Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 5-tema

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 12, 17:24)
maisai tai dideli sake..jauc po 100 kg

ojei... tai neisardzius niekaip nesutalpinciau i masina.... doh.gif
Atsakyti
va sedziu su 40lt ir galvoju gal geriau buciau lovoj pasilikus doh.gif o nieks neemet is kedainiu man i kaima pas mama is ten pasirodo ir atveza, bet ten maisiai po 100kg. -55lt pasitaiko visai neblogu kartais rubu o visus kitus po 0,50lt negaila prekiaut ax.gif savikaina gera gaunas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 12, 16:49)
va sedziu su 40lt ir galvoju gal geriau buciau lovoj pasilikus doh.gif o nieks neemet is kedainiu man i kaima pas mama is ten pasirodo ir atveza, bet ten maisiai po 100kg. -55lt pasitaiko visai neblogu kartais rubu o visus kitus po 0,50lt negaila prekiaut ax.gif savikaina gera gaunas thumbup.gif

и то хлеб wink.gif Nepasiklausiau, kaip pas mus parduotuvėje šiandien ėjosi, jau žmonės turėjo algas gauti.... Vakarop pasiklausiu, o dabar lekiu namolio, reikia krūvas rūbų išplauti, išlyginti... Vakar nemažai praploviau, prie židinio pastačiau džiovyklę, moment išdžiuvo, šiandien tik pralyginsiu ir į pardę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 12 lapkričio 2009 - 16:06
QUOTE(ecka @ 2009 11 12, 18:05)
и то хлеб wink.gif  Nepasiklausiau, kaip pas mus parduotuvėje šiandien ėjosi, jau žmonės turėjo algas gauti.... Vakarop pasiklausiu, o dabar lekiu namolio, reikia krūvas rūbų išplauti, išlyginti... Vakar nemažai praploviau, prie židinio pastačiau džiovyklę, moment išdžiuvo, šiandien tik pralyginsiu ir į pardę rolleyes.gif

kaip gerai kad plaut tik viena rubeli man reiks smile.gif bet pralygint mirtinai reikia viena golfute.. nes kaip is kazinkur istraukta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 11 12, 12:51)
Sveikutės dar kartelį  4u.gif
Tai va ir aš sėdžiu namie jau šiandien, oras nelepina, tai sninga, tai lyja, labai tikiuos kad rytoj nors bus neblogas nes ryt penktadienis, vienam kaimuke būna turgus neblogas ir jau pinigiukus gavę  g.gif  taip tikiuosi neblogai paprekiaut..
Savo vyrioko į mokyklą irgi nebeišleidau-temperatūros nėr, na bet kai už kosėjo šyrit  blink.gif , tai sakau sėdėk namie. O kad patenkintas  lotuliukas.gif . per 2 metus tik antra diena neišėjo į mokyklą (tpfu, tpfu, tpfu kad neprisišnekėčiau).
Oi, kam čia žadėja adresiuką tą naują, neramilgeda, tau ?
Šilutės pl. 21 a (jau apžiūrėjau čia prie įvažiavimo i bazes dešinėj pusėj) , o tel. 8-670 10070, rašo kad fūra bus 11 mėn. 16-17 d.
Bet skaičiau jau apsiprekinai visai neblogai - šaunu  thumbup.gif
Gerai merginos einu pietus daryt  biggrin.gif  o tai šeimyna visa šiandien namie, niekur nevažiavau tai neišsisuksiu ir nuo pietų darymo tongue.gif
Geros prekybos dirbančioms, ir sveikatėlės sergančioms  4u.gif

aciu labai bet dabar reikia isprekiauti tai ka gero turiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
na va mergikes ir as jau namie is humanos parsiveziau 200 kg. jemiau 2 maisus mikso zieminio ir nerusiuotu 100 kg.ir kelniu maisa ax.gif
Atsakyti
ir kaip rubai
Atsakyti
thumbup.gif rubai
Papildyta:
nerusiuoti rubai jei maza kieki perki po 45cnt, o jei virs puse tonos tai po 25 cnt thumbup.gif
Atsakyti
kaip nerusiuoti ar dauk atsimete,koke dabar kaina nerusiuotu?
Atsakyti
Sveikutes, nu duoda lasiukas su doviliuke kad sakes bigsmile.gif
Man siandien irgi diena gera, turbut antra tokia per visa laika ax.gif
O i Humana tai turbut nebevaziuociau jau schmoll.gif Jei preke man prasta tai geda ir sedet toj parduotuvej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 12, 19:19)
thumbup.gif  rubai
Papildyta:
nerusiuoti rubai jei maza kieki perki po 45cnt, o jei virs puse tonos tai po 25 cnt thumbup.gif

ar kaip zemenis mxas,ko daugeusei prideta.
Atsakyti
QUOTE(arijukas @ 2009 11 12, 21:20)
kaip nerusiuoti ar dauk atsimete,koke dabar kaina nerusiuotu?

is nerusiuotu 100 kg man atsimete apie 10 rubu smile.gif kai sandelininke gavo i kisene tai ir parinko is kito sandelio lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(arijukas @ 2009 11 12, 21:25)
ar kaip zemenis mxas,ko daugeusei prideta.

visko buvo
Atsakyti