Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(MichGirl @ 2010 11 04, 19:52)
siaip didziojoj daugumoj Europiniu avialiniju transatlantiniuose skrydziuose siuo metu galima imti 1x23kg. Visada galima pasitikrinti avialiniju puslapyje tiksliau. Be to, jei bilietus pirkot galiojant vienoms taisyklems ir jums tarkim buvo leidziami du lagaminai, o po kurio laiko pasikeite, tai jums vistiek dar galios tos pacios salygos, kurios galiojo perkant bilieta.

As ir taip manau, dar teiravausi kai bilietus pirkau sake,kad uz bagaza jau moket papildomai nereikes, bet maza ka,kaip ten SAS taisykles.
Atsakyti
tigi labai lengva pasitikrinti vialiniju bagazo taisykles, uztrunka 30 sekundziu:
http://www.flysas.co...hecked_baggage/
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 11 04, 22:37)
tigi labai lengva pasitikrinti vialiniju bagazo taisykles, uztrunka 30 sekundziu:
http://www.flysas.co...hecked_baggage/

aj tai nemokamai is sas, buvo 20kg o dabar 23 smile.gif o kaip bus kai busiu amerikoje ir reikes bagaza is naujo registruoti vietiniam skrydziui?
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 04, 16:07)
aj tai nemokamai is sas, buvo 20kg o dabar 23 smile.gif o kaip bus kai busiu amerikoje ir reikes bagaza is naujo registruoti vietiniam skrydziui?

transatlantiniams skrydziams niekada su SAS 20kg nebuvo, gal maisot su europiniais skrydziais. SAS dar pernai leido 2x23kg, paskui pakeite i 1x23kg.

del registravimo vietiniam skrydziui JAV, tai taip - jei atskrendat i JAV is kitos salies ne i galutini miesta, o skrendat toliau JAV ribose, tai reikia patiems pasiimti bagaza praejus imigracine tarnyba ir su juo praeiti muitine, tada lagaminus priduoti, kad jie keliautu toliau. Daugelyje oro uostu ta pridavimo vieta buna is kart vos praejus muitine, atiduodi ten ir tiek, nes jis jau skaitosi uzregistruotas iki galo. Jei ne, tada eini prie registracijos i sekanti skrydi ir ten atiduodi.
Atsakyti
Sweiki,
sakykit, o kaip lektuve vaika misinukais maitint, ar vandeni savo veztis, ar gal, kaip mano vyras sako, paprasysim ir lektuve duos.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wayda: 05 lapkričio 2010 - 13:08
QUOTE(wayda @ 2010 11 05, 07:07)
Sweiki,
sakykit, o kaip lektuve vaika misinukais maitint, ar vandeni savo veztis, ar gal, kaip mano vyras sako, paprasysim ir lektuve duos..  g.gif

duos kiek tik reikes, ir jei noresit tai ir pasildys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 11 04, 23:18)
transatlantiniams skrydziams niekada su SAS 20kg nebuvo, gal maisot su europiniais skrydziais. SAS dar pernai leido 2x23kg, paskui pakeite i 1x23kg.
del registravimo vietiniam skrydziui JAV, tai taip - jei atskrendat i JAV is kitos salies ne i galutini miesta, o skrendat toliau JAV ribose, tai reikia patiems pasiimti bagaza praejus imigracine tarnyba ir su juo praeiti muitine, tada lagaminus priduoti, kad jie keliautu toliau. Daugelyje oro uostu ta pridavimo vieta buna is kart vos praejus muitine, atiduodi ten ir tiek, nes jis jau skaitosi uzregistruotas iki galo. Jei ne, tada eini prie registracijos i sekanti skrydi ir ten atiduodi.

