Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 05, 23:14)
sveikos 4u.gif  susidomejau odos mikrosveitimo rinkiniu, galbut kuri isbandete? kazin  ar jis ne tik oda islygintu,bet ir spuogelius panaikintu ilgesniam laikui? g.gif

NEREALUS produktas thumbup.gif
tik ne spuogelius, o ju likucius, randelius, naikina wink.gif
su zaizdelem, spuogeliais, atsargiai, neerzinkit ju
ji padeda odai atsinaujinti, regeneruotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2009 12 06, 13:07)
NEREALUS produktas  thumbup.gif
tik ne spuogelius, o ju likucius, randelius, naikina wink.gif
su zaizdelem, spuogeliais, atsargiai, neerzinkit ju
ji padeda odai atsinaujinti, regeneruotis  thumbup.gif

ar esi isbandziusi? o man susitvarkytu oda tik tuo metu kai naudociau ar ir po siu priemoniui oda liktu sveika ilgesni laika? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 06, 15:44)
ar esi isbandziusi? o man susitvarkytu oda tik tuo metu kai naudociau ar ir po siu priemoniui oda liktu sveika ilgesni laika?  smile.gif

taip, as naudoju thumbup.gif
si priemone nera nuo spuogu ar panasiai, ji padeda odai buti lygesniai, skaistesnei, atsinaujinti sveikesniai...
jei yra odos bedeliu, reiketu pasikonsultuot, nes nematant, sunku pasakyt kokios priemones tau reiktu wink.gif
ar uztektu su 2-3 formule susitvarkyt ar su Acne (sistema ar kuria priemone)
jei turi savo konsultante, kreipkis i ja, pades wink.gif
Atsakyti
o as nuo spuogu viska is mary kay isbandziau, ir penkiaetape, ir akne. nepadejo niekas. gal kas zinot,ar esat kur girdeje, ka dar su tais spuogais daryti? biggrin.gif gal kokie tyrimai yra ( isskyrus netoleravimo testa), organizmo valymas kazkoks vitaminais ar maisto papildais?
Atsakyti
gal hormonines problemos? pieskok SM temuose, girdejau yra superine dermotologe, dirbanti dispansery, kuris Moletu pl.
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2009 12 06, 17:40)
gal hormonines problemos? pieskok SM temuose, girdejau yra superine dermotologe, dirbanti dispansery, kuris Moletu pl.

ne vilniuje as. buvau pas grusauska kaune, irgi sake neblogas, bet nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimana @ 2009 12 06, 18:20)
ne vilniuje as. buvau pas grusauska kaune, irgi sake neblogas, bet nieko  schmoll.gif

neseniai maciau panele, su ilgamete veiduko problema, po menesio 2formules 5etapes sistemos naudojimo, ji buvo jau laiminga smile.gif

linkiu sekmes ir jum 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Norejau paklausti patarimo. Gavau Mary Kay dovanu kupona, kadangi neteko naudoti sia kosmetika, todel labai norisi isgirsti nuomones zmoniu, kurie ja naudoja. Kas yra top Nr 1? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stenly @ 2009 12 07, 21:53)
Labas vakaras 4u.gif
Norejau paklausti patarimo. Gavau Mary Kay dovanu kupona, kadangi neteko naudoti sia kosmetika, todel labai norisi isgirsti nuomones zmoniu, kurie ja naudoja. Kas yra top Nr 1? biggrin.gif

kataloge pažymėti trys perkamiausi produktai-aksominės rankelės, biri pudra ir akių makiažo valiklis mirksiukas.gif o šiaip pasirinkimas platus, manau konsultantė pas kurią jūs rinksitės dovaną padės jums nuspręst mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėjai keturi: 08 gruodžio 2009 - 08:46
Labas vakaras 4u.gif

man tai pirmoj vietoj microderma,aksomines rankos ir lupos,bei 5 pakope sistema, smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Visu pirma, reiktu pasikonsultuot, gal kazko labiau reikia, nes kas tiesiog perkamiausia, bet jei atsakyt i klausima, mano nuomone: tusas (storinantis), akiu makiazo valyklis, TimeWise sistema 3in1 su emulsija (kasdienai), apsaugele , mikroderma, lupdazys thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 15 vasario 2010 - 19:26
pasidalinkit patirtim. Ar matini atspalvi suteikiantis kremas geras? mano veidas labai riebus ir po keliu valandu ima blizgeti ir su pudra. Ar šis kremas padetu? g.gif
Atsakyti