O fotografuoti nelabai dabr norisi, nes ne kas gaunasi. Kai šilta turiu balkone tokią vietelė, kur neblogai gaunasi, o dabar jau ten nenešu. o šiaip vis rūkas ir rūkas...
O kaip jos ten pakankamai stabiliai laikosi? Aš irgi pažiūriu į langą. Žiemą jos viename kambaryje geriausiai auga, visai nieko būtų pora tokių kabyklų.
Bet iš kur aš jų gausiu.
O fotografuoti nelabai dabr norisi, nes ne kas gaunasi. Kai šilta turiu balkone tokią vietelė, kur neblogai gaunasi, o dabar jau ten nenešu. o šiaip vis rūkas ir rūkas...
QUOTE(Kerpena @ 2009 12 29, 19:30)
O kaip jos ten pakankamai stabiliai laikosi? .....
Na, kaip pakabintos
dzūkė
na nera kitu emociju tavo vaizdams, o pas mane niekas naujas nezydi, tai ir neturiu ka roditi, o vienam kambarij lb. salta, bandau gelbeti savo "vaikiukus"
QUOTE(dzūkė @ 2009 12 29, 19:46)
Na, kaip pakabintos
, pagal kainą visai gera kokybė, vis truputis vietos ant palangės atsirado 
Dzūke, mintis buvo dėl kabyklos įtvirtinimo - ant ko ji pakabinta, kad būtų stabili ir nenutrūktų žemyn su visom puodynėm
Aš dar laukiu keleto naujų žiedų
, tik nemažai gėlyčių prastom šaknim - auga kaip ant vištos kojelės
, reikės bandyt peršaknyt ar apskabius apatinius lapus giliau įsodint
, bet, kad tų lapų ir taip nedaug
Tas kabyklas taip įtvirtinus
, čia lango lubose, bet ir lubose tokių turiu, kabindavau svyrančias gėles, bet dabar tik viena telikus
Tas kabyklas taip įtvirtinus
Sveikos, truputį apleidau jus
Bet ilgiau neužeit kartais neblogai, nes atėjus tokių vaidelių rast gali
Džūke pasakiška kalėdinė palangė
o ir pakabintos sanpaulytės
Maniškės laikosi sakyčiau puse bėdos
pora miniukų numirė, vieną su užpuolusiu puviniu bandau gelbėt kiminuose
O tos kurios virš radijatoriaus stovi, tai sakyčiau kepa pastarosiom dienom
baisu ir perlaistyt ir nedalaistyt
o kad kitur pastatyt vietos nebeturiu
Žydėt gaila niekas nesiruošia
Maniškės laikosi sakyčiau puse bėdos
Kad dzūkė nesijaustų vieniša, pasirodysiu pora žydinčių.
Pagaliau nusinešiau į darbą fotoaparatą ir nufotografavau besibaigiantį Ness Forever Pink žydėjimą. Dabar jau žiedai tokie nusileidę ant lapų, anksčiau buvo gražiai iškilę,

O čia mano 23-Речка Северка trys augalėliai viename vazone, bandau užauginti gražų treilerį

Neseniai išsiskleidė 2 žiedai.

Pagaliau nusinešiau į darbą fotoaparatą ir nufotografavau besibaigiantį Ness Forever Pink žydėjimą. Dabar jau žiedai tokie nusileidę ant lapų, anksčiau buvo gražiai iškilę,

O čia mano 23-Речка Северка trys augalėliai viename vazone, bandau užauginti gražų treilerį

Neseniai išsiskleidė 2 žiedai.

QUOTE(Kerpena @ 2009 12 31, 14:10)
Pas mane Ness Forever Pink irgi vis dar tebežydi, tik žiedai tokie labiau pilnaviduriai
23-Речка Северка ir iš svajoju gražiai užaugint, ji gi pas mane nenorėjo augt
QUOTE(Kerpena @ 2009 12 31, 14:10)
Kad dzūkė nesijaustų vieniša, pasirodysiu pora žydinčių.
Kerpena, gražūs žiedai, puikios nuotraukos
Alio-nka, ačiū už gražų sveikinimą
Ir nuo manęs - nuoširdžiai su Naujaisiais visas