Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

Tai ką, mergaitės, atėjo žiemužė ir visos sušalom g.gif ?Kaip sanpaulytės laikosi?Galvoju ant palangės gal jau nebelaikot?Aš tai nebelaikau schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš su nerimu į jas žiūriu, bet laikau ant palangių blush2.gif , tokios apleipę g.gif , nežinau ar nedalaistytos, ar nuo sauso oro, ar per vėsu unsure.gif
Atsakyti
Na va, buvau zadejus, tai idedu savo pirmuosius zieminius ziedelius. Sanpaulytes dar nedidukes ir zydi prima karta, ale sumaste visos vienu kart prazist wub.gif
Jan madam
user posted image

Red lantern
user posted image

Fredette's summer showers (Sport)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 17 gruodžio 2009 - 14:07
Sveikos,
Labai gražūs žiedukai wub.gif

Pas mane ir ant palangių sanpaulytės labai jau nepatenkintos verysad.gif
Namuose šilta, bet ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betse: 17 gruodžio 2009 - 15:19
[quote=Meiles_naktys,2009 12 17, 15:02]
Na va, buvau zadejus, tai idedu savo pirmuosius zieminius ziedelius. Sanpaulytes dar nedidukes ir zydi prima karta, ale sumaste visos vienu kart prazist wub.gif

Labai grazus ziedukai wub.gif
Atsakyti
Labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Mano puse snpaulijų ant palangių o puse ne ax.gif Pridėjau to vadinamo putoplasto ar kaip ten jis doh.gif blush2.gif po vazonėliais ir dar nuo lango uždėjau kad šaltis taip neitų g.gif tai gal kaip nors išgyvens, nes neturiu kur sudėt kiek gėliukų doh.gif
Atsakyti
as tai savo nelaikiau ant palanges net vasara, nes ten vietos nera blush2.gif bet sviesesnej vietelej ir siek tiek toliau nuo lango, lapelius auginasi po truputi, dar tik paaugles.... verysad.gif tikiuosi bent pavasari velyva sulauksiu pirmuju ziedeliu doh.gif
Atsakyti
Merginos, per žiemą saugokite gėlytes kaip kas galite. Namuose maniškėms viskas gerai, bet darbo kabinete per šiuos šalčius - tik 13 laipsnių, langai nesandarūs (nors ir užklijuoti, balsiai šalta). Jaučiu, kad kelios sanpaulijos žus, panašu į užpuolusį puvinį. Gaila, kad kai buvo šilta nespėjau parsigabenti į namus verysad.gif
Atsakyti
Su šventėm sanpaulistės biggrin.gif Nešaltos žiemos, gražių žiedų...
user posted image
Atsakyti
kaip tu jom Kalėdas padarei wub.gif
gražių švenčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2009 12 26, 08:00)
kaip tu jom Kalėdas padarei wub.gif
gražių švenčių 4u.gif

Aha ax.gif wub.gif biggrin.gif
Ačiū 4u.gif

Po stebuklingos Kalėdų nakties prie poros lapelių pasimatė vaikučiai thumbup.gif ir Taitos lapai rodo palikuonis thumbup.gif

Dar sulaukiau poros naujų žiedų wub.gif
Volšebnyje Sny
user posted image
ir Ness Blueberry Puff, žiedelis toks mažutis, bet svarbiausia matosi fantazy thumbup.gif - saulės zuikučiai biggrin.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Mano sanpaulijos tebestovi ant palangės, kai kurios žydi. Retkarčiais patrešiu.
Atsakyti