Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 5-tema

biggrin.gif as tai jau zinau ka mane veza paltus ir megztukus..o kokie jie pamatysiu vakare,,gal teks bobutes aprengt visu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 12, 14:41)
biggrin.gif as tai jau zinau ka mane veza paltus ir megztukus..o kokie jie pamatysiu vakare,,gal teks bobutes aprengt visu lotuliukas.gif

Tai as irgi zinau biggrin.gif zieminio mixo paeme, bet labai idomu kas ten bus gero, na labai tikiuosi , kad gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 12, 13:41)

lotuliukas.gif niu baik tu gal nebus taip baisiai

Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 11 12, 13:45)
Tai as irgi zinau  biggrin.gif  zieminio mixo paeme, bet labai idomu kas ten bus gero, na labai tikiuosi , kad gero  biggrin.gif

Sveikos mergaitės:) na ir pasidarbavote Jūs čia biggrin.gif tik palik keletui dienelių be priežiūros smile.gif o aš sau atostogas buvau pasidariusi, nutariua, kad reik palepinti save trupučiuką ax.gif buvau į Birštoną savaitelei nulėkus, super gerą kelialapį gavau biggrin.gif. O dabar jau grįžau kupina jėgų,pasiruošusi kovai ir gynybai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės dar kartelį 4u.gif
Tai va ir aš sėdžiu namie jau šiandien, oras nelepina, tai sninga, tai lyja, labai tikiuos kad rytoj nors bus neblogas nes ryt penktadienis, vienam kaimuke būna turgus neblogas ir jau pinigiukus gavę g.gif taip tikiuosi neblogai paprekiaut..
Savo vyrioko į mokyklą irgi nebeišleidau-temperatūros nėr, na bet kai už kosėjo šyrit blink.gif , tai sakau sėdėk namie. O kad patenkintas lotuliukas.gif . per 2 metus tik antra diena neišėjo į mokyklą (tpfu, tpfu, tpfu kad neprisišnekėčiau).
Oi, kam čia žadėja adresiuką tą naują, neramilgeda, tau ?
Šilutės pl. 21 a (jau apžiūrėjau čia prie įvažiavimo i bazes dešinėj pusėj) , o tel. 8-670 10070, rašo kad fūra bus 11 mėn. 16-17 d.
Bet skaičiau jau apsiprekinai visai neblogai - šaunu thumbup.gif
Gerai merginos einu pietus daryt biggrin.gif o tai šeimyna visa šiandien namie, niekur nevažiavau tai neišsisuksiu ir nuo pietų darymo tongue.gif
Geros prekybos dirbančioms, ir sveikatėlės sergančioms 4u.gif
Atsakyti
[quote=linalina644,2009 11 12, 14:06]
[quote=vajuta,2009 11 12, 14:00]
ot nekantri lotuliukas.gif jei gerai sekas, geriau jau pakentek mirksiukas.gif
nera uz ka smile.gif
Papildyta:

Jei savo parduotuvėje sėdėčiau tai žinoma neskubėčiau namo, bed daba kaip valdiškame darbe tai galima ir ansčiau išeiti biggrin.gif
[/quote]

aa, valdiskam biggrin.gif tai tada galima perdaug ir nesistengt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 12, 14:41)

ir vel perki? blink.gif na tau ir sekasi bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
ax.gif bisk perku
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 12, 15:18)
ax.gif bisk perku

o tu nerusiuotu irgi emei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 12, 14:59)
o tu nerusiuotu irgi emei? smile.gif

kol kas neemiau nes netilpo i masina..kai su sava vaziuosiu tada uzsivarysiu
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 11, 21:50)
O iš kokių pareigų rinktis galima? Eckai kažkokių aukštų pareigų reik,ji čia tvarka prilaiko  drinks_cheers.gif

nu man galėtumėt ir kokios direktorienės, pvz rolleyes.gif

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 11, 22:03)
biggrin.gif tegu buna savininke sios triobos o mes gyventojai biggrin.gif

aha, triobos cray.gif Parėjau namo visa nusikalusi ir še , kad nori, pabučiavau spyną ir vidun nieks nebeįleido doh.gif

QUOTE(rogrinta @ 2009 11 11, 22:10)
Nu vaikystėj kai žaizdavom su draugėm namų aš visada būdavau arba šuo arba arklys  lotuliukas.gif Niekada mama, vaiku,ar teta   doh.gif Mama sakydavo "jei girdžiu lojimą kieme,reiškia vaikas yra,niekur nedingo"  lotuliukas.gif

vat dėl ko neapleidi temų apie šunis ir žirgus bigsmile.gif Į kraują įaugo rolleyes.gif Bene kokio mėlyno būsi mastau.gif (aš tai aristokratė flirt.gif , velniškai bliedna oda.... lotuliukas.gif doh.gif )
QUOTE(vajuta @ 2009 11 11, 23:06)
kazi ar parduoda....  g.gif  savom parduotuvem atsirenka..

