Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio erozijos ir gastritas

QUOTE(Tristesse @ 2010 01 01, 19:51)
va va.. aš ir kaip lucero girdėjau, kad jokiu būdu citrusininių vaisių mums negalima valgyt.. bet aš jokių negaliu, man iškart diegt pradeda.. o taip trūksta..  verysad.gif 
a.inesa, o kiek laiko tas "buvo blogai" tęsėsi ? ir ką tada valgei? vien košes ir sriubas ? beje, kaip tu alijošių ruoši, gal reikia paeksmerimentuot, jei jau tau taip padėjo, kad db viską gali valgyt blush2.gif  bet kaip jį gerti ryte, juk omeprazolį pusvalandį prieš valgį geriu.. ar nenuslopins jo ?

dvi savaites, man buvo " labai blogai" tada tikrai valgiau tik koses, net nuo sriubos skaudejo labai, dar avizini sausaini toki be druskos ir cukraus valgydavau ir arbatas. Jadvygos nuo eroziju geriau, alijosiu ispsaudziu sultis ir medaus idedu, gaunasi koks 100g, tada rytais tik atsikelus imu sauksta to skyscio ir su vandenuku praskiedus tusciu skrandziu isgeriu, tada selenu uzsiplikindavau, suvalgydavau ir eidavau i darba. Valgydavau kose po dvieju valandu 4u.gif va taip gyvenau ax.gif

vakar ir kugelio valgiau su spirguciais, sunkoka buvo, bet daugiau del zarnyno nei del skrandzio, pute ir raize pilveli, o skrandis tai atsirugdinejo nes per riebu gal buvo, paskui arbatu geriau ir nakti ismiegojau,.

rytais tai beveik visada pribundu is reikalo. Sakau virsune:oh , kaip nescia negaliu miegoti, nes turiu keltis ir pavalgyti kai skrandis saukia doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 01, 23:31)
Oho, aš maniau, kad visi skrandininkai neramiai miega-ypač paryčiais  ax.gif  Na, aš labai dažnai pabundu nuo skrandžio skausmelio ir ne po kartą per naktį  ax.gif  Na,žinoma, būna tokių naktų kad ir ramiai išmiegu iki ryto  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi taip, mieloji. Ir vakarais sunku uzmigti del spaudimo, ar grauzimo skrandyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a.inesa: 02 sausio 2010 - 11:18
labas, na ir kaip jūsų skrandukai laikosi? 4u.gif aš tai nesuprantu kas su manim darosi.. va atiskėliau, pilvą skauda labai, tiesiog raižo.. ir pykina.. pasimatavau temperatūrą ogi 37,7C net neįsivaizduoju ką daryti.. vaistų nuo karščio juk negalima mums.. šlykštus jausmas.. o ir liežuvis vėl baltuoja kažkaip.. jaučiu niekad nepasveiksiu... verysad.gif ir nesuprantu ką blogai darau.. reikia kažkaip jėgų rast, nes dar egzminas rytoj.. tuoj vemsiu blink.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif as ir visa nakti nedamiegojau , pabudau skaudanciu skrandziu , pykina lyg , pila prakaitas , o liezuvis tai baisus doh.gif sako reik ciulpti alieju rytais g.gif man tai atrodo kad man tuoj susuks pilva ir viskas per tuos saldumynus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 01 01, 16:22)
Maisto toleravimo testa kuri dar kazkur naturalios medicinos centre ar kaip ten, pagal krauja ax.gif as turiu dar kruva saldainiu , meginu atsispirti , ryte pabudau skaudanciu pilvu , atrodo ir kasa ir kepenys ir skrandis , bet linu semenis padejo , tik kad atrodo vel viduriai uzkietejo.... doh.gif

nemetyk pinigu i bala, nesamone, bent kiek girdejau is dariusiu
QUOTE(lucero @ 2010 01 01, 19:30)
as tai negaliu nei mandarinu nei aplesinu tikrai man sukelia rugsti jie

