Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Tigriukee @ 2009 12 27, 23:50)
Produkcija ir meginukus isigyti galima tik per konsultantus  smile.gif
Velosity priemones - sukurtos specialiai riebiai ,misriai odai.
Prausiklis- isvalo ir atgaivina oda,salina uzterstumus,neuzkemsa poru.
Drekinamoji emulsija - greitai isigeria i oda ir prisideda prie to kad ji taptu svelnesne .Medziagos absorbuojancios riebalus ,kontroliuoja ju lygi.Emulsija be riebalu ir nekemsa poru. smile.gif
Bet....tai nera ta serija kuri gyditu probleminius spuogelius.
Kiek supratau pagal Jusu aprasyma odele riebi ir spuogeliai pavieniai keliasi? g.gif

Mano oda nera riebi, sakyciau misri. Bet jau keletas menesiu kaip oda tiesiog pleiskanoja, nuo riebesniu vietu net lupasi (bet tuo paciu ir riebaluojas doh.gif ). Kaip as suprantu tai dehidratuota mano oda blink.gif Bet kad ir spuogeliu vis iskyla truputis, labiau vargina uzsikimsusios poros, inkstirai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 12 28, 13:52)
Mano oda nera riebi, sakyciau misri. Bet jau keletas menesiu kaip oda tiesiog pleiskanoja, nuo riebesniu vietu net lupasi (bet tuo paciu ir riebaluojas  doh.gif ). Kaip as suprantu tai dehidratuota mano oda blink.gif  Bet kad ir spuogeliu vis iskyla truputis, labiau vargina uzsikimsusios poros, inkstirai  doh.gif

