Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja skyrybos šiandienai?

Sveiki, ir as norejau paprasyti pavyzdzdio... ax.gif gal ir man galetumet persiusti, be galo dekinga buciau rolleyes.gif is anksto dekoju ...
Atsakyti
Ir as noreciau pavyzdzio,dekui 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
tos kurios turi, gal galetumet ir su manimi pasidalint ieskinio pavyzdziu. Man advokatas surase sutarti, nes vyras buvo sutikes skirtis bendru susitarimu, o veliau jau kai sutarti reikejo pasirasyt persigalvojo. Dabar tenka ieskini paduot, o tai reiskia vel moket advokatui. Galbut as ir pati sugebeciau, jei tureciau bent koki pavyzdi.

is anksto esu labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Pigiausia ir patogiausia skirtis saliu susitarimu
Atsakyti
Labas, kaip tik dabar skiriuos, ne draugiskom skyrybom, esu ieskinini parasius, tai is viso advokatui 1200lt, bet cia ir su elementu priteisimu... zinoma jei padarys, kad del jusu kaltes skiretes tai ir uz teismu islaidas reikes moketi... dabar to ir bijau, nors zinau jog mano vyro kalte, bet jis turi gera advokate ir manau padarys taip jog man uz viska reikes moketi, nors puikiai zino, jog del jo kaltes skiriames. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(būk rami @ 2010 04 11, 19:58)
sveikos merginos,
tos kurios turi, gal galetumet ir su manimi pasidalint ieskinio pavyzdziu. Man advokatas surase sutarti, nes vyras buvo sutikes skirtis bendru susitarimu, o veliau jau kai sutarti reikejo pasirasyt persigalvojo. Dabar tenka ieskini paduot, o tai reiskia vel moket advokatui. Galbut as ir pati sugebeciau, jei tureciau bent koki pavyzdi.

is anksto esu labai dekinga smile.gif

Turi aprasyti savo gyvenima nuo pat pradziu kai pradejote bendrauti, jokiu budu nieko nerasyk i gera puse, tik kas buvo blogai... ir zinoma butu gerai tureti irodymu, pagristi tuos tokius kaltinimus, bent jau kelis... pvz

As su savo dabartiniu vyru susipazinau 2006m., praejus tiek ir tiek laiko ir prasidejo musu nesutarimai... ir t.t... ir rasykit kokie nesutarimai, pas mane tai ju buvo nemazai... verysad.gif zdziu, jog nesirupino vaiku, man vienai uzkraudavo namu ruosos darbus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(teisiniai @ 2010 04 12, 09:36)
Pigiausia ir patogiausia skirtis saliu susitarimu

O dėl ko tada konkrečiai sutart reikia?

O jei "karo keliu" tai kiekviena pusė turi turėt advokatą ir kiekvienas moka savajam, plius teismo išlaidos, kurias moka kaltininkas? Ar per pusę viskas? O jei vyras pajamų neturi?

Ir dar: AR SVARBU KAS (aš ar vyras) PRADĖJO PROCESĄ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 17 balandžio 2010 - 13:44
QUOTE(Mergiona @ 2010 04 17, 15:28)
O dėl ko tada konkrečiai sutart reikia?

O jei "karo keliu" tai kiekviena pusė turi turėt advokatą ir kiekvienas moka savajam, plius teismo išlaidos, kurias moka kaltininkas? Ar per pusę viskas? O jei vyras pajamų neturi?

Ir dar: AR SVARBU KAS (aš ar vyras) PRADĖJO PROCESĄ?