NA man tiksliai reikes pasiimti bagaza nes oro uosta keisiu, tai kaip suprantu atvykusi jau i galutini oro uosta registruojuos skrydziui su bagazu. Svarbu kad speti viska. Bet va turejau galvoje ar uz bagaza man nereikes papildomai moketi amerikoje kai registruosiu ta bagaza vidiniam skrydziui? Aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 08, 14:10)
NA man tiksliai reikes pasiimti bagaza nes oro uosta keisiu, tai kaip suprantu atvykusi jau i galutini oro uosta registruojuos skrydziui su bagazu. Svarbu kad speti viska. Bet va turejau galvoje ar uz bagaza man nereikes papildomai moketi amerikoje kai registruosiu ta bagaza vidiniam skrydziui? Aciu uz informacija 4u.gif

tai jus du atskirus bilietus pirkot kaip suprantu, jei taip tai tikrai jums galios vietiniu skrydziu bagazo reikalavimai, o kainos skiriasi priklausomai nuo avialiniju. Nebent ten jungtinis bilietas - tada primoketi nereikes, bet net nezinau ar imanoma jungtini bilieta turet keiciant oro uostus g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 11 08, 22:10)
tai jus du atskirus bilietus pirkot kaip suprantu, jei taip tai tikrai jums galios vietiniu skrydziu bagazo reikalavimai, o kainos skiriasi priklausomai nuo avialiniju. Nebent ten jungtinis bilietas - tada primoketi nereikes, bet net nezinau ar imanoma jungtini bilieta turet keiciant oro uostus  g.gif

Jinai viena bilieta pirko. Tikrai tokiu yra ir todel labai atidziai reikia ziuret visa info pries nusiperkant bilieta - daznai tie keitimai buna Londone ir Paryziui, na ir Niujorke (cia is tu visu kartu kiek mums pasitaike atrast tokiu bilietu arba kas is seimos skride). Bet pati geriau primoku daugiau, kad tik keist nereiketu - ypac jei laiko tarpas nedidelis. O ir siaip papildomos islaidos pervaziuot is vieno i kita....
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
iskilo man toks klausimas, ggal kuri gales patarti smile.gif uzpildziau leidima i jav, gavau atsakyma teigiama, dabar reikia papildyt man reiso nr, ir avialinijas, tai nebezinau ka ten rasyt doh.gif nes pas mane 3 reisai ant bilieto rasomi, ir 3 avialinijos, tai db galvoju galvoju, ir nieko nesugalvoju doh.gif lotuliukas.gif
ka jus tokiu atveju darete??? tikiuosi, kad greit atsakysit, nes isskrendu jau sestadieni 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzersiii @ 2010 11 10, 04:38)
Sveikutes  4u.gif
iskilo man toks klausimas, ggal kuri gales patarti smile.gif uzpildziau leidima i jav, gavau atsakyma teigiama, dabar reikia papildyt man reiso nr, ir avialinijas, tai nebezinau ka ten rasyt doh.gif  nes pas mane 3 reisai ant bilieto rasomi, ir 3 avialinijos,  tai db galvoju galvoju, ir nieko nesugalvoju doh.gif  lotuliukas.gif
ka jus tokiu atveju darete???  tikiuosi, kad greit atsakysit, nes isskrendu jau sestadieni 4u.gif  rolleyes.gif

Jei jus rasot, kad is viso jusu kelione susideda is 3-u skrydziu segmentu, tai rasykit ta,kuris is Europos i JAV yra.

Jei tai jungtinis keliu avialiniju skrydis (code share), tai didelio skirtumo nera, galit rasyt bet kuri, nors siaip biliete jusu turetu but parasyta is kuriu avialiniju tiksliai jis pirktas.
Atsakyti
[QUOTE][quote=MichGirl,2010 11 10, 20:40]
Jei jus rasot, kad is viso jusu kelione susideda is 3-u skrydziu segmentu, tai rasykit ta,kuris is Europos i JAV yra.
Jei tai jungtinis keliu avialiniju skrydis (code share), tai didelio skirtumo nera, galit rasyt bet kuri, nors siaip biliete jusu turetu but parasyta is kuriu avialiniju tiksliai jis pirktas.
[/quote]

is vilniaus skrendu su LOT, is varsuvos i cikaga ir su LOT, o is cikagos i san diega su american airlines,
griztant viskas tas pats tik tiek kad is san diego i cikaga su united airlines,
tai prie avialiniju rasyt man LOT, nes su jomis is europos i amerika skrendu, o ka su tais reisais??? doh.gif
dekoju uz informacija 4u.gif
Atsakyti