as irgi negaliu schmoll.gif geriu omeprozoli rugsciai musti, nes neimanoma butu valgyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliausele: 03 sausio 2010 - 12:25
AS TAI NORIU CITRUSU IR NIEKO MAN, GAL TIKRAI MAN SUMAZINTO RUGSTINGUMO TA NESAMONE rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
gal kas nors žinot kaip temperatūrą numušt be vaistų?
a.inesa, pas tave dabar liežuvis jau normalus ? na, rožinis visai ? nes man kažkaip buvo kelias dienas jau rožinis, bet šiandien žiūriu vėl baltuoja verysad.gif gal čia dėl to , kad blogėja man ? o dar iš kur ta temperatūra blink.gif
Atsakyti
gal tu kuo apsinuodijai? as tai geriu vistiek esant temp geriu ta ibumetin:oh
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 01 03, 13:17)
Labukas 4u.gif as ir visa nakti nedamiegojau , pabudau skaudanciu skrandziu , pykina lyg , pila prakaitas , o liezuvis tai baisus  doh.gif sako reik ciulpti alieju rytais g.gif man tai atrodo kad man tuoj susuks pilva ir viskas per tuos saldumynus doh.gif

na, o aš net saldumynų nevalgiau.. man ne tai, kad skrandį, bet pilvą raižo baisu ir pykina.. mama sako gal apendicitas.. bet kažkas apie tuos raižymus kalbėjot, tai gal čia normalu, sergant gastritu, o kaip su temperatūra ? ir dar beje, man viduriai taip kietėja, kad net wc kaip košmaras skamba.. skauda.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 03, 15:20)
gal kas nors žinot kaip temperatūrą numušt be vaistų?
a.inesa, pas tave dabar liežuvis jau normalus ? na, rožinis visai ? nes man kažkaip buvo kelias dienas jau rožinis, bet šiandien žiūriu vėl baltuoja verysad.gif  gal čia dėl to , kad blogėja man ? o  dar iš kur ta temperatūra blink.gif

Temperatūrą mažina prakaitavimą sukeliančios liepžiedžių, aviečių, juodųjų serbentų, ramunėlių ar čiobrelių arbatos.Taip pat reikėtų gulėti lovoje labai šiltai užsiklojus, dar kokias vilnones kojines užsimovus. Prieš tai patartina gerai išvėdinti kambarį. Galima vartoti šiltą,lengvą sultinį, žinoma natūralų ir neriebų. Būtina gerti daug skysčių.
Atsakyti
Lucero, bet sako, kad jokiu būdu negalima, nes skrandžiui tikrai kenkia.. o pas mane dar tos erozijos, net kai medaus daugiau įsidedu į burną iškart diegia skrandį.. bijau net pagalvot kas būtų nuo vaistų verysad.gif
Papildyta:
dėkui, bet kaip natūralus sultinys atrodo, na tas vandenukas, kur daržovės verda ? nes aš jokių druskų, prieskonių negaliu, durt man iškart pradeda.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 03, 15:28)
Lucero, bet sako, kad jokiu būdu negalima, nes skrandžiui tikrai kenkia.. o pas mane dar tos erozijos, net kai medaus daugiau įsidedu į burną iškart diegia skrandį.. bijau net pagalvot kas būtų nuo vaistų verysad.gif
Papildyta:
dėkui, bet kaip natūralus sultinys atrodo, na tas vandenukas, kur daržovės verda ? nes aš jokių druskų, prieskonių negaliu, durt man iškart pradeda.. verysad.gif

Natūralus, tai ne iš kubelio ax.gif Na, kur virė tarkim vištienos krūtinėlė(be odos) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 01 01, 21:56)
as tai geriu raniberl vakare labai gerai man jis

as ir ji geriu pries miega jau du menesius smile.gif
Atsakyti