Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIId.)

QUOTE(egleja @ 2009 11 13, 19:09)
man prasom prirasyti dar ESTELAO IS JAV AMARILIU MAN LABAI PATIKO VA SITAS,TOKIA RYSKI SPALVA ATRODO  rolleyes.gif
user posted image

Tikrai, spalva puiki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 13, 18:57)
ten nebuvo dar dideli tie puviniai tai nulupinejau tai plonai ir dziovinu, nelaistau, nes neturiu zelionkes....kazin jei snapsu patepciau... lotuliukas.gif

snapsas irgi tinka, jeigu neturi nieko kito
Atsakyti
Sakyčiau brendis ar konjakas ir neblogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 13, 22:50)
snapsas irgi tinka, jeigu neturi nieko kito

Pirmą kartą girdžiu, kad degtine puvinius gydytų!? Jei neturit vadinamos "zelionkės" apibarstykit sutrinta medžio anglim arba bent cinamonu
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 13, 22:21)
Pirmą kartą girdžiu, kad degtine puvinius gydytų!? Jei neturit vadinamos "zelionkės" apibarstykit sutrinta medžio anglim arba bent cinamonu

bet zelionke ir spiritinis tirpalas,tik,kad spalva ideta,kad zinotum kuri vieta buvo tepama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 11 13, 19:09)
man prasom prirasyti dar ESTELAO IS JAV AMARILIU MAN LABAI PATIKO VA SITAS,TOKIA RYSKI SPALVA ATRODO  rolleyes.gif
user posted image

As tai sito ir noreciau....

o cinamono tai turiu turbut reiks ait ir peciu prakrest.....o seip tai rugi buciau naudojus, vistiek toks naturalesnis produktas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 13 lapkričio 2009 - 22:03
Kiek žinau, cinamonas dezinfekuoja, bet stabdo šaknų augimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 13, 22:17)
Sakyčiau brendis ar konjakas ir neblogai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai dar užkandos reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Čia savaitgalio įtaka? mirksiukas.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2009 11 13, 20:09)
user posted image

Merginos, ar rimtai mėginat užsisakyti iš JAV ir kas organizuoja užsakymą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 13 lapkričio 2009 - 22:23
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 13, 23:23)
Apie augimo stabdyma negaliu pasakyti. Gal orchidėjom ir taip, bet meileniui barstys svogūno šonus- žaizdas. Per eilę metų nepastebėjau, kad nuo to  šaknys neaugtų. Tiesa aš naudoju dažniausia medžio anglį. ir tai 100 proc. pateisina. Cinamonu barstau, kai po ranka nėra medžio anglies.
Papildyta:

Merginos, ar rimtai mėginat užsisakyti iš JAV ir kas organizuoja užsakymą?

O medžio anglys-tai tabletės angliukai (nuo skrandžio) ar kas nors spes augalams? g.gif
Atsakyti
niekas lyg neorganizuoja is JAV CIA TIK KAZKURI PARASE,KAD IS TO PUSLAPIO svajotu kai kuriu ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl medžio anglies - tai sutinku, geras dalykas thumbup.gif Galima naudoti angliuko tabletes, arba iš krosnies medžio angliukų biggrin.gif
Atsakyti