Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja skyrybos šiandienai?

QUOTE(OILILY @ 2010 05 02, 17:00)

Turejau panasios patirties, bet pries N metu.
Keleta pamastymu ir patatrimu.
Tikrai nerasyk, kad neprasiai ar atsisakai islaikymo vaikui - tai buvo mano klaida doh.gif Is vis atmete prasyma, nes taip butu pazeistos vaiko teises.
Nors alimentai, t.y. vaiko islaikymas priklauso bet kokiu atveju - ar LT pilietis, ar ne visiskai nesvarbu.
Mano ex buvo irgi ne LT pilietis ir isvykes is LT. Butent tai nurodziau kaip priezasti neskirti laiko susitaikymui (mazdaug "sutuoktiniai bendro ukio neveda, kartu negyvena tiek tai laiko, sutuoktinis isvykes is LT, seima galutinai isiro, nera pagrindo manyti kad tai gali pasikeisti, todel prasoma tesimo neskirti laiko susitaikymui")
Del saukimo i teisma.
Mano byloje dokumentai taip ir buvo siunciami per ministerijas. Uztruko ilgai, bet suveike. Tik veliau suzinojau, kad padariau dar viena klaida. Kaip veliau man aiskino, galejau nurodyti "paskutini man zinoma adresa (gyv. vieta) ir nurodyti LT adresa - tada galetu siusti saukimus cia ar duoti skelbimus i laikrascius"
Dar vienas momentas. Kadangi bylos eiga yra ilga, pacios vyras (kaip kazkas rase) gali priimti finansiniu isipareigojimu (pvz. kreditu), kurios dalinai pakabins ir Tau. Todel arba atskiru prasymu, arba tame paciame ieskinyje del "santuokos nurtaukimo reiketu teismo prasyti 'nutraukti jungtine sutuoktiniu nuosavybe nuo tokios tai dienos ir velesnius vyro finansinius isipareigojimus Tau netaikyti". Nzn, ar as tinkamai cia paaiskinau, bet jei ka - klausk.
Atsakyti
tai bet pala...jei salis zinoma, tai ir jo gyv vieta galima surast.
negi musu valstybe nebeuzstoja zmoniu, nesuprantu. kazkoks lopas atvaro, padaro vaika, apsiveda ir isvaro. kurnors uzsieny apsiveda, o kad cia vedes - niekas nezino - manau tai laisvai gali buti doh.gif o jus, moterys, subine zeme arkit - nieko negausit sad.gif tai tada nesuprantu, negi zmones tik tam kad mokescius nestu i skyleta biudzeta reikalingi, o kai juos uzstot reik - basta...
Atsakyti
http://www.teisesgid...cat_id_1.html#5