Tokiu atveju tikrai nera butina naudoti serija pries spuogus,paprasciausiai reikia valyti odele ir tinkamai ja priziureti smile.gif
Atsakyti
Paskaiciusi jusu atsiliepimus apie Mary Kay, apie sia kosmetika noreciau pasisakyti ir as, bet daugiau is neigiamos puses. Teko man ja isbandyti, pas viena drauge vyko sis pasisedejimas su konsultante. Zinoma labai uzkabina tai, kad kosmetika galima isbandyti. As nesu jokios kosmetikos platintoja, tad tikrai sakysiu savo nuomone neivardindama kitu gamintoju. Kas cia liaupsina Mary Kay, tai pagrinde yra konsultantes. Sios kosmetikos kokybe galeciau ivardinti kaip vidutine, zinoma pagrisiu kodel. Bent jau man seseliai greitai subego, lupu blizgis labai riebus, nes lupos lipte lipo. Pabandzius sia kosmetika makiazas atrode tikrai graziai, bet kokybiska kosmetika islaiko gan patenkinamai per nakti, kadangi sia grozio procedura atlikome vakare tiesiog paekpermintavau, tusas nutrupejo,seseliu nei matyti nebebuvo, per tam tikras sventes tiesiog nakciai ne viena nespeja ar tiek buna pervargusi, kad nenusivalo makiazo,na nei su viena naudota kosmetika dar tokio vaizdo neturejau kaip su Mary Kay (nors konsultante garantavo, kad ryte pabudus makiazas bus islikes). Kita priezastis Mary Key kaina neatitinka kokybes, tarkime pas ka organizuojamas pasisedejimas tam suteikiama nemaza nuolaida kazkuriam gaminiui, jei surandi kitam pasisedejimui zmoniu vel suteikiama nuolaida, taigi tiesiog taikoma marketingo stategija, realiai kosmetikos kainos yra gerokai per brangios. Man kitu platinamu firmu kosmetika atitinka Mary Kay kokybe, o kaina aisku mazesne. Be to, kaina pakyla taip pat del to, kad konsultantes pacios turi pirkti produkcija, kuria klientes isbando. Kaip gi konsultantes neliaupsins MK, jos juk nuo uzsakymo gauna 40 proc., dar kitur daug maz. paskirstykite pelna, tai kokia reali kaina, m? Pati naudoju tikrai geru ir garsiu firmu produkcija uz zymiai mazesne kaina. Kaip gi ja gaunu? Tiesiog ja sakausi el. parduotuvese (zinoma ne Lietuviskose), arba paprasau, kad parveztu man is uzsienio, jei kas vyksta. Iki dabar gailiuosi, kad parasiau konsultantei nr. ir el. pasta, nuolatos dabar gaunu laiskus ir sulaukiu skambuciu, o as manau geros prekes siulyti labai nereikia, ja pacia susiras. Juokingiausia buvo tai, kad gavau i makiazo pamokele kvietima su prierasu, butinai atsakykite, ar dalyvausite, nes norinciu labai daug, vietu skaicius ribotas. As aisku atsisakiau, o mano drauge nuejo, kaip manote buvo tik keletas zmoniu, taigi tiesiog apgaudinejama, bandoma manipiliuoti, kokios mes svarbios, siuloma mums, o ne kazkam kitam.....Uz tokia galima nusipirkti daug geresnes kosmetikos, net pigiau, tik reikia moketi ieskoti...Is visu isbandziusiuju ta vakara buvom suzavetos, del konsultantes mokejimo itikineti, o ryte kazkaip tas susizavejimas visoms dingo...Merginos kurios teigiate, kad nereali kosmetika ir nesiekiu itikinti, kad taip nera, jei Jums tinka, galimybes leidzia, tai puiku. Bet tada kyla kl. ar is tikro zinote, kas yra kokybe? Beje, pasiklauskite savo makiazisciu, manau kiekviena turite, pas kuria einate per ypatingas progas, ko gero labai nusivilsite, ka jos papasakos.
P.s. Amerikoje tai taip si kosmetika aukstos kokybes, o Lietuvoje pirmiausia paziurekite kur ji pagaminta, o gi Lenkijoje. Gaminama kitur, kokybes nera, o brangiau nei Amerikoje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Vaida>: 04 sausio 2010 - 15:12
<Vaida>, taipogi nesu konsultante, daug priemoniu is MK, mano nuomone, neatitinka kokybes ir kainos santykio, todel arba ju neperku arbe perku kai turiu galimybe gauti pigiau nei katalogine kaina. Bet yra ir tokiu priemoniu kurios man puikiai tinka ir patinka ir kolkas neradau geresnio varianto sau (dauguma yra veido odos prieziuros kosmetika, ne dekoratyvine).
Aisku, niekada nebus tokios kosmetikos kuri tiktu visoms ir kiekviena nuomone ir patirtis verta pagarbos. Tik mane nustebino jusu kosmetikos "patikrinimo" budas, eidama miegoti su sia kosmetika, abejoju ar kazka galesite objektyviai pasakyti apie jos kokybe. Beja, sakote daug moteru eina kartais miegoti su kosmetika? As sito nepadariau nei karto, nors dazausi kasdien. O siaip, manau, jei jau atsigulei su kosmetika, tai tikrai ne tam, kad ryte atrodyti taip pat gerai kai gulantis smile.gif
Atsakyti
Gal ne taip mane siek tiek supratai, gal ir pati ne taip issireiskiau smile.gif Neinu as isidaziusi miegoti, omenyje turejau pvz. vestuves, kai nebebuna nei kada nusivalyti, nes ilgai svenciama, tai tik keli atv., o isbandzius mary kay nuejau miegoti, nes konsultante itikinejo, kad isliks kuo puikiausiai, tiesiog norejau isbandyti ir tiek. Tai taip yra kas daug tinka, bet kainos tikrai per dideles, nes kiek pastebejau ant kitu dalyku labai svaistoma MK platinime. Pvz. visos nemokomos pamokeles, tai iskaiciuota juk i prekes kaina, kas uz dyka darys....Mano drauge Amerikoje buvo pirkusi MK lb patiko, nusipirko ir cia, o visiskai ne ta kokybe....Ir sake Lt dar brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Vaida>: 04 sausio 2010 - 18:31
QUOTE(<Vaida> @ 2010 01 04, 18:28)

O tai kas trukdo užsiregistruot ir pačiai pirkt su nebloga nuolaida ? g.gif Aišku jei tik kosmetika tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 04 sausio 2010 - 20:02
QUOTE(spiglys @ 2010 01 04, 21:01)
QUOTE(<Vaida> @ 2010 01 04, 18:28)

O tai kas trukdo užsiregistruot ir pačiai pirkt su nebloga nuolaida ? g.gif Aišku jei tik kosmetika tinka

Kaip minejau perku is el. parduotuviu kosmetika. O jei uzsiregistruoti, tai turi ir platinti, o as kas susije su platinimu nemegstu, tiesiog ne man tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Vaida> @ 2010 01 04, 20:06)
O jei uzsiregistruoti, tai turi ir platinti, o as kas susije su platinimu nemegstu, tiesiog ne man tai biggrin.gif

g.gif O kodėl turi platinti ? Minimalus užsakymas per 6 mėn už 250 zl ( vienkartinis) katalogo kainomis. Apmokėjimui suma dar mažesnė( minus nuolaida, minus zloto kursas) Viskas, jei nenori tai ir neplatini. Kas gi privers hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 04 sausio 2010 - 20:19
QUOTE(spiglys @ 2010 01 04, 21:16)
g.gif  O kodėl turi platinti ? Minimalus užsakymas per 6 mėn už 250 zl ( vienkartinis) katalogo kainomis. Apmokėjimui suma dar mažesnė( minus nuolaida, minus zloto kursas) Viskas, jei nenori tai ir neplatini. Kas gi privers hihihi.gif

