Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIId.)

QUOTE(daivasen @ 2009 11 13, 15:42)
cia kaip gripas uzkreciama liga ir baisiausia tai kad jau ilgas laikas neissigydau, sveika uzsukus i sia palata, as ir siandien dar papirkau: Apple Blossom,Intokasie, Ster van Holland, ir vakar dar gavau pas tokia moterele sake kad zydi baltai su vysniavu viduriuku, idomu kaip jis atrodys, seip dar jaunas tai reikes palaukt ziedu....
O kai zydi reikia tresti ir kas kiek laiko?
Tie naujieji 3 mano tai papuve biski, tai as juos bijau laistyt ir seip nezinau ka daryt....

O kur pirkai? bigsmile.gif tuoj zydes?o gal jau zydi?
Satanelegrazus ziedukai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
As pirkau cia tokioj kaimo parduotuvej, galima sakyt bet marijampolej maciau yra lygiai tokiu maximoj tik as mokejau po 11 lt o ten po 14,99
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 13, 17:20)
As pirkau cia tokioj kaimo parduotuvej, galima sakyt bet marijampolej maciau yra lygiai tokiu maximoj tik as mokejau po 11 lt o ten po 14,99

jau su ziedkociais? g.gif
Atsakyti
Nu cia pirkau treciadieni bet ir naujieji mano geliukai ir panasus tik su vienu ziedkociu o cia bus 3user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 13, 17:30)
Nu cia pirkau treciadieni bet ir naujieji mano geliukai ir panasus tik su vienu ziedkociu o cia bus 3user posted image

Jei sakai kad prastai atrodo,NENUPUDYK-LIEK I LEKSTUTE mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai taip reiks ir daryt kol prdes akivaisdziai augti, jau gal bus matyt kai pagerejimas bus?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 13, 18:30)

Jeigu žiedkočiai nėra dideli galima persodint, o tuo pačiu ir pažiūrėt ar puvinio nėra, jei yra, tai tada blogai, nelabai žinau ar su žiedais galima operuot g.gif man taip su raudonu senukiniu buvo, tai pjoviau žiedkotį ir svogūną operavau, o kaip ištikrūjų reikėjo tai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 13, 17:39)
Jeigu žiedkočiai nėra dideli galima persodint, o tuo pačiu ir pažiūrėt ar puvinio nėra, jei yra, tai tada blogai, nelabai žinau ar su žiedais galima operuot  g.gif man taip su raudonu senukiniu buvo, tai pjoviau žiedkotį ir svogūną operavau, o kaip ištikrūjų reikėjo tai nežinau  g.gif

As galvoju, ar gerai ,kai jau tokie ziedkociai ji judint g.gif Gal geriau islaukt bent jau kol skleistis prades,ir tada ziedus pjaut-ir i vaza,o svogunus ziuret g.gif nezinau ar gerai galvoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 13, 18:46)
As galvoju, ar gerai ,kai jau tokie ziedkociai ji judint g.gif Gal geriau islaukt bent jau kol skleistis prades,ir tada ziedus pjaut-ir i vaza,o svogunus ziuret g.gif nezinau ar gerai galvoju blush2.gif

Aš kai nusiperku, visada apžiūriu. Ir jeigu reikia pjaustau, nes pernai iš karto neoperuodavau, tai labai puviniai įsimetė-liko tik sliekiukai verysad.gif
Atsakyti
ten nebuvo dar dideli tie puviniai tai nulupinejau tai plonai ir dziovinu, nelaistau, nes neturiu zelionkes....kazin jei snapsu patepciau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 13, 18:57)
ten nebuvo dar dideli tie puviniai tai nulupinejau tai plonai ir dziovinu, nelaistau, nes neturiu zelionkes....kazin jei snapsu patepciau... lotuliukas.gif

Nežinau, tikriausiai uždainuotų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O angliuko neturi-tablečių?Arba pelenų?
Atsakyti
man prasom prirasyti dar ESTELAO IS JAV AMARILIU MAN LABAI PATIKO VA SITAS,TOKIA RYSKI SPALVA ATRODO rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti