Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(*Jūra* @ 2010 01 05, 15:35)
parašyta Made in Poland?
ar galite nufotografuoti ir parodyti?
Papildyta:
ar ten tik Mary Kay Cosmetics Poland rekvizitai?

Na atleiskite, bet cia jau virsune. As pati nenaudoju ir neturiu, maciau ant gaminiu, kuriuos bandeme ta vakara, drauge gavo megineli, neprasysiu ieskoti siuksliudezeje pakelio su uzrasu, kad galeciau nufotografuoti. Ka maciau ta rasau, o jei kazkas cia netiki reikia irodymu, tai man visiskai vienodai norite tikekite norite ne, parasyta MADE IN POLAND, labai puikiai skiriu rekvizitus nuo gamintojo kilmes. Pamaciusi patraukle preke visada pirmiausia ziuriu gamintoja, tad ta vakara greitai pamaciau! Nedarykime detektyvu ir is muses dramblio, niekam nenuostabu, kad Lietuva pasiekia neorginalios prekes,galu gale issiperka kitos salys leidimus, kad galetu galimti, realiai tai legalu, net patys gamintojai i Lietuva tiekia prastesnes kokybes prekes, esu apie tai skaiciusi. Tie patys Wash & Go Anglijoje sako labai geri, o cia prastoki.
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 01 05, 15:33)
Bet gi as ne turguje savo tonika pirkau  biggrin.gif Ir siuo atveju perki JAV ar LT kosmetika turi buti originali (su jusu pavyzdziu del turginiu "versace" taip nera  smile.gif  )

Kam toks smulkeminskumas. Ka parasau tuoj tiesiogiai pritaikote. Esme Lt daznai prekiu kokybe skiriasi nei uzsienyje, nors ta pati pakuote, ta pati salis gamina. Yra dvi prekiu kategorijos pagrindinems salims ir treciosioms salims, LT tarp ju, keista, kad tokiu dalyku nezinot, naiviai tikit, kad cia tokia pat kokybe ateina. Kad ir mobilus tel. nusipirkus per Ebey, jo kokybe daug geresne, o Lt renka kinijoj, lenkijoj, o firma ta pati tel. tas pats...Taip su dauguma prekiu, kurias gauna LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Vaida>: 05 sausio 2010 - 14:54
Vaida, aš to jūsų ir neprašau.
kiek supratau, Briunetė turi, jai ir buvo skirtas prašymas. ir tik todėl, kad nesu mačiusi ir jei taip yra, noriu pamatyti, kad žinočiau.

Papildyta:
jei turite, jei nesunku ir nesudaro problemų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2010 01 05, 15:55)
Vaida, aš to jūsų ir neprašau.
kiek supratau, Briunetė turi, jai ir buvo skirtas prašymas. ir tik todėl, kad nesu mačiusi ir jei taip yra, noriu pamatyti, kad žinočiau.
Papildyta:
jei turite, jei nesunku ir nesudaro problemų  4u.gif

Atsiprasau, kad ne taip jus supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepatingėjau pasiknist ką namie turiu iš naujų gaminių. O turiu labai mažai, nes neužsisakinėju ateičiai. Ta vai TW 3 in 1 ant lipduko :MK cosmetics Poland SP ZOO ir adresas. Ant dėžutės Made in USA
Pasižiūrėjus į notifikuotų kosmetikos gaminių sąrašą tai MARY KAY COSMETICS POLAND SP. Z O.O. yra platintojas ne gamintojas
My Webpage
Atsakyti
nu kiek aš žinau,tai europai gamina Anglija,rytams Japonija o visas pakuotes gamina Kinijoje
Atsakyti
QUOTE(Aistute30 @ 2010 01 05, 17:00)
nu kiek aš žinau,tai europai gamina Anglija,rytams Japonija o visas pakuotes gamina Kinijoje

viskas surasyta notifikuotų gaminių sąraše viena žinute aukščiau. Kilmė-tai šalis kurioje pagaminta mirksiukas.gif
Atsakyti
teko man susipazinti su sia kosmetika. labai patiko pristymas, nes buvo galima isbandyt priemones ir dar gauti naudingu ziniu. smile.gif vnz neblogai praleistas vakaras gavosi ir dovaneliu dar parsinesiau.
aisku kosmetikos stebuklu neatradau. galminusas tame, kad priemoniu kalnas ir viska tepiesi ir nebezinai kas tinka, o kas ne.
kad priemones efektyviai veiktu tai viska reik susipirkti. o ju vien veidui mln ir kainos solidzios smile.gif tai ir atsoko fantazija ka nors nusipirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritule.rita: 05 sausio 2010 - 19:56
QUOTE(spiglys @ 2010 01 05, 16:33)
Nepatingėjau pasiknist ką namie turiu iš naujų gaminių. O turiu labai mažai, nes neužsisakinėju ateičiai. Ta vai TW 3 in 1 ant lipduko :MK cosmetics Poland SP ZOO ir adresas. Ant dėžutės Made in USA
Pasižiūrėjus į notifikuotų kosmetikos gaminių sąrašą  tai MARY KAY COSMETICS POLAND SP. Z O.O. yra platintojas ne gamintojas
My Webpage