Va kaip cia, nelabai as zinau tos sistemos. smile.gif Jau daug maz sau prisitaikiau kosmetika, kas tinka, susiradau skyles kaip sakant kur pigiau, tai uztenka smile.gif
Atsakyti
[P.s. Amerikoje tai taip si kosmetika aukstos kokybes, o Lietuvoje pirmiausia paziurekite kur ji pagaminta, o gi Lenkijoje. Gaminama kitur, kokybes nera, o brangiau nei Amerikoje doh.gif
[/quote]

Pagaminta tai tikrai ne Lenkijoje smile.gif
Papildyta:
kas man nepatinka Mary Kay, tai paakių kremai, be išimties visi... schmoll.gif
o kitos odos priežiūros priemonės net labai maloniai nustebino smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, radau šitą temutę ir nusprendžiau prie jūsų prisijungti. Tikiuosi priimsit į savo būrį 4u.gif smile.gif Pati esu Mary Kay konsultante ir esu laaabai patenkinta šita kosmetika thumbup.gif

Perskaičiau, vartotojo <Vaida> komentarą ir kažkaip negaliu nepakomentuoti ir nepaprieštarauti ( tikiuosi už tai nepyksit).

Visų pirma, neobjektyvu kažką sakyti apie kosmetiką, kurią pabandėte tik vieną kartą (bent jau taip supratau iš komentaro).

Sios kosmetikos kokybe galeciau ivardinti kaip vidutine, zinoma pagrisiu kodel. Bent jau man seseliai greitai subego, lupu blizgis labai riebus, nes lupos lipte lipo.

Ar apie kokybę sprenžiate iš savo eksperimento ? Neįsivaizduoju kaip makiažas gali išlikti nenutrupėjęs visą naktį trinantis į patalynę... Aš visada pasidažau ryte ir iki pat vakaro šėšėliai išlieka kaip naujai užtepti ( nenaudoju jokio šėšėlių pagrindo). O lūpų blizgis juk yra skystos konsistencijos, todėl akivaizdu, kad limpa labiau negu lūpų dažai.

Juokingiausia buvo tai, kad gavau i makiazo pamokele kvietima su prierasu, butinai atsakykite, ar dalyvausite, nes norinciu labai daug, vietu skaicius ribotas. As aisku atsisakiau, o mano drauge nuejo, kaip manote buvo tik keletas zmoniu.

Nežinau kitų konsultančių darbo metodų, bet tokios grožio pamokėlės paprastai yra daromos 4-6 moterim, todėl natūralu, kad buvo tik keletas žmonių
.

Beje, pasiklauskite savo makiazisciu, manau kiekviena turite, pas kuria einate per ypatingas progas, ko gero labai nusivilsite, ka jos papasakos.

Kol dar nebuvau Mary Kay konsultante, turėjau daug problemų su oda. Lankiausi pas visokias kosmetologes, kad tik mano veidukas pagražėtų... Ir kaip tik viena kosmetologė man papasakojo kad yra tokia Mary Kay kosmetika, kuri labai sutvarko odelę ! Pradėjau ieškot, kur jos nusipirkti, padėjau naudot pati ir tikrai nenusivyliau!

Amerikoje tai taip si kosmetika aukstos kokybes, o Lietuvoje pirmiausia paziurekite kur ji pagaminta, o gi Lenkijoje.

Iš ko sprenžiate, kad Lenkijoje ? Ir kur pasižiūrėti ? Ji lygiai tokia pati kaip ir amerikoje, o ir ant pakuočių užrašyta made in U.S.A.

Sutinku, kad nėra idealios kosmetikos, kuri tiktų kiekvienai, bet jūsų toks griežtas pasisakymas yra tikrai neobjektyvus ir paremtas tik nuomone. O bent jau veido odos priežiūros priemones bandėte ?

Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2010 01 05, 03:47)
Sveikos merginos, radau šitą temutę ir nusprendžiau prie jūsų prisijungti. Tikiuosi priimsit į savo būrį  4u.gif smile.gif Pati esu Mary Kay konsultante ir esu laaabai patenkinta šita kosmetika  thumbup.gif

Perskaičiau, vartotojo <Vaida> komentarą ir kažkaip negaliu nepakomentuoti ir nepaprieštarauti ( tikiuosi už tai nepyksit).

Visų pirma, neobjektyvu kažką sakyti apie kosmetiką, kurią pabandėte tik vieną kartą (bent jau taip supratau iš komentaro).

Sios kosmetikos kokybe galeciau ivardinti kaip vidutine, zinoma pagrisiu kodel. Bent jau man seseliai greitai subego, lupu blizgis labai riebus, nes lupos lipte lipo.

