Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

Visoms linkiu nuostabių, ramių, jaukių šv. Kalėdų!

dzūke, kaip gražiai papuošei palangę wub.gif .
Smagu, kad Ness Blueberry Puff "teisingai" pražydo smile.gif , aš dar laukiujos žiedelių, sanpaulytės akivaizdžiai apsnūdo per tokį šaltį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 27 gruodžio 2009 - 14:03
Ačiū Kaštone, labai džiaugiuosi teisingu žydėjimu wub.gif

Aš gėlytes nuo šalčio bandžiau taip saugot ax.gif , teoriškai turėtų būt šilčiau g.gif , tik nuo radijatorių šilumos labai džiūna doh.gif
user posted image
Atsakyti
O kas čia g.gif , kokia nors agroplėvelė?
Atsakyti
Aha, agroplėvelė smile.gif

Dvigubą patiesiau ant palangės, sudėjau vazoniukus, likusią dalį sukišau už vazoniukų prie lango. Kai šalčiau uždengiu, dieną atidengiu bigsmile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif , vis įlendu, gal kuri užeisit biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
nu dzuke super biggrin.gif
Atsakyti
Dzūke, pasakiškai gražu - tikra menininkė thumbup.gif Baltai pavydžiu tokios grožio pajautos ir meniško matymo per fotoobjektyvą wub.gif Žinoma, ir veisliukę sužinoti labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 29 gruodžio 2009 - 13:08
Dėkui blush2.gif biggrin.gif
ausrazs, jau rodyta Music Box Dancer mirksiukas.gif , super dideli žiedai thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražu..Net nežinau ar tie pinti vazonėliai ar žiedai gražiau..va, buvo Vln tokie pynėjai atvažiavę šiom dienom, dzūkeliai..Bandžiau užsakyt, kur tau irnesakyk.gif,nesuprato ko reikia, vat svogūnams laikyt, tai kitas reikalas..

Tuoj sužydės ir mano kelios santpaulijos, rodysimės pagaliau. smile.gif
Atsakyti
dzūke, nepaprasto grožio vaizdai. wub.gif Jau ta kalėdinė palangė ir tie kabantys vazonėliai. wub.gif O ta metalinė kabykla - čia pirktas daiktas, ar savos gamybos? Kaip suprantu, auščiau dar vienas vazonėlis kabo?

Mano darbe labai gražiai žydėjo Ness Forever Pink. Vis ruošiausi, ruošiausi fotoaparatą nusinešt, bet turbūt taip ir nužydės, vis pamirštu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 29 gruodžio 2009 - 18:39
Ačiū mergaitės, paskutiniu metu aš čia viena ir rodausi blush2.gif biggrin.gif

Kerpena, tas kabyklas eurinėj radau, tai pagalvojau kaip už 3.50lt visai gerai bus. Jos trijų dalių, bet aš nusipirkau 4 ir pasidariau 3 keturių dalių ax.gif
Va taip, vis šiokia tokia ataspara biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 29 gruodžio 2009 - 18:52