Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 5-tema

QUOTE(nodo @ 2009 11 12, 10:54)
Labas rytmetėlis, mergaitės 4u.gif
Eisiu ir aš šiandien į Vilniaus miestelį pasibadziot, gal ką gero užmatysiu, vakar šiek tiek prasiėjau, bet niekpo gero neradau, čia aš apie patalpas  rolleyes.gif  Rogrinta, jei ką gero užmatysiu duosiu žinią, nes ir pati ieškai ar ne?

Vajuta, o tavo parduotuvė geroj viečikėj  thumbup.gif  Tik sveikit greičiau ir tikrai keisk gydytoją  4u.gif  Per tokias žioplas paskui vaikai mėnesiais serga arba gydo ne nuo tų ligų .

labas rytas 4u.gif na vieta tikrai gera, vien kad stotele sale ir laukdami zmones uzsuka pazioplinet smile.gif
man si naktis buvo kosmaras... vaikas prastai miegojo, verke... o as pati su temperatura buvau.. kaulus lauze ir ji dar nesiot turejau.... verysad.gif reikia eit greiciau pas daktare.... lauksiu vakaro, kad vyras nuveztu...autobusais tampyt nenoriu vaiko...
Papildyta:
QUOTE(linalina644 @ 2009 11 12, 11:23)
mergaites, paaiskinkit man kvailai, kai as perskaitau viska kas prirasyta, neuzdarau puslapio, bet nauju zinuciu nematau. Turiu iseiti is puslapio ir kai gaunu pranesima i gmaila kad yra nauja zinute, vel atsidarineju . O gal cia taip turi buti  g.gif  Tetulytei su naujom technologijom sunku susitvarkyti  lotuliukas.gif

reikia perkraut puslapi mirksiukas.gif as tai padarau paspaudus mygtuka f5 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 12, 12:07)
ka tik zinios is humanos,prekiauja ir nerusiuotasi ten 0,40 cnt kg.as nesu emusi tad kas ten negaliu pasakyti,taciau imsiu,nes dbr kas ten nuvaziave i masina nesukis maiso,tad teks savo kumelaite kinkyt sitam reikalui biggrin.gif

butu idomu pabandyt kai tokia kaina ax.gif
Atsakyti
laba

vyras dirba už mane nes sunelis atkrito vakar kai grižau virš 39 temp pakilus košmaras kažkos unsure.gif

vakar visai gera paprekiavau pensijas gavo tai nemažai pensininkiu apsipirko 100 nesiekiu ale vistiek pinigėlis blush2.gif
Atsakyti
seuce gripas tai ,gal visai nepasveiko ir atkrito. ainas sau kaip negerai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 12, 12:52)
laba

vyras dirba už mane nes sunelis atkrito vakar kai grižau virš 39 temp pakilus košmaras kažkos  unsure.gif

vakar visai gera paprekiavau pensijas gavo tai nemažai pensininkiu apsipirko 100 nesiekiu ale vistiek pinigėlis  blush2.gif

vargsiukas..... verysad.gif as jau pavargau nuo tu sirgimu.... ojoj, nors imk ir cray.gif
gerai, kad bent vyras pavaduoja tave...
Atsakyti
As tai galvoju kaip cia is darbo greiciau nusimuilinus. Labai jau nedatrivoju pažiūrėt ka ten vyras iš Humanos parvežė ax.gif Jaučiu pabusiu iki 12 val. ir namo lotuliukas.gif
Papildyta:
Ačiu Vajuta už F5 4u.gif , dabar jau jega .
Atsakyti
QUOTE(arijukas @ 2009 11 12, 11:59)
seuce  gripas tai ,gal visai nepasveiko ir atkrito. ainas sau kaip negerai. verysad.gif

tai gyd apžiūrėjus leido tik pirmadieni i darželi nes gerklytės dar buvo paraudusios ir še tau vėl temp. bet kai nueini i ligonine parsineši ligu kokiu dar neturėjai doh.gif

QUOTE(vajuta @ 2009 11 12, 12:01)
vargsiukas..... verysad.gif as jau pavargau nuo tu sirgimu.... ojoj, nors imk ir  cray.gif
gerai, kad bent vyras pavaduoja tave...

drinks_cheers.gif pavargau ir aš atrodo niekada jis man nepasveiks verysad.gif

ir dar pas mus jau mieste keli atvejai kiauliu gripo unsure.gif o perskaičius simptomus tai mūsų visa šeima taip persirgo tokiais simptomais blink.gif

ai nebegaliu......... verysad.gif
Atsakyti
Kaip baisu kai vaikai serga. Tfu tfu tfu mano dukryte labai retai kada serga, o jei serga tai tai tik seip be temperatūros. Mat mažai duodavau ožkos pieno gerti, tai sako labai imunitetas sustipreja g.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 11 12, 13:46)
As tai galvoju kaip cia is darbo greiciau nusimuilinus. Labai jau nedatrivoju pažiūrėt ka ten vyras iš Humanos parvežė  ax.gif Jaučiu pabusiu iki 12 val. ir namo  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ačiu Vajuta už F5  4u.gif , dabar jau jega .

ot nekantri lotuliukas.gif jei gerai sekas, geriau jau pakentek mirksiukas.gif
nera uz ka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linalina644 @ 2009 11 12, 13:55)
Kaip baisu kai vaikai serga. Tfu tfu tfu mano dukryte labai retai kada serga, o jei serga tai tai tik seip be temperatūros. Mat mažai duodavau ožkos pieno gerti, tai sako labai imunitetas sustipreja  g.gif

nezinojau blink.gif
Atsakyti
[quote=vajuta,2009 11 12, 14:00]
ot nekantri lotuliukas.gif jei gerai sekas, geriau jau pakentek mirksiukas.gif
nera uz ka smile.gif
Papildyta:

Jei savo parduotuvėje sėdėčiau tai žinoma neskubėčiau namo, bed daba kaip valdiškame darbe tai galima ir ansčiau išeiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 11 12, 12:55)
Kaip baisu kai vaikai serga. Tfu tfu tfu mano dukryte labai retai kada serga, o jei serga tai tai tik seip be temperatūros. Mat mažai duodavau ožkos pieno gerti, tai sako labai imunitetas sustipreja  g.gif

nieko nepadeda uošvienė mano laiko ožkas ir kiekviena diena duodu ir nieko doh.gif
Atsakyti
Na ka mergaites, tuoj mano dukrytei baiksis pamoka ir leksim namo. Pirmadieni tik galesiu prisijungti verysad.gif . Iki pietu skaitysiu o poto bandysiu rasyt biggrin.gif Ir as pasidalinsiu arba savo dziaugsmu arba nusivilimu apie rubelius is Humanos. Paziuresiu ka ten mano vyras atveze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 11 12, 13:28)
Na ka mergaites, tuoj mano dukrytei baiksis pamoka ir leksim namo. Pirmadieni tik galesiu prisijungti  verysad.gif . Iki pietu skaitysiu o poto bandysiu rasyt  biggrin.gif Ir as pasidalinsiu arba savo dziaugsmu arba nusivilimu  apie rubelius is Humanos. Paziuresiu ka ten mano vyras atveze  smile.gif

lauksim žiniu 4u.gif
Atsakyti