Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIId.)

QUOTE(zebrina @ 2009 11 18, 13:17)
Lėk ,lėk, sakė yra ivairiu skoniu ir papigam(cia as apie bulka mirksiukas.gif  lotuliukas.gif )ir man su OBUOLINIU skoniu paziuretum hihihi.gif

Iki Jysk'o šiandien lėksiu Mole, tai jei BATONAI pakvips ir jei vaikis neužprotestuos, tai užeisiu Į DUONOS SKYRIŲ lotuliukas.gif O paskui iki Senių važiuosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 18, 13:21)
Iki Jysk'o šiandien lėksiu Mole, tai jei BATONAI pakvips ir jei vaikis neužprotestuos, tai užeisiu Į DUONOS SKYRIŲ  lotuliukas.gif O paskui iki Senių važiuosim  mirksiukas.gif

Nu ***** ,kaip as tau pavydziu doh.gif bigsmile.gif Paziurek ir badaujantiems ko nors blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 18, 13:24)
Nu ***** ,kaip as tau pavydziu doh.gif  bigsmile.gif Paziurek ir badaujantiems ko nors blush2.gif  ax.gif

Tai kad aš važiuosiu piratui ginklų žiūrėt, nu ir BATONO užsuksiu tongue.gif , o NE AMARILIŲ blush2.gif
Bet pažiūrėsiu, o į ką atkreipti dėmesį, be obuolinio batono ???
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 18, 13:33)
Tai kad aš važiuosiu piratui ginklų žiūrėt, nu ir BATONO užsuksiu  tongue.gif , o NE AMARILIŲ  blush2.gif
Bet pažiūrėsiu, o į ką atkreipti dėmesį, be obuolinio batono ???

Tai piratas kai gaus ginkla,bus ramutis gerutis ir neprotestuos lotuliukas.gif
Pilnaviduris tiktu bet kas rolleyes.gif o ypac kas nors laaaaaaabai raudono wub.gif ,o taip tai obuoliuko kazkaip norisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 18, 13:37)
Pilnaviduris tiktu bet kas rolleyes.gif o ypac kas nors laaaaaaabai raudono wub.gif ,o taip tai obuoliuko kazkaip norisi g.gif

Nu paveizėsiu ir jei kas užkibs, tai jamsiu DVIGUBAI hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 18, 15:37)

nagi skriskit pirkti i Draugystės 15b. Rasit ir "Obuolinių," ir raudonų pilnavidurių, ir bordo spalvos be pavadinimo. Kaina nuo 12 Lt. Pagrinde meileniai sudėti šaldytuve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 18 lapkričio 2009 - 13:51
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 18, 13:49)
nagi skriskit pirkti i Draugystės 15b. Rasit ir "Obuolinių," ir raudonų pilnavidurių, ir bordo spalvos be pavadinimo. Kaina nuo 12 Lt. Pagrinde meileniai sudėti šaldytuve

Iki kelių jie dirba??? bigsmile.gif bigsmile.gif Nu načiort- po truputį klimstu, o tokia STIPRI dar prieš 10 minučių buvau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 18 lapkričio 2009 - 13:53
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 18, 13:39)
Nu paveizėsiu ir jei kas užkibs, tai jamsiu DVIGUBAI  hihihi.gif  hihihi.gif

Lauksiu ziniu ax.gif ir butinai imk DVIGUBAI bus smagiau amarilkom namo keliaut biggrin.gif cia pasiteisinimas ,kodel dvigubai mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
O Vilniuj jokių naujienų nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 18, 15:52)
Iki kelių jie dirba???

atrodo iki 17 val
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 18, 13:53)
atrodo iki 17 val

Uffff, tada šūds su bruknėm verysad.gif Nu bet bent jau iki pastato nuvažiuosiu tuo oru pakvėpuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 18 lapkričio 2009 - 13:55
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 18, 13:52)
Iki kelių jie dirba???  bigsmile.gif  bigsmile.gif Nu načiort- po truputį klimstu, o tokia STIPRI dar prieš 10 minučių buvau  doh.gif

Nepergyvenk,ir stipriuosius ligos pakerta friends.gif hihihi.gif o kai dar epidemija aplink,tai nedyvai kad neatsilaikai lotuliukas.gif
Atsakyti