Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIId.)

QUOTE(Ice tea @ 2009 11 18, 09:44)
SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif Lauksim VAIZDŲ  wub.gif
O mano Shetelinginiai nė nosių nejudina  mad.gif Sakiau reiks pamokslą jiems pravest  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano tai judina,bet taip jau sunkiai..nors imk ir patrauk uz tos nosies rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 18, 10:46)
Mano tai judina,bet taip jau sunkiai..nors imk ir patrauk uz tos nosies rolleyes.gif

mano švedai taip pat-lėtapėdžiai šiauriečiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 18, 09:48)
mano švedai taip pat-lėtapėdžiai šiauriečiai lotuliukas.gif

Na bet vistiek smagu kad ne tik salotu sulauksim..nepasisiukslino bombos thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti ar tos trašos su amarilių nuotrauka parduodamos atskirai. ar komplekte su kitomis trąšomis? Ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 18, 10:53)
Norėjau paklausti ar tos trašos su amarilių nuotrauka parduodamos atskirai. ar komplekte su kitomis trąšomis? Ir kiek kainuoja?

Parduodama atskirai. Tik mano su raudonu amariliu ant pakuotės. Kaina 9,99. Pirkau Žalioj stotelėj. O gal sudėtį parašyti? Tai žinosi ar geros. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 18, 09:53)

39psl.yra ju nuotraukyte..tos paskutines,o kainuoja apie 9lt.jei gerai pamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 18, 11:56)
39psl.yra ju nuotraukyte..tos paskutines,o kainuoja apie 9lt.jei gerai pamenu g.gif

Mačiau nuotrauką, tik sudomino kaina. Reikia nuvažiuoti įparduotuvę, gal dar užtiksiu. biggrin.gif
Atsakyti
nu pyyyyyp pyp.... gun_bandana.gif Parašiau tokią ilgą žinutę, kažką nuspaudžiau g.gif ir iskas dingo. Taigi,
Zebrina aš lyg paprastai pakavau blush2.gif niekad nieko nesiuntus. Čia gal Teska pasistengė?
Na visi Shetelingo irgi snapelius iškišę, bet padėti vėsiai, tamsiai - sandėliuke, gal ištems miegodami iki Kalėdų ar net po naujų. T.p. mano "Mėnulio šviesa" daugiausia prabudus - 2 pumpurėliai lenda, tai įnešiau į kambarį ir laukiu kol daugiau išlys - tada tupdysiu vazonan. Tiesa - dar švedas Lima bando žadintis biggrin.gif . Papilio miega kietai kietai
Atsakyti
ZOMBIE mačiau, pas Čekus, II puslapy paskutinis.. wub.gif
pas Čekus
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 18, 09:59)
nu pyyyyyp pyp.... gun_bandana.gif Parašiau tokią ilgą žinutę, kažką nuspaudžiau g.gif ir iskas dingo. Taigi,
Zebrina aš lyg paprastai pakavau blush2.gif niekad nieko nesiuntus. Čia gal Teska pasistengė?
Na visi Shetelingo irgi snapelius iškišę, bet padėti vėsiai, tamsiai - sandėliuke, gal ištems miegodami iki Kalėdų ar net po naujų. T.p. mano "Mėnulio šviesa" daugiausia prabudus - 2 pumpurėliai lenda, tai įnešiau į kambarį ir laukiu kol daugiau išlys - tada tupdysiu vazonan. Tiesa - dar švedas Lima bando žadintis  biggrin.gif . Papilio miega kietai kietai

Abi jus ten pasistenget biggrin.gif thumbup.gif tai dabar sedziu visa apsipatenkinus,ir laukiu kol vyras vazonciku nupirks(as pati biski"neigali kol kas" verysad.gif )
Smagu tau kai tiek groziu jau gyvybe rodo wub.gif wub.gif malonus jausmas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 18, 11:10)
Abi jus ten pasistenget biggrin.gif thumbup.gif  tai dabar sedziu visa apsipatenkinus,ir laukiu kol vyras vazonciku nupirks(as pati biski"neigali kol kas" verysad.gif )
Smagu tau kai tiek groziu jau gyvybe rodo wub.gif  wub.gif malonus jausmas drinks_cheers.gif

Super, kad gavai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 11 18, 10:06)
ZOMBIE mačiau, pas Čekus, II puslapy paskutinis.. wub.gif
pas Čekus

Zombie SUPER thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti