Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIId.)

QUOTE(diasaja @ 2009 11 14, 00:24)
O medžio anglys-tai tabletės angliukai (nuo skrandžio) ar kas nors spes augalams? g.gif

medžio anglis tai sudegęs- suanglėjęs medis, geriau lapuotis, bet ne pelenai
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 13, 23:32)
medžio anglis tai sudegęs- suanglėjęs  medis, geriau lapuotis, bet ne pelenai

Tinka ir pelenai, jei nenaudojamos anglys , labai daug kur juos naudoju biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 13, 23:35)
Tinka ir pelenai, jei nenaudojamos anglys , labai daug kur juos naudoju  biggrin.gif  tongue.gif

Aš net namo nekūrenu anglimis, kad galėčiau pelenus berti į kompostą ir gėlėms. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 14, 00:38)
Aš net namo nekūrenu anglimis, kad galėčiau pelenus berti į kompostą ir gėlėms.  smile.gif

pelenai kaip traša, tai suprantu, bet kaip antiseptinė medžiaga, tai niekur negirdėjau.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 13, 23:41)
pelenai kaip traša, tai suprantu, bet kaip antiseptinė medžiaga, tai niekur negirdėjau.

Aš pabandžiau amariliams-man patiko. Toje vietoje raudonligė ir puvinys nesiplečia smile.gif
Atsakyti
Pelenų "ištraukoje" mama net svogūnus parą mirko prieš sodinimą - jokių puvinių ar amarų schmoll.gif Amarilius taip pat barsčiau nuo raudonligės ir puvinių. Bijūnus ir kt. gėles saugo nuo puvinio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 13, 23:58)
Pelenų "ištraukoje" mama net svogūnus parą mirko prieš sodinimą - jokių puvinių ar amarų  schmoll.gif  Amarilius taip pat barsčiau nuo raudonligės ir puvinių. Bijūnus ir kt. gėles saugo nuo puvinio  rolleyes.gif

O kas ta pelenų "ištrauka"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 14, 00:00)
O kas ta pelenų "ištrauka"? g.gif

Medžio pelenus užpila šiltu vandeniu, išmaišo ir sudeda paruoštus sodinti svogūnus ir laiko parą laiko, retkarčiais pamaišydama.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 14, 01:11)
Medžio pelenus užpila šiltu vandeniu, išmaišo ir sudeda paruoštus sodinti svogūnus ir laiko parą laiko, retkarčiais pamaišydama.

Na su Jūsų mama, tai nesiginčysiu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 14, 00:11)

Dėkui 4u.gif reikės pavasarį pabandyti smile.gif Bet gal ir tiktų amariliams prieš sodinimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 14, 00:12)
Na su Jūsų mama, tai nesiginčysiu.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aišku, o mes galime ir "į atlapus kibti" aggressive.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2009 11 14, 00:13)
Dėkui 4u.gif reikės pavasarį pabandyti smile.gif Bet gal ir tiktų amariliams prieš sodinimą smile.gif

Kažin ar gerai būtų amarilius mirkyti ir dar žiemą g.gif
Atsakyti
O kazin ar gerai butu kai lauke sodini i zeme imaisyti pelenu g.gif , o jei imaisius ir i vazonus....
Ir seip kas tinka nuo amaru nupurksti, pas mane ant geliu pasirode sito brudo...
Va cia didziausias ligonis, jei iziuresit...user posted image, o cia kiti svogunai sutupdziau visus i viena vazona gal nelabai gerai dabar pagalvojau.... g.gif user posted image
Na o cia tas riminis na geriau jau neiseina etikete nufotkinti kad kas nor isimatytu, man atrodo kad ciaveisle neparasyta...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 13 lapkričio 2009 - 23:56