QUOTE(Tristesse @ 2010 01 01, 19:51)
va va.. aš ir kaip lucero girdėjau, kad jokiu būdu citrusininių vaisių mums negalima valgyt.. bet aš jokių negaliu, man iškart diegt pradeda.. o taip trūksta..
a.inesa, o kiek laiko tas "buvo blogai" tęsėsi ? ir ką tada valgei? vien košes ir sriubas ? beje, kaip tu alijošių ruoši, gal reikia paeksmerimentuot, jei jau tau taip padėjo, kad db viską gali valgyt
bet kaip jį gerti ryte, juk omeprazolį pusvalandį prieš valgį geriu.. ar nenuslopins jo ?

a.inesa, o kiek laiko tas "buvo blogai" tęsėsi ? ir ką tada valgei? vien košes ir sriubas ? beje, kaip tu alijošių ruoši, gal reikia paeksmerimentuot, jei jau tau taip padėjo, kad db viską gali valgyt

dvi savaites, man buvo " labai blogai" tada tikrai valgiau tik koses, net nuo sriubos skaudejo labai, dar avizini sausaini toki be druskos ir cukraus valgydavau ir arbatas. Jadvygos nuo eroziju geriau, alijosiu ispsaudziu sultis ir medaus idedu, gaunasi koks 100g, tada rytais tik atsikelus imu sauksta to skyscio ir su vandenuku praskiedus tusciu skrandziu isgeriu, tada selenu uzsiplikindavau, suvalgydavau ir eidavau i darba. Valgydavau kose po dvieju valandu

vakar ir kugelio valgiau su spirguciais, sunkoka buvo, bet daugiau del zarnyno nei del skrandzio, pute ir raize pilveli, o skrandis tai atsirugdinejo nes per riebu gal buvo, paskui arbatu geriau ir nakti ismiegojau,.
rytais tai beveik visada pribundu is reikalo. Sakau virsune:oh , kaip nescia negaliu miegoti, nes turiu keltis ir pavalgyti kai skrandis saukia

Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 01, 23:31)
Oho, aš maniau, kad visi skrandininkai neramiai miega-ypač paryčiais
Na, aš labai dažnai pabundu nuo skrandžio skausmelio ir ne po kartą per naktį
Na,žinoma, būna tokių naktų kad ir ramiai išmiegu iki ryto