Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(shopingas @ 2010 10 29, 12:27)
Tikrai ne. Gi atskrenda dazniausiai keli lektuvai ivenu metu, visi keleiviai eina per viena pasieni, tai niekas neskirsto persedima turi ar ne, stovi bendroj eilej ir lauki.

Aciu mergaites uz atsakymus.smile.gif 4u.gif Kazin 2val. jau tikrai turetu uztekti..?
Atsakyti
Sveikutes wink.gif
noreciau ir as pasidalint savo mintimis ax.gif
lapkricio 13 diena isskrendu i San Diega, truputi jaudinuos blush2.gif
skrendu per Varsuva ir Cikaga, persedimams pakankamai laiko, bet kazkaip vistiek neramu, ypac Cikaga mane baugina blush2.gif
na kazkaip tas pereimas per tuos pasieniecius, Na bet tikiuosi viskas bus super ax.gif ir turesiu beveik 2 menesius nuostabiu atostogu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 10 29, 10:23)
Aciu mergaites uz atsakymus.smile.gif 4u.gif  Kazin 2val. jau tikrai turetu uztekti..?

na gali uztekti gali ne... sakau viskas priklauso nuo lektuvo atskrendancio is Europos. sunku pasakyt tiksliai, bet aisku tai daug geriau nei 1val 20 min kas tikrai mazai.

QUOTE(dzersiii @ 2010 10 29, 10:40)
Sveikutes wink.gif
noreciau ir as pasidalint savo mintimis  ax.gif
lapkricio 13 diena isskrendu i San Diega, truputi jaudinuos  blush2.gif
skrendu per Varsuva ir Cikaga, persedimams pakankamai laiko, bet kazkaip vistiek  neramu, ypac Cikaga mane baugina blush2.gif
na kazkaip tas pereimas per tuos pasieniecius,  Na bet tikiuosi viskas bus super ax.gif  ir turesiu beveik 2 menesius nuostabiu atostogu tongue.gif  lotuliukas.gif

viskas bus OK, Kaledas svesit jau be sniego. As SD gyvenu tai jei reiks kokiu patarimu rasykit smile.gif
Atsakyti
viskas bus OK, Kaledas svesit jau be sniego. As SD gyvenu tai jei reiks kokiu patarimu rasykit smile.gif
[QUOTE]

dziugu, kad SD gyveni, mane labai traukia tas miestas, pusbrolis ten gyvena, tai kviecia aplankyt ji, na ir ikalbejo biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
smagu cia, aisku ziema gali lyti daugiau negu kitu metu laiku ir buti salciau, bet vistiek ne kaip LT ziema smile.gif Per du menesius daug ka nuveikti spesit. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 10 29, 15:53)
Kazin ar tiem kurie dar turi persedima neuzleidzia pirmiem praeiti pasieni>? g.gif

Neužleidžia,bet šiemet skrisdama iš JAV į Lietuvą per Helsinkį,buvau maloniai nustebinta. Turėjau valandą laiko persėdimui.Kai atėjau iš lėktuvo išsigandau-prie perėjimo į man reikiamą terminalą stovėjo ilgiausios eilės žmonių,daugiausiai iš rytų šalių-korėjiečiai,japonai,kinai (man jie visi labai vienodi). Nu galvoju,tikrai nespėsiu.Bestovint,akys užkliuvo už užrašo,kad Europos sąjungos piliečiai,pateikę pasus,praleidžiami pro "tą" įėjimą". Įėjimą,prie kurio anei vieno žmogaus.Gavosi kaip ir be eilęs.Pasijutau tikrai ,kaip sakoma ,baltu žmogumi-ėjau ir nuėjau sau lengvai ir dar atsibodo laukti įsodinimo. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš įspūdžiais smile.gif Iš Rygos skridau į Varšuvą, o tada į New York`ą. Visi lėktuvai buvo lenkų kilmės, iš Rygos tai visai mažiukas gal 40-50 vietų, lėktuviukas mažas, baisus, tikrai labai bijojau skrydžio, tik visa laimė, akd jis nebuvo ilgas. Persėdimui turėjau 1val 20min, ir man buvo sočiai, nes suvaikščiojau per 10-15min. Tada "didysis" skrydis, LOT mane nustebino, kad viskas gerai buvo, lėktuve tik rusai ir lenkai buvo, gal koks vienas, kitas amerikietis, tai nepaisant to, kad skrydis ilgas buvo daugiau viskas čiki. Tik mane nustebino, kad Lenkijos oro uoste mane pasikvietė prie registracijos ir buvo šiek tiek nesupratę kaip aš skrendu, o aš aiškinau, kad su turisto viza, bet užsirašė žmogaus kontaktus pas kurį skrendu ir viskas. Lėktuve kai reikėjo tas deklaracijas kažkokias daryti, tai vieniems vienokius lapelius davė man atrodo kurie jau piliečiai yra, o kiti kur tik vizą turi (tiksliai nepamenu), o aš ir vėl aiškinau, kad skrendu su turisto viza, tai stiuardesė visai ensuprato, padavė lapelį kažkurį ir viskas smile.gif O kai nusileidau tai dar vienas lėktuvas iš Saudo Arabijos nusileido, tai ėjau ir stebėjau visus, kad tik kokios bombos neturėtų, tikrai labai bijojau. Bet laisvai praėjau tą pasienį, štampą uždėjo 90dienų, nes aš jau ir atgalinį bilietą turėjau.
O atgal kai skridau tai irgi LOT buvo , bijojau kaip velnias kryžiaus, nes buvo praėjusios 3-4 savaitės po Lenkijos Prezidento žūties, iškart toks nepasitikėjimas Lenkų oro linijomis, ir aišku, vulkano išsiveržimas irgi baimės įvarė. Šiaip, nors viskas ir gerai buvo su LOT, bet kažkuom man jos nepatikimos, atrodo, dabar jau kitas rinkčiausi.
Tai tokie mano pasiskraidymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prabangiai @ 2010 10 30, 19:42)
Pasidalinsiu ir aš įspūdžiais smile.gif Iš Rygos skridau į Varšuvą, o tada į New York`ą. Visi lėktuvai buvo lenkų kilmės, iš Rygos tai visai mažiukas gal 40-50 vietų, lėktuviukas mažas, baisus, tikrai labai bijojau skrydžio, tik visa laimė, akd jis nebuvo ilgas. Persėdimui turėjau 1val 20min, ir man buvo sočiai, nes suvaikščiojau per 10-15min. Tada "didysis" skrydis, LOT mane nustebino, kad viskas gerai buvo, lėktuve tik rusai ir lenkai buvo, gal koks vienas, kitas amerikietis, tai nepaisant to, kad skrydis ilgas buvo  daugiau viskas čiki. Tik mane nustebino, kad Lenkijos oro uoste mane pasikvietė prie registracijos ir buvo šiek tiek nesupratę kaip aš skrendu, o aš aiškinau, kad su turisto viza, bet užsirašė žmogaus kontaktus pas kurį skrendu ir viskas. Lėktuve kai reikėjo tas deklaracijas kažkokias daryti, tai vieniems vienokius lapelius davė man atrodo kurie jau piliečiai yra, o kiti kur tik vizą turi (tiksliai nepamenu), o aš ir vėl aiškinau, kad skrendu su turisto viza, tai stiuardesė visai ensuprato, padavė lapelį kažkurį ir viskas smile.gif O kai nusileidau tai dar vienas lėktuvas iš Saudo Arabijos nusileido, tai ėjau ir stebėjau visus, kad tik kokios bombos neturėtų, tikrai labai bijojau. Bet laisvai praėjau tą pasienį, štampą uždėjo 90dienų, nes aš jau ir atgalinį bilietą turėjau.
O atgal kai skridau tai irgi LOT buvo , bijojau kaip velnias kryžiaus, nes buvo praėjusios 3-4 savaitės po Lenkijos Prezidento žūties, iškart toks nepasitikėjimas Lenkų oro linijomis, ir aišku, vulkano išsiveržimas irgi baimės įvarė. Šiaip, nors viskas ir gerai buvo su LOT, bet kažkuom man jos nepatikimos, atrodo, dabar jau kitas rinkčiausi.
Tai tokie mano pasiskraidymai smile.gif

