QUOTE(labaryta @ 2011 03 08, 23:43)
gera girdeti kad imanoma pasveikti ir grysti prie normalaus maitinimosi

labai to laukiu

O kas tau buvo su skranduku negerai?kokiais budais gydeisi?ir per kiek laiko issigydiai skrandzio bedeles?
Lėtinį gastritą turiu nuo vaikystės.2 refliuksus turiu,gastroezofaginį ir duodenogastrinį,o daugiau nežinau,kad ten dedasi,nes niekad normaliai pažiūrėt negali.Pas mane labai jautri gerklė ir pradėjus kišt žarną,pas mane būna žiaurus pasipriešinimas,sunkiai įkiša,išdrasko trachėją ir šiaip viskas spazmuot pradeda,tai visad gydytojas pasako,kad nėra užtikrintas dėl tyrimo tikslumo,o išvadose parašo,kad vertinimas apsunkintas.
Taip,kad turbūt NORMALIOS endoskopijos dar neturėjau.Gal kada nors prisiruošiu pakloti 400lt endoskopijai su narkoze ir helicobacter pylori testu (jo dar nesugebėjo padaryt,nes per daug viskas spazmuoja

ai,tiesa,buvo pavykę,bet mano gydytojas,misteris nuostabusis,sugebėjo jį praganyti

)
Nu,sąžiningai omeprazolį gėriau 4 mėn. ir viskas

Neturėjau noro terliotis su linų sėmenim ir panašiai,juolab,kad iš tų 4 mėn.2 prabuvau sanatorijoj,tai vėlgi,sąlygų kažkaip nelabai buvo.Šiaip gal būčiau gėrus nuovirą,nes tiesa pasakius,man jis labai skanus,kai nuverdi sėmenis,kartu su sauja uogų kokių.
Tai dariausi rugsėjį endoskopiją,tai rado tik refliuksus ir lėtinį gastritą,jokių paraudimų,iš kurių galėjo pasidaryt opos-nebebuvo.Aišku,mano skrandis visad toks ribinis,nes kitų vaistų daug geriu,blogai veikiančių skrandį,o kartais geriu ir nepavalgius ar net neužsigerdama vandeniu