Labas, kaip tik pradėjau skyrybų procesą, tai galiu papasakokt apie jas kiek žinau : sutart dėl skyrybų abiejų susisitarimu reikia: Einant abiem pas ta patį advokatą ir sakant,kad norit skirtis, nes nesutinka mūsų charakteriai ir pan. Ką užgyvenot santuokos metu, viską sutinkant dalinti per pusę, arba sutariat: kas tau lieka, kas vyrui, kiek vyras mokės vaiko išlaikymui (t.y elementų). Ir nei vienas neturit dėl to priekaištų. Tada labai greitai Teismas Jus išskiria...
Aš, kaip tik dabar skyriuosi "Karo keliu"- ta prasme: Skyrybos, dėl vyro kaltės. Susiradau advokatę, paaiškinau visą situaciją, dėl ko noriu skirtis. Jinai manęs išklausius, susakė kainą, kiek maždaug kainuos (man teks mokėt apie 1500 lt, į kainą įeina: dokumentų tvarkymas, ieškinio dydis (žiūrint kiek norima prisiteist+moralinė žala). Pinigus, aišku turėsiu sumokėti skyrybų procesų metu. Bet teismui nustačius, kad ištikrųjų skyrybos yra dėl vyro kaltės...Visas išlaidas privalės Vyras sumokėt ( advokatės atstovavimą, popierizmo tvarkymą, teismo išlaidas+ moralinę žalą). Kadangi, aš turiu įrodymų, kad mano vyras man neištikimas (t.y kelios nuotraukos, kurias išsitraukiau iš interneto), advokatė mane užtikrino, jog teismui pakankamai įrodymų, dėl jo kaltumo, nusprendžiau nepagailėt pinigų ir susimokėti advokatei. Nors, man tai palyginus nemaži pinigai.
Beto, kai pirmą kart susitikom su advokatę, man jinai liepė:
1) parašyti tokį rašinėlį ( papasakot viską nuo pat santuokos pradžios iki šių dienų, ir sakė, kad rašyt viską: kada buvo geras bendras gyvenimo etapas, nuo kada prasidėjo blogas ir pan);
2)kiek tėvas skiria vaiko išlaikymui (pvz. mano atveju, tėvas vaikui jokių pinigų neskiria nuo 2009 09 mėn);
3)Koks mūsų bendras turtas (pažymos: Registre, Regitroj, Gyvenamos vietos deklaracijos, Gaunamų Pajamų (mano alga), Iš vaiko darželio (žinoma, jei lanko. Nuo kada lanko? Kiek mokama į mėn už darželį).
4) Patarė, rinkti visus čekius, kiek skirių vaikui per mėn.
5) Na ir aišku, visi popieriai ar liudijimai vyro nenaudai įrodyti ( baudos kvitai jo vardu, kad skriaudė, kad gėrė, kad gastroliavo su draugais per naktis,kad smurtavo prieš jus, kad šeima nesirūpino ir pan..( mano atveju užteko nuotraukų). čia tik daugelis pvz., gal pas jus kitokiu yra.
O jei vyras pajamų neturi...teismui rupės dėl ko jis neturi pajamų? Jei jūsų vyras įrodys, kad pajamų nėra, dėl to kad darbą prarado ne dėl savo kaltės, ir kad jo negali susirast...tai čia kitas klausymas. Bet prieš tai turės, įrodyt, kad yra užsiregistravęs darbo biržoje, kad negauna iš jos nedarbingumo pašalpos, iš darbo biržos bus paprašyta pateikti dok: nuo kada įstojo, kokie darbo paiūlimai buvo siūlomi ir pan.
Labai jau išsiplėčiau...bet jei esat įsitikinusi, kad skyrybos gali būti, tik dėl Vyro kaltės, nedvejokit. Žinoma, tai kainuos, bet anksčiau ar vėliau, tie pinigėliai sugrįš.
Didžiausios semės ir ištvermės, jei pradėsit skyrybų procesą. drinks_cheers.gif
Papildyta:
Ai dar pamiršau paminėt, šiaip skyrybų atveju, kuris pirmas padavė skyrybų, neturi reikšmės. Tik teismas sprendžia, kuris kaltas, o kuris ne. Jus samdot advokatę, kad pradėtų teismo procesą. Bet kokiu atveju: tiek Jus, tiek Jūsų vyras gauna kvietimą į teismą. Iki teismo, vyras gali susirast advokatą Jo atstovavimui teisme. Žodžiu, jei teismas įrodys vyro kaltę, visos išlaidos bus skirtos jam sumokėt, t.y ką Jus sumokėjot advokatei, patyrėt kokį nuostolį ar pan. privalės Jums sumokėt.
Už tai ir linkiu stiprybės, nes jos tikrai prireiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geriete:) @ 2010 04 18, 01:01)
Už tai ir linkiu stiprybės, nes jos tikrai prireiks 4u.gif

