Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio erozijos ir gastritas

labas, aš irgi nusidėjau ! 4u.gif valgiau visko unsure.gif aš vis paragauju, neskauda tai ir valgau.. keistai buvo.. o didžiausia blogybė tai, kad lu tuc sausainukų pakramsnojau... gal net kokius 5 per visą vakarą.. o jie gi sūdyti.. o šiaip labai džiaugiausi, kad valgiau ir man visai neskaudėjo..o laukdama pasėkmių išgeriau linų sėmenų kisieliaus prieš guldama.. na, o šiandien truputį jaučiu kad diegia, kai bandau valgyti.. viskas, pietums eisiu virti daržovių troškinio ir gydysiuos toliau.. nžn ar nepakenks labai tas nuopolis.. verysad.gif bet man jau tos dvi savaitės, apie kurias gydytoja kalbėjo, praėjo.. tai gal ir laikas jau pratintis po truputį ir prie kitokio maisto.. aišku, lu tuc atsisakyti blush2.gif o kaip jūs jaučiatės? a.inesa, tu valgai vaisius? pas tave gal sumažinto rūgštingumo uždegimas ? nes aš net pagalvoti sau neleidžiu apie jokį vaisių.. o dar citrusininį blink.gif
Atsakyti
labas rytas!!! su naujaisiais wub.gif sokiai.gif

as vakar irgi biski nukrypau nuo dietos blush2.gif is pradziu pavaisino mane sriubyte su mesos kukuliais, paskui grikiu kose su kepta vistiena- prisikirtau uz tris ir desertui toki morengini vyniotini 'rojus' - sakes negalejau sustot valgyt..jis toks labai labai svelnus, tirpo burnoj..jei neatimtu nezinau kuom baigtusi biggrin.gif suvalgyciau jo mielai dabar pusryciams blush-anim-cl.gif leidau sau pavalgyt, nes alkoholio ne laso!!!woohooo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif uoj as tai plova , pyragu , o kiek saldainiu privalgiau , jauciu man kirto per visus pilvo organus biggrin.gif geriu dabar linu semenis.... rolleyes.gif reiktu man atlikt ta testa netinkamu produktu nes pvz tikrai netinka man kepta mesa schmoll.gif
Atsakyti
lucero, apie kokį testą kalbi ? ir kaip šiandien savijauta ? neskauda nieko ? biggrin.gif
Atsakyti
Maisto toleravimo testa kuri dar kazkur naturalios medicinos centre ar kaip ten, pagal krauja ax.gif as turiu dar kruva saldainiu , meginu atsispirti , ryte pabudau skaudanciu pilvu , atrodo ir kasa ir kepenys ir skrandis , bet linu semenis padejo , tik kad atrodo vel viduriai uzkietejo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 01, 11:32)
a.inesa, tu valgai vaisius? pas tave gal sumažinto rūgštingumo uždegimas ? nes aš net pagalvoti sau neleidžiu apie jokį vaisių.. o dar citrusininį blink.gif

zinok, valgau vaisius ir noriu as ju bigsmile.gif kai buvo blogai- nenorejau, o dabar kaip noriu...ir svarbiausia ir citrusiniu kaip noriu, vakar mandarinu daug privalgiau, greipfruto, dabar vel kapoju didyji saldu greifa biggrin.gif as nezinau kokio rugstingumo pas mane tas uzdegimas, man tiksliai nepasake , tai pati bandau,kas tinka ta ir valgau ax.gif aisku pamaudzia duobutej, bet ka daryt blush2.gif
Atsakyti
as tai negaliu nei mandarinu nei aplesinu tikrai man sukelia rugsti jie
Atsakyti
va va.. aš ir kaip lucero girdėjau, kad jokiu būdu citrusininių vaisių mums negalima valgyt.. bet aš jokių negaliu, man iškart diegt pradeda.. o taip trūksta.. verysad.gif
a.inesa, o kiek laiko tas "buvo blogai" tęsėsi ? ir ką tada valgei? vien košes ir sriubas ? beje, kaip tu alijošių ruoši, gal reikia paeksmerimentuot, jei jau tau taip padėjo, kad db viską gali valgyt blush2.gif bet kaip jį gerti ryte, juk omeprazolį pusvalandį prieš valgį geriu.. ar nenuslopins jo ?
Atsakyti
as tai geriu raniberl vakare labai gerai man jis
Atsakyti
o kaip jis veikia ? na, kadangi naktį miegu tai nežinau kas dedasi mano skrandyje, juk nejaučiu.. bet man gydytoja jokio raniberl neišrašė unsure.gif beje, pas tave irgi yra erozijų ?
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 01, 22:47)
o kaip jis veikia ? na, kadangi naktį miegu tai nežinau kas dedasi mano skrandyje, juk nejaučiu.. bet man gydytoja jokio raniberl neišrašė  unsure.gif beje, pas tave irgi yra erozijų ?

Oho, aš maniau, kad visi skrandininkai neramiai miega-ypač paryčiais ax.gif Na, aš labai dažnai pabundu nuo skrandžio skausmelio ir ne po kartą per naktį ax.gif Na,žinoma, būna tokių naktų kad ir ramiai išmiegu iki ryto smile.gif

Įdomu, pasidalinkit ir kitos- kaip miegasi jums?
Atsakyti
Jammin, tai ir sakau, kad man kažkaip keistai viskas.. gal blogai diagnozę nustatė .. ? verysad.gif man niekad neskauda kai nevalgau ir tas skausmas kai valgau tai tik iškart, kai pasiekia tas maistas skrandį, na tie produktai kur netinka.. jau pastebėjau, kad man kažkaip kitaip.. blink.gif
kita vertus, esu girdėjus, kad "alkio" skausmas būna tiems, kurie turi problemų su dvylikapiršte žarna, o ne su skrandžiu, bet vis dėlto, daug kas skundžiasi tuo skausmu, nors problema skrandyje..
Atsakyti