Ar labai stipriai klausinejo pasienyje? ir ka? As labai bijau skristi blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

Užpildžiau elektroninę kelionės patvirtinimo sistemą ten gavau atsakymą, kad galiu vykti 90 dienų. Kaip ir viskas gerai, tačiau kaip pirkau kelionių agentūroje bilietus man ten pardavėja truputi sukalidino, kad atceit vistiek kažkokių popierių iš ambasados man reikia, kad neužtenka, tik tos registracijos. Tai gal galite kas paaiškinti iš vyksuių kokia ten procedūra vykstan be vizos ? būčiau labai dėkingas nes kelionė jau neužklanų
Atsakyti
QUOTE(Ponas.J @ 2010 10 31, 13:56)
Sveiki,

Užpildžiau elektroninę kelionės patvirtinimo sistemą  ten gavau atsakymą, kad galiu vykti 90 dienų. Kaip ir viskas gerai, tačiau kaip pirkau kelionių agentūroje bilietus man ten pardavėja truputi sukalidino, kad atceit vistiek kažkokių popierių iš ambasados man reikia, kad neužtenka, tik tos registracijos. Tai gal galite kas paaiškinti iš vyksuių kokia ten procedūra vykstan be vizos ?  būčiau labai dėkingas nes kelionė jau neužklanų

Jokių daugiau dokumentų, išskyrus pasą biometrinį nereikia, na, nebent kažkada nebuvote gavęs vizos, tuomet rekomenduojama, bet neprivaloma geriau ambasadoje gauti vizą. Mano tokia buvo situacija, bet aš be problemų nuskridau tik su leidimu, nebuvo jokių klausimų, tik pas ką skrendu, kas sieja su tuo žmogumi, kur LT dirbu. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 10 31, 00:36)

Jaunas vyrukas buvo, tai pasakė, kad gražūs auskarai smile.gif paprašė adreso kur ketinau apsistoti,paklausė kiek dienų ketinu būti, paklausė šiaip ką veiksiu, kur keliausiu ir palinkėjo gerų atostogų smile.gif

QUOTE(Ponas.J @ 2010 10 31, 14:56)

Aš tik elektroninį tą leidimą gavau, nusipirkau bilietą, biometrinį pasą turėjau nuskridau ir parskridau, ir dar noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponas.J @ 2010 10 31, 14:56)
Sveiki,

Užpildžiau elektroninę kelionės patvirtinimo sistemą  ten gavau atsakymą, kad galiu vykti 90 dienų. Kaip ir viskas gerai, tačiau kaip pirkau kelionių agentūroje bilietus man ten pardavėja truputi sukalidino, kad atceit vistiek kažkokių popierių iš ambasados man reikia, kad neužtenka, tik tos registracijos. Tai gal galite kas paaiškinti iš vyksuių kokia ten procedūra vykstan be vizos ?  būčiau labai dėkingas nes kelionė jau neužklanų

Mes ir pries kelias savaites sugrizom is Majamio. Buvo reikalingi tik pasai, o to elektroninio leidimo, net neprase parodyti. Paklause ar pirma karta, kur dirbam, tada nufotografavo , paeme pirstu antspaudus ir paleido.
Atsakyti