Ačiū, ačiū, ačiū, ir už palinkėjimus ir už tokį išsamų atsakymą. wub.gif wub.gif wub.gif

Stiprybės ir jums wub.gif
Atsakyti
As taip pat db skiriuosi,visi dokumentai jau teisme.Aisku 1 salies ieskinys del vyro kaltes yra zymiai brangesnis malonumas nei abipusiu susitarimu. Noriu paklausti tu kuriuos jau praejo si procesa-kaip reiketu elgtis teisme?Turiu omeny ar santuriai ar kaip sakoma kas garsiau tas geriau?Patarkite prasome.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2010 04 18, 12:08)
Ačiū, ačiū, ačiū, ir už palinkėjimus ir už tokį išsamų atsakymą.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Stiprybės ir jums  wub.gif

Ačiu ir Jums taip pat, man tos stiprybės prireiks ax.gif Paskutinę savaitę verkiu ištysai, per ašaras kelio nematau, ir vien dėl to, kad man vienas iš brangiausių žmonių šitaip "prišiko" (atsiprašau už tiessmukiškumą) į širdį. na bet kaip nors...nėra to blogo, kas neišeitų į gerą cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geriete:): 18 balandžio 2010 - 19:13
QUOTE(ViktorijaS @ 2010 04 18, 13:36)
As taip pat db skiriuosi,visi dokumentai jau teisme.Aisku 1 salies ieskinys del vyro kaltes yra zymiai brangesnis malonumas nei abipusiu susitarimu. Noriu paklausti tu kuriuos jau praejo si procesa-kaip reiketu elgtis teisme?Turiu omeny ar santuriai ar kaip sakoma kas garsiau tas geriau?Patarkite prasome.

Aš, stengsiuos elgtis kuo santūriau (ojaj kaip tos dienos nelaukiu, žinau tą dieną kauksiu iš skausmo). Mano atveju, dar teismo data nežinoma, bet ateinančią savaitę turėčiau sužinoti, kada bus teismas. visi jau dokumentai pristatyti advokatei, laukiu jos skambučio.
Aš, jau esu turėjus vieną teismo procesą- tik dėl mano buto vagystės. Lygiai taip pat, galvojau kaip čia reiks teismo metu elgtis-planavau rėkt kiek įmanoma ir rėkiau, savo tiesą įrodinėjau. deja- teisėjas mažai dėmesio kreipė į tuos rėkavimus (buvau sudrausminta ir pagazdinta net bauda, kad kalbu be teisėjo leidimo). teismo metu teisėjas uždavinėja klausymus pirmoj eilėj atsakovui (t.y mūsų atveju- vyrui), poto ieškovui-t.y Mums. Kol Teisėjas kalbina vieną, ar kitą asmenį, negali buti jokių komentarų.
Pasiruoškit morališkai, nes busit dergiama kaip tik įmanomą. O klausant pasakojimų apie Jus+dar kokios netiesos, bus žiauriai skaudu, nes negalėsit pratart nei žodžio ir apsigint. Tik kaip bus Jusų eilė kalbėt (ir tai jei teisėjas teiksis paklaust, dėl Jusų vyro pasisakymo pasiteisinimo) galėsit atsakyt ir pagrįsti savo atsakymą. va kokia LT teismo procesai.
Šiaip gal ne į temą, bet va kaip buvo teismas dėl vagystės, kur aš buvau ieškovė, ir atsakovai buvo surasti, teismo proceso metu, pasijutau taip lyg bučiau padarius nusikaltimą, kad padaviau į teismą Vagis. po pačio teismo net verkiau, nors įrodymai dėl apiplėšimo buvo akyvaizdūs, juolab kad buvo prisipažinta, kad tai jų darbas.

Ir vėl kiek daug prirašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geriete:): 18 balandžio 2010 - 19:38
QUOTE(ViktorijaS @ 2010 04 18, 12:36)

geriau santuriai, nes rekimas zodziams svarumo nedades.. as pries posedi dar raminanciu isgeriu ax.gif kad nepradeciau isterikuot ..ir ramiai..kryptingai ..po truputi stumtis i prieki 4u.gif
Atsakyti