cia labai neblogas portalas yra. siulyciau pasidometi juo, ten info paieskoti, o ir klausima uzduoti, gal net pagelbetu teisininkai. tik konkreciai reik klaust del sumos ka kainuos viskas wink.gif
man labai pagelbejo jie, kai buvo bedu del vekseliu apmokejimu wink.gif
Atsakyti
Kiek pagalvoju, OILYLI, tai gal Jums vertetu pradeti rasyti atskirus ieskinius teismui?..
Pirma, del vyro isvykimo i uzsieni ir del to, kad negyvenat kartu, prasyti nutraukti bendra sutuoktiniu nuosavybe. Tada Jus liekat bent jau finansiskai nepriklausoma... Del vyro gyvenamosios vietos - o jei rasyti, kad paskutine gyvenamoji vyro vieta Jums nezinoma (kad kazkada ji isvaziavo i uzsieni, gyveno ten ir ten, bet dabar Jus nezinot jo tikro adreso)?
O ir bendrai, Jus koki kontakta su vyru palaikote ar ne, is tikruju jo adresa zinote?
Jei ka - galima i AZ.
Atsakyti
Gal kas galit rekomenduot advokate Klaipedoje? Noriu skirtis su vyru abipusius sutarimu. Man reikia, kad tik supildytu ji popieriukus.
Atsakyti
jeigu turit skanerį ir reikiamus dokumentus, ums galima parengti skirybų dokumentur ir internetu , net nekeliant kojos iš namų. kainuotų apie nuo 60 iki 160 Lt, manau pigiau negu kreiptis į advokatą čia, kokių dokumentų reikia norint skirtis sąrašiukas:
Norint skirtis, reikia turėti šiuos dokumentus:
Gyvenamosios vietos deklaraciją.
Santuokos liudijimas,
Vaikų gimimo liudijimai,
Pažyma apie šeimos sudėtį (išduoda seniūnijos pagal gyvenamąją vietą arba civilinės metrikacijos skyrius),
Iš Registrų centro kiekvienas sutuoktinis pateikia pažyma apie nekilnojamąjį turtą, kuris užregistruotas jo vardu (jeigu nėra tokio turto, rekomenduojama pridėti dokumentą, kad tokio turto nėra).
Iš Regitros kiekvienas sutuoktinis pateikia pažymą apie registruotą turtą, kuris užregistruotas jo vardu (jeigu nėra tokio turto, tai rekomenduojama pridėti dokumentą, kad tokio turto nėra).
Duomenis apie valdomas akcijas, kitą valdomą turtą.
Kreditorių sąrašas(jeigu tokių yra).
Turėti su savimi asmens dokumentą (tapatybės kortelę arba pasą).
Dokumentai paduodami miesto(rajono) apylinkės teismui, pagal vieno iš sutuoktinių . Visai galimas dalykas, kad galite pretenduoti į nemokamus advokatus http://www.teisesgid...php?cat_id=2#18 , o jeigu vyriausybės nustatyta tvarka neleidžia galite kreiptis į www.valetudogrupe.lt
Pagarbiai Valetudas
Atsakyti
Sveikos yra Marijampolej moteris kuri ruose dokumentus yvairius teismui,man skyrybos kainavo su dviem rasytais ieskineis 300LT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLRIN: 08 liepos 2010 - 12:18
Kainavo lygiai 25lt biggrin.gif (pazymos is regitros ir registru centro) ax.gif skyrybos abieju bendru susitarimu, pareiskima ir sutarti parasiau pati tad ir advokatu jokiu nereikejo smile.gif teismo procesas uztruko 15min bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos man vilniuje dabar jau praejo 5menesiai kaip skiriuosi abeju noru ir va sumokejau 50lt kitus pinigus is vyro isjiesko o reikia seip moketi 130lt...
Atsakyti
130 lt tai paciam teismui ane? o dar advokatas...aisku galima paciam rasyt bet jei yra paskolos tai manau jau sudetingiau,aisku dar priklauso kas ko nori po skyribu
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas pasidalintų pareiškimo teismui ir sutarties pavyzdžiu?
Noriu kuo pigiau kad viskas praeitų, taigi bandyčiau pati rašyti.
Ir gal kas skyrėsi tokiomis sąlygomis ir žino, kokių reiketų pažymų, jei skiriamės abiejų sutarimu, turim paskolą būsto ir vartojamąją, nepilnametį vaiką, ir dar kai kokio turtelio.
Kaip suprantu, jei susitariam dėl turto dalybų (kam kas liks), gaunam iš banko sutikimą, kad paskolą mokės kažkuris vienas, susitariam kas vaiką augins ir kiek kitas jo iškaikymui skirs, tai galim patys pateikti prašymą teismui ir be jokių advokatų?
Kiek išskaičiau, reikia pažymų iš Registrų centro ir Regitros. O kaip su gyvenamosios vietos deklaracijomis? Vaikas liktų gyventi ten, kur jau yra registruotas, o paskolinis butas kitu adresu. Tiesa, dar reiktų pažymų apie gaunamas pajamas?
Iš anksto ačiū, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
sveikutes noreciau gal kas zinote kiek Siauliuose kainuotu skirybos abieju saliu susitarimu turto nera turime tik viena vaika ir tik ir kiek elementu galima prisiteisti jis nedirba ir lizigu turi daug skolose pries musu santuoka zinoma busiu dekinga labai 4u.gif nes pavargau nuo jo ejimo y kaire noriu isiskirti grazei ir kad elementus moketu vaikui nes geruju tai jau nemokes nes motyvuoja as nedirbu bet k.... turi pinigu gun_bandana.gif gun_bandana.gif jei galeciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siguska: 13 liepos 2010 - 16:12