vajuta, mano vyras pasakojo, jie originalą išpurto ir rūšiuoja. O savo parduotuvėm veža iš tų pačių krūvų wink.gif

Rogrinta, linkėjimų atgal neduosiu, žiauriai šian pikta ant D doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linalina644 @ 2009 11 12, 10:01)
Laba rytas.
Tai bent darbas vyksta, vos speju skaityti. Aciu Lasiukui uz sugalvotas ,an pareigas  4u.gif  cha tetulyte as  lotuliukas.gif  liuks. Nesupykit kad as tik skaitau o mazai ka rasau, mat interneta namie atjunge  blush2.gif viena diena pavelavau sumoket ir snai.  Siandien vyra issiunciau i Humana, tai bus matyt ka ten gaus  biggrin.gif . Parasysiu tik pirmadieni atejus i darba, nes ryt dave man iseigine  thumbup.gif  tai bus proga viska susitvarkyti iki sestadieno , parduotuves atydarymo.

džiaukis, kad pavadino tetule, ne teta (kas žiūrėjo šokių dešimtuk, supras kodėl rolleyes.gif ) hihihi.gif

Lauksim gerų žinių drinks_cheers.gif
QUOTE(linalina644 @ 2009 11 12, 10:23)
mergaites, paaiskinkit man kvailai, kai as perskaitau viska kas prirasyta, neuzdarau puslapio, bet nauju zinuciu nematau. Turiu iseiti is puslapio ir kai gaunu pranesima i gmaila kad yra nauja zinute, vel atsidarineju . O gal cia taip turi buti  g.gif  Tetulytei su naujom technologijom sunku susitvarkyti  lotuliukas.gif

norėjau perspėti, kad spausti F5, bet mačiau tetulytė sulaukė pagalbos biggrin.gif

QUOTE(arijukas @ 2009 11 12, 11:59)
seuce  gripas tai ,gal visai nepasveiko ir atkrito. ainas sau kaip negerai. verysad.gif

g.gif Kas čia per naujas žmogas???

QUOTE(saulegraza34 @ 2009 11 12, 13:50)
Sveikos mergaitės:)  o aš sau atostogas buvau pasidariusi, nutariua, kad reik palepinti save trupučiuką ax.gif buvau į Birštoną savaitelei nulėkus, super gerą kelialapį gavau biggrin.gif. O dabar jau grįžau kupina jėgų,pasiruošusi kovai ir gynybai biggrin.gif

pavydžiu juodai gero poilsio wub.gif Tikiuosi šiek tiek atitrūkti 22d ir aš nuo šio pasaulio, lėksiu Rygon į baletą... O tai darbe stogą rauna, čerpės byra nuo darbų, turiu 3 viešuosius konkursus paruošti staigiai wacko.gif huh.gif Todėl , kai jau visai nebesuprasiu ką darau, ateisiu pas jus geros nuotaikos pasisemti ir atsipūsti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 12 lapkričio 2009 - 14:30
QUOTE(ecka @ 2009 11 12, 16:43)

vajuta, mano vyras pasakojo, jie originalą išpurto ir rūšiuoja. O savo parduotuvėm veža iš tų pačių krūvų wink.gif

pavydžiu juodai gero poilsio wub.gif  Tikiuosi šiek tiek atitrūkti 22d ir aš nuo šio pasaulio, lėksiu Rygon į baletą...  O tai darbe stogą rauna, čerpės byra nuo darbų, turiu  3 viešuosius konkursus paruošti staigiai wacko.gif  huh.gif  Todėl , kai jau visai nebesuprasiu ką darau, ateisiu pas jus geros nuotaikos pasisemti ir atsipūsti rolleyes.gif

tai gerai, reikes, jauciu, pabandyt tu nerusiuotu pasiimt biggrin.gif
kaip jums gerai... kazkur istrukstat.... as jau nieko gero nematau... g.gif vyras padovanojo spa masaza 1,5val. reiks kada pritaikyt proga atsipalaiduot rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 12, 16:17)
kol kas neemiau nes netilpo i masina..kai su sava vaziuosiu tada uzsivarysiu

o kokiais kiekiais parduoda? ax.gif kazi visada ten ju buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 12, 16:22)
tai gerai, reikes, jauciu, pabandyt tu nerusiuotu pasiimt biggrin.gif
kaip jums gerai... kazkur istrukstat.... as jau nieko gero nematau... g.gif  vyras padovanojo spa masaza 1,5val. reiks kada pritaikyt proga atsipalaiduot rolleyes.gif
Papildyta:
o kokiais kiekiais parduoda? ax.gif  kazi visada ten ju buna g.gif

maisai tai dideli sake..jauc po 100 kg
Atsakyti