijas.
6. Prašymas dėl nedalyvavimo.

cia dave teiseje ta pareiskima nurasyti.. ar tikrai tai viskas?
Atsakyti
QUOTE(Karolina24986 @ 2012 01 19, 20:26)
sveiki, as ir noreciau siokios tokios konsultacijos. gal kasnors skyretes ne abieju saliu sutarimu? ar reikalingas yra advokatas? kokie dokumentai yra reikalingi, su vyru du metai kartu nebegyvename, jis net nezinia kur. turejau pareiskima parasius abieju sutarimu (ji dave kaimyne sodo teiseja) bet jis dingo nepasirases,tai ten reikejo tik is regitros ir registro centro israsu.vaiku nei turto neturime. kokios kainos. aciu labai uz atsakymus. Tuos dokumentus seip esu susirinkus tik turbut jau reiks nauju nes nebegalios jau. bet kitur skaiciau kad reik kreditoriu dar israsu, as pvz ju neturiu, o vyras anstoliu turi tai be galo be krasto.

skyriausi tokioj pat situacijoj pries 2 metus. advokatas nera butinas,bet as emiau,nes vyro antstoliai pradejo isskaiciuot is mano algos jo skolas.taigi,kreipiausi i advokata.paprase 1500,na bet man kaina nesvarbi buvo,kad tik greiciau.jis atlikinejo bausme,tad rasem pareiskima del skyrybu del sutuoktinio kaltes,nes nebuvo praeje metai.ka jus galvojat... blink.gif jie atideliojo teisma dukart,sulauke,kol jis iseis i laisve,o tada,kai mes visi atvykom i teisma(kartu su juo buvo vienas jo skolininku),teismas pasiule abipusi susitarima doh.gif zodziu sutarta buvo,kad jis pasiims atgal savo pavarde,atsisakys manosios,prisiims apsimoketi visas skolas ir pan.kiek kas kainavo-net neisivaizduoju,viska tvarke mano advokatas.kas jam atiteko-net neisivaizduoju.skyrybos tesesi apie 5 men doh.gif bet rezultatas-gruodzio 31 sukako 2 metai,kaip as laisva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loona666 @ 2012 01 07, 14:07)

Jeigu nesidalinat gincitino turto, neturit bendru paskolu, tai brangu 2000 Lt
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2012 01 23, 17:17)
Jeigu nesidalinat gincitino turto, neturit bendru paskolu, tai brangu 2000 Lt

Čia manau tuo atveju, kai į teismą eina ne pati ieškovė, o ją atstovauja advokatas.
Atsakyti