Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Dove @ 2009 12 20, 17:02)
pasidalinkit patirtim. Ar matini atspalvi suteikiantis kremas geras? mano veidas labai riebus ir po keliu valandu ima blizgeti ir su pudra. Ar šis kremas padetu?  g.gif

Taip sis kremukas "neleidzia" odelei riebaluotis iki 6 val.,taip pat sis kremas sutraukia issipletusiasas poras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 20 gruodžio 2009 - 16:41
Kaip jums - paskaičiau čia kužkurioj potemej apie natūralios kosmetikos gamintojus ir še tau doh.gif sulygino MK su Avon, Oriflame, Faberlic ir t.t. ir panašiai...kad MK gamyboje naudoja hormonus g.gif aš pati jau gana seniai ja naudoju ir ji man tinka ir patinka thumbup.gif tongue.gif manau kad tik jos deka daug kas man meta komplimentus ir sako kad labai gerai atrodau thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

i 
Komercinės ir su ja susijusios žinutės ištrintos.

Būtų labai miela ir malonu, kad kitą kartą apie komerciją praneštumėt man :)
Atsakyti
Labas,
Sudomino dieninis ir naktinis MK serumai. Ar jie nera labai riebus? Kataloge matosi,kad naktinis toks skaidrus,kaip zele konsistencijos su vitaminais visakiausiais.Ar verta isigyti? Mano oda salciams uzejus labai dehidratavosi,norisi efektingesniu priemoniu,nei paprastas kremas.
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2009 12 22, 21:03)
Labas,
Sudomino dieninis ir naktinis MK serumai. Ar jie nera labai riebus? Kataloge matosi,kad naktinis toks skaidrus,kaip zele konsistencijos su vitaminais visakiausiais.Ar verta isigyti? Mano oda salciams uzejus labai dehidratavosi,norisi efektingesniu priemoniu,nei paprastas kremas.

Sveiki, Edita,

Šie serumai tikrai nėra riebūs, jie labai lengvos konsitencijos. Įsigyti tikrai verta (ypač jeigu naudojate kitas MK priemones (pvz: prausiklį 3-1, kremą)). Bet svarbu paminėti, kad serumai tai tarsi pamušalas, be jų reikia naudoti dar ir kremą bei apsaugėlę. Serumai, tai ne pakaitalas kremui ir apsaugai.
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2009 12 22, 21:03)
Labas,

Siek tiek apie serumus
Dieninis sprendimas su SPF 25 (Day solution)
Apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio ir ultravioletinių spin dulių, išankstinio senėjimo ir elastingumo praradimo. Šio lengvo losjono sudėtyje yra naujos kartos apsaugos nuo saulės filtras Parsol 1789, augalinių ekstraktų (citrinos, saulėgrąžos), aprūpi-nančių odą būtina dienos energija. Aminorūgštys, vitaminai ir mi-
neralai aprūpina odą maitinančiomis medžiagomis. Reitinoidas (vit. A palmitatas) skatina odos savybę gaminti kolageną, kuris daro ją elastingesnę ir pakelia tonusą, suvienodina odos atspalvį, smulkios raukšlelės tampa ne tokios pastebimos. Padeda išsaugoti nepriekaištingą makiažą visą dieną.
Į sudėtį taip pat įeina: jūros dumblių ekstraktas, skatinantis odos ląstelių regeneraciją, šviesą atspindinčios dalelytės, optiškai ma- žinančios raukšles, jūrinis pankolis, turintis cinko, reikalingo šalinti toksinus.

Naktinis sprendimas (Night solution)
Mikrodalelės žaibiškai aprūpina odos ląsteles itin efektyviu vitaminų kompleksu, išlaiko visas grynų vitamino C, A, E savybes bei šviežumą.
Unikalus trijų vitaminų derinys, esantis mikrogranulėse, skatina natūralaus odos kolageno gamybą, atitolina senėjimo procesus ir mažina raukšleles. Odos poros tampa ne tokios pastebimos, pagerėja veido atspalvis. Stiprinama odos struktūra, ji tampa lygesnė ir stangresnė.
Šios priemonės sudėtyje yra alfahidroksidinių rūgščių, kurios len-gvai pašalina suragėjusias ląsteles, palaiko natūralią odos drėg-mės pusiausvyrą. Augaliniai ingredientai – laukinė mėta, rožė ir kt. – regeneruoja, todėl ryte oda atrodo gaivi ir pailsėjusi.
„Naktinio sprendimo“, kaip ir „Dieninio sprendimo“ , sudėtyje yra retinoido, skatinančio odos savybę gaminti kolageną, kuris odą daro elastingą ir pakelia jos tonusą.
Augaliniai komplekso ekstraktai
„Dieninis sprendimas“ – bergamotas, citrina, jazminas, aitrusis apelsinas, kiparisas, levanda, kedras, saulėgrąža, kalendula, liepa, žibutė, muskatinis šalavijas.
„Naktinis sprendimas“ – alyvų aliejus, pelargonija, laukinė mėta, ramunėlės, žibutė, jazminas, kviečių daigų aliejus, anyžiai, rožė, apelsino žiedai, ilang-ilang, juodieji serbentai.

Jusu atveju jei odelei truksta dregmes siulyciau naudoti dar papildomai is zieminiu kremu -intensyviai drekinanciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2009 12 23, 09:38)

Jusu atveju jei odelei truksta dregmes siulyciau naudoti dar papildomai is zieminiu kremu -intensyviai drekinanciu  smile.gif

naudoju ir galiu pagirti si krema, joks kitas taip man nesusitvarko su sausa veido oda ziema thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginom uz info apie serumus.
O jei mano oda misri? Ar tiktu tas zieminis kremas?
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2009 12 23, 11:57)

O jei mano oda misri? Ar tiktu tas zieminis kremas?

as manau, kad gali buti per riebus g.gif
Mano labai sausai odai puikiai tinka, jau antra ziema naudoju, bet vasara kai oda yra normali/misri negaliu naudoti schmoll.gif
Atsakyti

normaliai, riebiai ir mišriai odai tinka ši Neriebi drėkinamoji želė:

Oil-Free Hydrating Gel
user posted image

tikrai labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jūra*: 23 gruodžio 2009 - 13:24
QUOTE(*Jūra* @ 2009 12 23, 13:20)
normaliai, riebiai ir mišriai odai tinka ši Neriebi drėkinamoji želė:

Oil-Free Hydrating Gel
user posted image

tikrai labai  thumbup.gif

naudoju šitą savo normaliai odai, superinis jis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal galit pasufleruoti kiek jis kainuoja,stringa kompas,neatidaro katalogo blush2.gif
Atsakyti