QUOTE(Frekenbok @ 2009 11 07, 03:43)
jei noriu vykti turistiniais tikslais kur ir nuo pradeti,
taigi vyro sesuo kai išlošė žalią kortą,tik porą mėn.pasimokė anglų klb. (ką jos manimu tai niekada neimanoma per tokį laiką išmokti kalbos)bet kai aplinkui girdi tik anglų gal sunkiau, o gal truputį papraščiau nors amerikietška ir britaniška anglų klb.,skiriasi ( kaip pas mus lietuviai, bet yra žemaičiai, aukštaičiai ir t.t.)atsiprašau gal jau isijaučiau del visų rašymų, bet neteiskit manęs nes,tuos devynis metus yra ta tokia riba, kad aš amerikoj o jus lietuvoj,jus net nesivaizduojat kai ji kiekvienais metai atvaziuoja i lietuva ir visada varo vos kad tai tik š..., ir tik meš... krūva koks Vilnius netvarkyngas ir t.t) man tai susispjaut ką ji kalba bet ji vi apie ameriką jau taip svaigsta ir kviečia tik atostogom (jau aš galėčiau už paskutinius pinigus nuvažiuoti kad nuleisti jai sparnus,kaip sunku kovoti gražiais būdais su vyro seserim kuri gyvena AMERIKOJ
VAU, ATSIPRAŠAU,

labai nukrypau nuo temos, tai klausimas būtų,jei noriu vykti turistiniais tikslais kur ir nuo ko pradėti
neturiu su kuo pasikalbėti,gal aš neteisi sos pagelbėkit nes mano kol kas šis forumas geriausias draugas
neponial... tai tu nori vaziuoti vien tam, kad isitikintum, kad ji neteisi, ir kad Amerikej nera taip gera ir grazu kaip ji sako? Jei taip tai ko ciz vaziuot negatyvumu ieskot? KAd aplamai amerikoj graziau, svariau, zmones mandagesni ir t.t. tai faktas, bet jei puskei taip blogai LT butu tai kasmet ten nevaziuotu, ar ne?
vaziuok jei nori siaip pasigrozeti gamta, miestais ir t.t. o ne kazkam kazko irodyti..
O pradeti nuo to, kad susiveikti naujo pavyzdzio pasa ir ambados tinklalapyje uzpildyk maza anketele leidimui keliauti gaut. O ji gavus, ieskokis bilietu tinkamom dienon ir uz tau tinkancia kaina. Daugiau kaip ir nera nieko nuo ko pradeti

Jei keliausi ne tik su puske, o ir pati viena kazkur tai internete pasirankiok info kur noretum keliauti, kur apsistosi ir t.t. Galu gale cia paklausk!