drinks_cheers.gif
jei kas nors teigia kitaip, parodykit, prašom, išsiaiškinkim ir nereikės kelt to klausimo kas kiek laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Vaida> @ 2010 01 05, 13:46)
Del ranku kremo tai taip jis geras, na ir palyginai su Rasa biggrin.gif  Yra ir kitu tikrai geru, analogiska kokybe apie 30 lt smile.gif Pvz. man ir valiklis akim nieko buvo, bet kaina ohoho, o puikiai ji atitinka Lorial tas dvisluoksnis, kuris virs 20 lt kainuoja. Ta pagrinde ir norejau pasakyti, kad kainos per daug uzlaustos del netinkamos kainodaros. O kokybe bendrai apemus visas prekes mano nuomone vidutine ir viskas. g.gif

del kosmetikos -tai stebuklu nera. esme tame,ar ji tinka tau ar ne ( ar "pataikei" isirinkti arba "pataike" isrinko tau). man asmeniskai MK ispradziu sugadino oda, buvo parinktos ne tos priemones. man patiko drekinantys kremai ir ranku prieziurai skirtas rinkinukas. bet... kaip sakiau tikrai MK neturiu tokiu liaupsiu, kad iskarto visi pastebejo, tikrai nieko panasaus. siuo metu jau baigiu vsios kosmetikos rinkini, ir daugiau ... nepasitvirtino man jos kaina. ko gero keisiu i kosmetika su kuria dirba mano kosmetologe arba vel kaip ir anksiau.... esu naudojus lietuviska kosmetikos. rasa man labai netiko ir nepatiko, bet margarita ir vaiva M labai patiko ir tiko. taip akd kalbant apie kokybe, kosmetika cia galima gincytis be galo. bet esme ne kosmetikoj o aplamai odos prieziuroj, jei pastoviai- butent pastoviai priziuriu naudoji odos prieziuros priemoniu visa komplekta tai ir oda atrodo. o jeigu naudoji krema+ valikli-na keleta tik pagrindiniu priemoniu o paskui isigiji visa pilna komplekta - tai aisku matysis skirtumas. o MK butent yra platus pasirinkimas, pati zinau nes buvau susipirkus pilna rinkini .
Atsakyti
Nesuprantu ko čia visos ginčijatės. Kiekvienai prekei savas pirkėjas. Negali vienas produktas tikti absoliučiai visiems. Pas kiekviena skirtingi poreikiai, kam fiziologiniai (kad oda būtų švari, skaisti, elastinga, ir t.t.), o kam jau psichologiniai smile.gif Ir kuo žmogus piktesnis ir nelaimingesnis iš vidaus, tuo jam viskas labiau netinka, yra blogai ir t.t.... Gyvenkite draugiškai 4u.gif
Atsakyti
gincytis del kosmetikos tikimo ar ne ,gal ir neverta...bet pasakysiu ir savo nuomuone - kiek teko susidurti su tinkline prekyba,vis buvo akcentuojama,kad tai pigesne produkcija,nes neeikvojami pinigeliai did.antkainiams,kad atsipirku prabangiu parduotuviu nuoma,sandeliavimas,kadru ruosimas ir t.t. ir pan.,bet va kainyte MK produkcijos kazkodel neisiskiria nuo prestiziniu kosmetikos parduotuviu g.gif Klausimas kur dingsta tiklines prekybos pagrindinis koziris?
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2010 01 07, 16:39)
gincytis del kosmetikos tikimo ar ne ,gal ir neverta...bet pasakysiu ir savo nuomuone - kiek teko susidurti su tinkline prekyba,vis buvo akcentuojama,kad tai pigesne produkcija,nes neeikvojami pinigeliai did.antkainiams,kad atsipirku prabangiu parduotuviu nuoma,sandeliavimas,kadru ruosimas ir t.t. ir pan.,bet va kainyte MK produkcijos kazkodel neisiskiria nuo prestiziniu kosmetikos parduotuviu g.gif Klausimas kur dingsta tiklines prekybos pagrindinis koziris?

Kodel sakot kad nesiskiria? Ziurint su kokia firma lyginate.
Kiekviena moteris kosmetika naudoja pagal savo galimybes ir supratima apie ja,kam brangu tas renkasi uz 6 lt ranku krema ir bando itikinti visas forumietes kad geriau nei MK ranku kremas,kas gali sau leisti perkasi uz 35 lt MK nors "analogas" kremui kuris parduotuvei kainuoja 6 lt lotuliukas.gif
Ar verta del to diskutuoti g.gif g.gif g.gif
Kiek isgirstu blogu nuomoniu tai pagrinde priezastis kaina,visa kita randame pagristi kad save apgautumem,kodel tureciau ja pirkti jei yra 10 kart. pigesniu lotuliukas.gif
Atsakyti