Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIId.)

QUOTE(milereta @ 2009 11 18, 11:06)
ZOMBIE mačiau, pas Čekus, II puslapy paskutinis.. wub.gif
pas Čekus

bet jie nepriima PayPal mokėjimo, reikia daryti pavedimą ax.gif
Atsakyti
Pramonės maxėj buvo pastebėti obuolinukas ir bolero, jei kas važiuos pirkt, tai palikit vieną bolero man 4u.gif aš sergu ir vaikas sega, tai bandysiu vyro pazyst, kad labai noriu ir greičiau pasveiksiu
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 18, 11:50)
Pramonės maxėj buvo pastebėti obuolinukas ir bolero, jei kas važiuos pirkt, tai palikit vieną bolero man  4u.gif aš sergu ir vaikas sega, tai bandysiu vyro pazyst, kad labai noriu ir greičiau pasveiksiu

Na ir gudruolė Tu, nežinojau , kad tokie naujoviški "vaistai" atsirado lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 18, 11:55)
Na ir gudruolė Tu, nežinojau , kad tokie naujoviški "vaistai" atsirado  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tai ir priversta gudraut, kai nori amarilkos, pati negali iš namų išeit, o labai labai nori, tai reikia pasitelkt zyzimo mokslą, bet jau į vaistinę išzyziau, kad nueitų, tai kaip dėl amarilio gali būt sunku, bet aš be vaistų nepasveiksiu ane...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 18, 11:59)
Tai ir priversta gudraut, kai nori amarilkos, pati negali iš namų išeit, o labai labai nori, tai reikia pasitelkt zyzimo mokslą, bet jau į vaistinę išzyziau, kad nueitų, tai kaip dėl amarilio gali būt sunku, bet aš be vaistų nepasveiksiu ane...?  g.gif

Aišku, amarilis geresnis vaistas už tuos iš vaistinės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 18, 12:21)
Aišku, amarilis geresnis vaistas už tuos iš vaistinės  drinks_cheers.gif

Tai aišku, kad nėra geriau už amarilką wub.gif wub.gif wub.gif kai namie visi miega ir sapniukus sapnuoja ir pradėjo ne žiedukus, o lapukus leist, tai rūpi naujokai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 18, 12:27)
Tai aišku, kad nėra geriau už amarilką  wub.gif  wub.gif  wub.gif  kai namie visi miega ir sapniukus sapnuoja ir pradėjo ne žiedukus, o lapukus leist, tai rūpi naujokai  4u.gif

Nieko ir žiedukus išleis, tik pekentėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 18, 10:46)
Mano tai judina,bet taip jau sunkiai..nors imk ir patrauk uz tos nosies rolleyes.gif

Oje, Sheteliginis jau keturios dienos ne is vietos - ziedelis matosi, o toliau niekaip. Kantrybes, kantrybes...
Papildyta:
QUOTE(Teska @ 2009 11 18, 11:50)
Pramonės maxėj buvo pastebėti obuolinukas ir bolero, jei kas važiuos pirkt, tai palikit vieną bolero man  4u.gif aš sergu ir vaikas sega, tai bandysiu vyro pazyst, kad labai noriu ir greičiau pasveiksiu

Maximose sake jau yra po 14 Lt visokiu nemandru..
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 18, 12:21)
Maximose sake jau yra po 14 Lt visokiu nemandru..

Tai gal man šiandien reikia kokios bulkos į Maximą palėkt g.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 18, 13:51)
Tai gal man šiandien reikia kokios bulkos į Maximą palėkt  g.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Jau Tau tai tikrai paprastų nereikia schmoll.gif , turint tiek grožių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 18, 14:04)
Jau Tau tai tikrai paprastų nereikia  schmoll.gif , turint tiek grožių  mirksiukas.gif

tai gal nieks nezydi? biggrin.gif tai norisi biski prasiskaidrint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 18, 12:51)
Tai gal man šiandien reikia kokios bulkos į Maximą palėkt  g.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Lėk ,lėk, sakė yra ivairiu skoniu ir papigam(cia as apie bulka mirksiukas.gif lotuliukas.gif )ir man su OBUOLINIU skoniu paziuretum hihihi.gif
Atsakyti