Ar apie kokybę sprenžiate iš savo eksperimento ? Neįsivaizduoju kaip makiažas gali išlikti nenutrupėjęs visą naktį trinantis į patalynę... Aš visada pasidažau ryte ir iki pat vakaro šėšėliai išlieka kaip naujai užtepti ( nenaudoju jokio šėšėlių pagrindo). O lūpų blizgis juk yra skystos konsistencijos, todėl akivaizdu, kad limpa labiau negu lūpų dažai.

Juokingiausia buvo tai, kad gavau i makiazo pamokele kvietima su prierasu, butinai atsakykite, ar dalyvausite, nes norinciu labai daug, vietu skaicius ribotas. As aisku atsisakiau, o mano drauge nuejo, kaip manote buvo tik keletas zmoniu.

Nežinau kitų konsultančių darbo metodų, bet tokios grožio pamokėlės paprastai yra daromos 4-6 moterim, todėl natūralu, kad buvo tik keletas žmonių
.

Beje, pasiklauskite savo makiazisciu, manau kiekviena turite, pas kuria einate per ypatingas progas, ko gero labai nusivilsite, ka jos papasakos.

Kol dar nebuvau Mary Kay konsultante, turėjau daug problemų su oda. Lankiausi pas visokias kosmetologes, kad tik mano veidukas pagražėtų... Ir kaip tik viena kosmetologė man papasakojo kad yra tokia Mary Kay kosmetika, kuri labai sutvarko odelę ! Pradėjau ieškot, kur jos nusipirkti, padėjau naudot pati ir tikrai nenusivyliau!

Amerikoje tai taip si kosmetika aukstos kokybes, o Lietuvoje pirmiausia paziurekite kur ji pagaminta, o gi Lenkijoje.

Iš ko sprenžiate, kad Lenkijoje ? Ir kur pasižiūrėti ? Ji lygiai tokia pati kaip ir amerikoje, o ir ant pakuočių užrašyta made in U.S.A.

Sutinku, kad nėra idealios kosmetikos, kuri tiktų kiekvienai, bet jūsų toks griežtas pasisakymas yra tikrai neobjektyvus ir paremtas tik nuomone. O bent jau veido odos priežiūros priemones bandėte ?

Labai malonu, kad paprieštarauji. Kiekvienas gali laisvai išsakyti savo nuomone, vieniem tinka kitiem ne, taciau noreciau, kai ka patikslinti.

Jei prieštarauji tai pirmiau gerai isiskaityk, ka rasau. Rasiau, kad blizgis nemalonus, seseliai subego ta pati vakara, prie ko cia naktis? Ta maziausiai akcentavau,o labiausiai pabreziama (tai buvo patikslinta jau net kitoje zinuteje). Niekada lupdaziu nenaudoju, tik blizgi ir MK man visiskai buvo nemalonus, kuriuos naudoju tokio lipimo tikrai nera. Viena pasnekove ta pati buvo parasiusi del blizgio. Gal kitom riebus patinka, toki ir renkasi, man toks nepriimtinas.
Aisku tai tik mano nuomone, bet tinkamai kosmetikai atsirinkti man tikrai užtenka vieno karto.

Toliau del makiazo pamokėles vel galiu papriestarauti, tai nebuvo ta, kur tik kelioms rengiama, o ta, kur ju ofise, kur siekiama surinkti daug zmoniu. Tuo metu tiesiog planas neisdsege.

Del kosmetologiu sutinku, ko gero suklydau, taip issireiskusi. Kiekvienos kaip ir musu nuomones skiriasi, tad ir kosmetologes viena pagirs, kita papeiks.

O kad pagaminta Lenkijoje pati paziurejau ant megintu produktu, viena dar drauge gavo meginuka, ant jo taip pat parasyta, kokio dar irodymo reikia? Be to, konsultante pasakojo, kad daznai vyksta i stažuotes, senimarus Lenkijoje ,kiek supratau ten ir gamykla yra. Visada pirkdama kosmetika ziuriu, kur ji pagaminta.

Nera cia ko taip pykti, as pasakiau savo nuomone, bet nesakiau nepirkite, nenaudokite, jei jum gerai prasom, as ir nesiekiu kazko irodyneti  Dabar visos cia esančios konsultantes labai isizeisite, bet pasakysiu, jei gauciau as 40 proc. nuo uzsakymo, tai as ir tualetini popieriu sugebeciau paversti auksiniu. Kodel niekada nesiimu platinimo? Dazniausiai pirkejos yra drauges, o jom tikrai negaleciau dumti akiu ir tiek lupti. Kazkodel neisgirdau nei vieno papriestaravimo kaip yra is tikro, kad prekes per brangios, priestaravimai tik mano asmeninei nuomonei.

Atsakyti