Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIId.)

QUOTE(Ice tea @ 2009 11 18, 15:54)
Uffff, tada šūds su bruknėm  verysad.gif Nu bet bent jau iki pastato nuvažiuosiu tuo oru pakvėpuoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

manau, kad rasit ir rytoj, nes šaldytuve dar daug yra, o ir tų bordinių dar apie 20 vnt
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 18, 13:49)
nagi skriskit pirkti i Draugystės 15b. Rasit ir "Obuolinių," ir raudonų pilnavidurių, ir bordo spalvos be pavadinimo. Kaina nuo 12 Lt. Pagrinde meileniai sudėti šaldytuve

o bordo irgi pilnaviduriai? rolleyes.gif
ten svogunai,neisodinti?ar jau su ziedstiebiais? o iki kiek kaina? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 18 lapkričio 2009 - 13:58
QUOTE(zebrina @ 2009 11 18, 15:56)
o bordo irgi pilnaviduriai? rolleyes.gif
ten svogunai,neisodinti?ar jau su ziedstiebiais? o iki kiek kaina? ax.gif

bordo ne pilnaviduriai. Visi su žiedstiebiais. Tik ta bordo ar bus tikrai bordo-pats valnias tik žino.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 18, 13:56)
manau, kad rasit ir rytoj, nes šaldytuve dar daug yra, o ir tų bordinių dar apie 20 vnt

Tai kad ir aš DIRBU iki 17 val. doh.gif O gal iki 18 val dirbs g.gif g.gif Nu reiks bandyt mirksiukas.gif Tada važiuosim pirma į šitą galą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 18, 16:02)
Tai kad ir aš DIRBU iki 17 val.  doh.gif O gal iki 18 val dirbs  g.gif  g.gif Nu reiks bandyt  mirksiukas.gif Tada važiuosim pirma į šitą galą  thumbup.gif  thumbup.gif

negi negalit pusvalandį anksčiau išeiti. Sugalvokit kokią priežastį lotuliukas.gif
jei jus paguos-jie dirba nuo 6 ryto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 18 lapkričio 2009 - 14:05
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 18, 14:02)
Tai kad ir aš DIRBU iki 17 val.  doh.gif O gal iki 18 val dirbs  g.gif  g.gif Nu reiks bandyt  mirksiukas.gif Tada važiuosim pirma į šitą galą  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai jei viskas laimingai,paimk obuolini ir koki pilnaviduri RANDONA biggrin.gif na savo nuoziura parink,tu gi visada pataikai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa. Visi meileniai be pavadinimų.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 18, 14:04)
negi negalit pusvalandį anksčiau išeiti. Sugalvokit kokią priežastį lotuliukas.gif
jei jus paguos-jie dirba nuo 6 ryto

Nea, negaliu, net ir dėl amarilkių- bet TIKRAI NEGALIU rolleyes.gif O dar ir noro didelio nėra, tai...... jei lemta, tai dirbs iki 18 val. o jei ne tai tiks ir Maxima su Seniais ax.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
medžioklė šiandien labai aktyvi lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 18, 14:34)
medžioklė šiandien labai aktyvi lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kad tik žvėrys neišsilakstytų medžioklę užuodę lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va mano CHARISMA is EG
user posted image
TIK ZIEDU TAI DAR IR AS NEMATAU rolleyes.gif
Atsakyti